Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Remélem, hogy nem ez a végleges, mert ez nagyon gagyi ennél Leto is 100x jobban nézett ki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Akár lehet végleges is, még nem tudni, milyen lesz a film maga, lehet, hogy abba éppen illeni fog ez a stílus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Nekem bejön ez Főnix vonal. 21 órával ezelőtt, Rog írta: Tisztára mint egy cirkuszi bohóc. Egyelőre egyáltalán nem érdekel ez a muvi. Főnix sem. Sose bírtam igazán. Bocsi Rog de rohadtul fárasztó a negativitásod. Hetek óta még a sz*r is keserű neked. Jó lenne ha végre írnál olyanról is ami örömet okoz.... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Fárasztó a negativitásom mert túlságosan komolyan veszed. Amúgy a hozzámállásod biztos keserű valamelyest nekem. Szoktam én pozitívakat is irkálni mostanában de az engem nem érdeklő vagy nekem nem tetsző dolgokról mégse tudok és nem is akarok valótlanul megnyilvánulni. Az meg pláne nem jönne ki jól. No meg az se ha ilyen csip-csup dolgok miatt szurkálnánk egymást. Örömet okozó dolgokról meg nem tudnék írni mert már elég régóta nem tudok örülni. Az se rémlik hogy tudtam-e valaha. Így a pozitív oldalon álló írnivalók maradnak nekem amik érdekelnek és amik tetszenek. Az is valami. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. 6 perccel korábban, Rog írta: Örömet okozó dolgokról meg nem tudnék írni mert már elég régóta nem tudok örülni. Az se rémlik hogy tudtam-e valaha. Így a pozitív oldalon álló írnivalók maradnak nekem amik érdekelnek és amik tetszenek. Az is valami. A többit még csak...csak...de ez nekem József Attila. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Akkor ideje felfrissítened amit anno irodalomórán verselemzés címszó alatt tanultál. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Meglátjuk milyen lesz. Úgyis a végeredmény számít igazán. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Lehet a fények miatt vagy azért, mert távolabb van, de az jobban néz ki mint a kis videón, pedig tudom, hogy ugyanaz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Ha nem tudnám ki van a maszk alatt azt mondanám ez Heather Ledger. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Cesar Romero, és a Ledger féle Joker keverékére hasonlít. Tényleg jobban fest, mint a korábbi videóban. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. A Gotham 5. és egyben utolsó évada 2019. március 15. én fog érkezni. péntek esténként. Ez megerősíti a korábbi pletykákat. Sokat kell még várni rá. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Remélem azért lesz majd folytatás valamilyen formában. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 25. Inkább zárják le normálisan. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Ha elfogadható lezárást kap akkor biztos jobban fogom elnézni a rókásoknak hogy véget vetnek neki. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Én még szívesen megnézném, hogy a sorozat szereplőivel évekkel később mi lett. Főleg Batman megjelenésének utóhatásait. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Gotham 5. évados előzetes mikor is várható? Most nem találom a dátumot. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Elméletileg jövő héten a NYCC -on fogják bemutatni. Bár nekem ez a márciusi dátum nagyon távolinak tűnik, így elképzelhető, hogy egyfajta kedvcsinálót dobnak össze ahol a végén van pár jelenet az első részből. De remélem tévedek. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Elméletileg jövő héten a NYCC -on fogják bemutatni. Bár nekem ez a márciusi dátum nagyon távolinak tűnik, így elképzelhető, hogy egyfajta kedvcsinálót dobnak össze ahol a végén van pár jelenet az első részből. De remélem tévedek. Na, akkor ezt is várom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. (szerkesztve) A Gotham 5. évada nagyon különleges lesz. Egyrészt azért, mert az utolsó évada lesz a sorozatnak, másrészt pedig azért, mert csak 10 részből fog állni. Azonban most kitudódott az, hogy mennyivel fog a 4. évad után játszódni. - A premier 87 nappal a 4. évad utolsó, "No Man's Land" c. epizódja után kezdődik, ám az első részben lesz még egy ugrás. Ugyanis 391 nappal leszünk a 4×22 eseményei után. - Az egész évad a No Man's Land történet köré épül. (de elemeket vesznek át a Year One/Zero történetekből is.) Képek - azta, miért nem vallják be, hogy ő lesz az!!! (Jelenleg a 7. részt kezdték el forgatni a héten, az Ace Chemicals c. epizódot. ) Spoiler Szerkesztve: 2018. Október 4. