Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Last Jedi BD/DVD kiadás

The Last Jedi videó megjelenés. 19 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

• DVD
    • Blu-Ray
    • Blu-Ray - fehér O-ringes változat
    • Blu-Ray - fekete O-ringes változat
    • Blu-Ray steelbook

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, csoli1138 írta:

vagy steelbook.. Az is hótegyszerű. És ha túlnyitod a papír sem csúszkál el benne. ;)

A műanyag tok előnye hogy elég csak egy kis nyomás és azonnal kint van a film. Lehet én vagyok béna de a steelbook ilyen szempontból mindig problémásabb egy kicsit. Azt akkor szoktam venni ha nincs más: a Galaxis őrzöi 2 például itthon csak steelbook formában jelent meg -más formában itt Magyarországon sehol se láttam- úgyhogy azt úgy vettem meg.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Brodie írta:

Egyébként ez nagyon megtetszett. Egy pillanatra még meg is kísértett a gondolat, hogy "basszus, meg kellene vásárolni az előző filmeket is fémdobozban, de jól néznének ki így!" :)

Ne is mondd. Szerinted miért beszéltem ma az xpress-szel? Hát nem csak a TLJ miatt.. "egy pillanatra megkísértett" ?

Rólam meg már le kellene venni a rontást! :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem normális, mert nálam is így van. A profilban nuku, de az e-mail megjött róla. Ha nem küldik ki ezután, azzal már lehet reklamálni. De szerintem nem lesz gond.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Most nézem csak az MM honlapján a termékjellemzőknél, hogy "adattárolók száma : 1"

Nyilván elírás, hisz minden ismert extrát viszont felsoroltak. Úgyhogy remélhetőleg 2 lemezt kapunk majd!

Hozzászólás ideje:

Közben xpress-en is rendelhető. Úgy tűnik náluk steel lesz és sima BD, nomeg dvd, ahogy a pletyka is szólt. Ja és ott is olcsóbb pár száz forinttal, ahogy a librinél.

De azért óvatosságra intek mindenkit! Aki tűkön ül ne őket válassza most, mert nagyon tudnak megjelenési dátumot tologatni, főleg ha provideós címekről van szó!

Hozzászólás ideje:

A Zsiványra is. Én a TFA-t már nem látom..

De az xpress sem írja hogy 2 lemezes..De az extrák ott is fel vannak tüntetve. A steel ottani fórumán is felmerült a kérdés..

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép kiadvány, de a kis ügyesgyerek megtanulhatna úgy kivenni egy lemezt egy digipackből, hogy ne nyúljon alá egy-egy szép ujjlenyomatot elhelyezvén az írott felületen.. ;)

Hozzászólás ideje:

Jaj csoli! :D A szépet és a jót lásd már meg. Kit érdekel hova nyúlkál a saját lemezeinek. Felőlem meg is eheti őket. :D  A lényeg, hogy jól néz ki. A mienken biztos nem lesz új lenyomat. Bár idővel kerülhet rá. Jobb ha átnézed a lemezeidet. ;)

Hozzászólás ideje:

Ja átnézhetem, hátha más is fogdosta rajtam kívül.. ;)

TM steel képei: Na ez az ami nem a mi verziónk. A gerinc és a logó árulja el. De szép ez is.

Hozzászólás ideje:

Akkor el. Akkor a TFA marad a RO párja.. De a berakott képen is van elütés bőven. De a logótól függetlenül a droidok jelenléte is "rontja" a steelek egységét.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@csoli1138 Viszont ha lesz rajta dombornyomásos logó akkor el fog ütni a TFA-tól nem? :)

kép

Mondjuk aki egy ilyen sorozat után nem a Rey-es steelt veszi az elég nagy WTF. Ep1-7-ig minden borítón egy arc, majd ehhez hozzácsapni ezt a csoportképet... hát minimum érdekes. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.