Hozzászólás ideje: 2018. Április 11.7 éve CSOLI: Azt hiszem, jó film lett ez az Utolsó Jedik. Annyiból is, hogy… szóval, amiben a következő megnézésről megállapodtunk. Most már vannak elég jó minőségű release-ek. Ha ezek a formátumok beválnak, megnézhetném még a filmet a héten. ODY BÁCSI: Meg akarod nézni a filmet még a Blu-ray megjelenés előtt? CSOLI: Miért, most már annyi jó minőségű release van. ODY BÁCSI: A Blu-ray minőség a legfontosabb. Pláne ennél a filmnél. A mostani megjelenés után újra átbeszélhetjük a filmet. Lásd be, hogy szükség van a kiváló minőségre. CSOLI: De így elveszítek két hetet. ODY BÁCSI: Ugyan, eltelik az hamar. CSOLI: Ezt már hallottam januárban is. PILDI NÉNI: Most meg hová mész? CSOLI: Ahogy nézem, sehová. Megyek legó Falcont építeni. PILDI NÉNI: Ody, nem tarthatod vissza örökké. A barátai már mind újranézték a filmet. Úgy odavan a 8. részért. ODY BÁCSI: Két hét múlva megnézheti, megígérem. Szerkesztve: 2018. Április 11.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2018. Április 11.7 éve Ez nagyon jó lett! Csak ma éppen feletted, Ody Játszotta Luke-ot és én Owen bácsit! De amúgy ott van a szeren tényleg!
Hozzászólás ideje: 2018. Április 14.7 éve http://variety.com/2018/digital/news/star-wars-the-last-jedi-easily-tops-dvd-blu-ray-disc-sales-charts-1202748275/
Hozzászólás ideje: 2018. Április 15.7 éve Nos eddig tartott a szinkronos kalózverzió offline léte. Mostantól van (online). Szerkesztve: 2018. Április 15.7 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2018. Április 16.7 éve 14 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Nos eddig tartott a szinkronos kalózverzió offline léte. Mostantól van (online). Egyébként ez házilag gyártott vagy kikerült a magyar kiadás?
Hozzászólás ideje: 2018. Április 16.7 éve Igen, bár papírforma, de engem is felb@szott egy pillanatra..
Hozzászólás ideje: 2018. Április 17.7 éve Egy csávó váltig állítja, hogy ilyen lesz a steelbook. Kár, hogy nem ezt reklámozták, mert ha tudom, hogy ez a design lesz akkor ezt veszem meg.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 17.7 éve Őszintén szólva nem értelek most. Mire gondolsz? Hisz nagy vonalakban egyezik ez azzal amit az MM hirdet és azt láttad. De megmondom őszintén, én úgy vélem, hogy nem ilyen lesz. Szerintem a fronton nem lesz logó, csak a feknin és a gerincen arcok lesznek, ahogy a Zsivány esetében. Ahogy írom az a style az európai. Amit bedobtál képet az a tengeren túli stílus!
Hozzászólás ideje: 2018. Április 17.7 éve Azok ég és föld különbségek. Felirattal és normális, értsd arckép nélküli logoval már illeszkedett volna a sorba. Amúgy az xpress-en rakta be ezt a képet egy srác aki már régóta állítja, hogy ilyen lesz.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 17.7 éve Igen, nagyon kardoskodik a verziója mellett. De a forrását nem nevezi meg..Kíváncsi vagyok a történet végére!
Hozzászólás ideje: 2018. Április 18.7 éve Én végül egyiket sem rendeltem elő. Majd májusban megveszem...
Hozzászólás ideje: 2018. Április 18.7 éve 6 órával ezelőtt, Donát írta: Én végül egyiket sem rendeltem elő. Majd májusban megveszem... Dzséjt: Elvesztettünk egy ügynököt Debrecenben. Ody: Kár érte, igazán kiváló ügynök volt.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 18.7 éve Én már tűkön ülök, szóval szó sem lehet visszamondásról. Egy hét múlva ilyenkor már.... Ráadásul kaptam szabit, szóval csütörtökről itthon leszek.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 19.7 éve 17 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Dzséjt: Elvesztettünk egy ügynököt Debrecenben. Ody: Kár érte, igazán kiváló ügynök volt. Ami késik, nem múlik. Májusban bezsákolom.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 25.7 éve 2018. 04. 17. - 8:23, Ody Mandrell írta: Egy csávó váltig állítja, hogy ilyen lesz a steelbook. ... Kár, hogy nem ezt reklámozták, mert ha tudom, hogy ez a design lesz akkor ezt veszem meg. Tényleg ilyen... Szerkesztve: 2018. Április 25.7 éve - albundy
Hozzászólás ideje: 2018. Április 25.7 éve Igen, tegnap már Porg borítóját betettem, de elveszett. Köszi a pótlást. Nekem ma jött meg, de még fel se bontottam. Ez a gebasz a fórummal kicsit kiakasztott.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 25.7 éve Porg érdeklődött, hogy eddig mennyit adtak el belőle külföldön. Innen üzenem, hogy egyelőre nincs számszerű adat, de az biztos, hogy nem keveset. Továbbra is csak az első hétről van kisebb info: http://variety.com/2018/digital/news/star-wars-the-last-jedi-easily-tops-dvd-blu-ray-disc-sales-charts-1202748275/ Szerkesztve: 2018. Április 25.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Április 25.7 éve Belenézegettem a filmbe. A kép eszméletlen kristálytiszta és éles. Mindegyik jelenet mintha kijönne a tv-ből. Amikor a Falcon lemegy a barlangba Craiten és ott csatázik az a vizuális orgazmus. A hangról ugyanezt tudom elmondani. Az angol dts hd 7.1-el próbáltam ki és hát üt rendesen. Alig várom a hétvégét.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 25.7 éve A doksik is nagyon jók! Én fordított sorrendben néztem ma őket, szóval a legnagyobb falat még hátra van, de nagyon jó az extra lemez, már így is kijelenthető!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.