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. A DC Universe programjai: 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Stargirl kivételével mind várós. Főleg a Mocsárlény, és a Doom Patrol. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. (szerkesztve) Én is várom őket, mondjuk a Young Justice -ba elsőként belekéne már kezdenem. Más: Gotham 5. évad: Cameron Monaghan ezt mondta a comicbook.com -nak. Spoiler Jeremiah elérte azt, amit akart: káoszba vitte Gotham városát. Most bujkál az árnyak között és élvezi azt, hogy ő tehette meg ezt a dolgot. Van egy barátnője és olyan nagy egóra tesz szert, ami kicsit elbolondítja őt majd. Viszont akármennyire is boldog, egyvalamit nem sikerült még megvalósítania: megmutatnia Bruce -nak, hogy mennyire "szereti őt." (nem úgy értendő ) Ehhez azonban mindent megtesz és ez egy nagyon érdekes része lesz az utolsó évadnak. Bruce és Jeremiah egy hatalmas leszámolásban vesznek részt. A sorozat amúgy ott lesz a NYCC -on, vasárnap 11-12 órakor, tehát ha jön az előzetes - már nagyon várom - akkor du. 6 -ra már fel is kerül. Szerkesztve: 2018. Október 4. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. 18 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A Gotham 5. évada nagyon különleges lesz. Egyrészt azért, mert az utolsó évada lesz a sorozatnak, másrészt pedig azért, mert csak 10 részből fog állni. Azonban most kitudódott az, hogy mennyivel fog a 4. évad után játszódni. - A premier 87 nappal a 4. évad utolsó, "No Man's Land" c. epizódja után kezdődik, ám az első részben lesz még egy ugrás. Ugyanis 391 nappal leszünk a 4×22 eseményei után. - Az egész évad a No Man's Land történet köré épül. (de elemeket vesznek át a Year One/Zero történetekből is.) Képek - azta, miért nem vallják be, hogy ő lesz az!!! (Jelenleg a 7. részt kezdték el forgatni a héten, az Ace Chemicals c. epizódot. ) Spoileres tartalom megtekintése 15 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én is várom őket, mondjuk a Young Justice -ba elsőként belekéne már kezdenem. Más: Gotham 5. évad: Cameron Monaghan ezt mondta a comicbook.com -nak. Spoileres tartalom megtekintése Jeremiah elérte azt, amit akart: káoszba vitte Gotham városát. Most bujkál az árnyak között és élvezi azt, hogy ő tehette meg ezt a dolgot. Van egy barátnője és olyan nagy egóra tesz szert, ami kicsit elbolondítja őt majd. Viszont akármennyire is boldog, egyvalamit nem sikerült még megvalósítania: megmutatnia Bruce -nak, hogy mennyire "szereti őt." (nem úgy értendő ) Ehhez azonban mindent megtesz és ez egy nagyon érdekes része lesz az utolsó évadnak. Bruce és Jeremiah egy hatalmas leszámolásban vesznek részt. A sorozat amúgy ott lesz a NYCC -on, vasárnap 11-12 órakor, tehát ha jön az előzetes - már nagyon várom - akkor du. 6 -ra már fel is kerül. Már csorog a nyálam az ötödik évad után. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Jött egy 5 perces Aquaman előzetes. Továbbra is várós. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Ez borzasztó gagyinak tűnik. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hát én nem mondanám (annyira) gagyinak, de igazából nekem most nem mozgatott meg semmit. A látvány szép, Black Manta - vagy mi a második neve - jól néz ki, Arthur a végén képregényhű, de kb. ennyi. Majd meglátjuk. Egyelőre a Shazamot jobban várom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Szerintem sok helyen a látványvilág, de főleg a párbeszédek botrányosak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. A párbeszéddel egyetértek, viszont a látvány néhol lenyűgöző. Persze ez saját vélemény, nekem tetszik Atlantisz. Bár van 1-2 apróság, ami nem jön be, de az számomra mellékes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Atlantisz még ok, de a többinél nagyon kilóg a lóláb. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.