Ody Mandrell Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Az a havas, hegyes bolygó melyik lehet? Egyáltalán milyen bolygók lesznek a filmben? Eddig Kesselt, Corelliát és Mimbanról tudunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Eddig ez a 3 bolygó biztos. Én még remélek egy Tatooine-t is. Szerintem a havas bolygó a Corellia. Nem biztos hogy havas az egész, lehet tél van, vagy mivel hegységben vannak, ott állandó a hó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2018 Author Share Posted February 5, 2018 Amúgy hogy néz ki Corellia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 (edited ) Legends ábrázolás szerint: Egyébként a Jedi Knights játékban van egy pálya, ami egy mag-lev vasúton játszódik, ugyancsak a Corellián. Edited February 5, 2018 by RacerX 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2018 Author Share Posted February 5, 2018 Akkor valószínűleg ez lesz az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Corelliában azaz érdekes, hogy ez egy magvilági bolygó. Ez egy olyan térség ahova a sztori újabban ritkán téved el. Itt vannak a leggazdagabb rendszerek ugyebár. A villanásra feltűnő Hosnian Prime is itt volt. Az eddigi kánon művek Corelliát is egy kifejezetten gazdag helynek írták le (persze nyilván pont ahogy Coruscantnak nyilván ennek is vannak lepattant részei). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2018 Author Share Posted February 5, 2018 Ez így még izgalmasabb! Remélem nem csak ez a hegyvidékes rész lesz bemutatva, hanem valami nagyobb város is. Nekem elég ha elrepülünk felette, de lássuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Szerintem az a nagy helység ahol Hant toborozzák az Corellián lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2018 Author Share Posted February 5, 2018 Jó lenne. Amúgy az a totál emlékeztet a leginkább a Blade Runner rendőrőrsére. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi tábornok Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Az ott R2D2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 5, 2018 Author Share Posted February 5, 2018 (edited ) Szerintem csak egy sima R2-es. Edited February 5, 2018 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Az egyik figurának eléggé kék a feje ahhoz hogy egy duros legyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 (edited ) Kesselről (kánon) a wookieepedia szerint: Kessel egy fűszerbánya, melyen a Pyke szindikátus osztozott. Csempészek szállították a fűszert többek között coruscant-i bűnöző családoknak is. Később a Birodalom vette át az irányítást a bányák felett, rabszolgákat alkalmazva, pl vukikat is - ezt láthattuk a Rebelsben is. A bolygó déli féltekéjén él a Kesseli Királyi Család. Akik tudják ugyan, de nem érdekli őket hogy a bányákban brutális körülmények közt dolgoztatják a rabszolgákat. Erről a Kesseli Királyi Családról csak a "Star Wars Rebels: The Visual Guide"-ban van említés. Edited February 6, 2018 by RacerX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 2/5/2018 - 11:51, Ody Mandrell írta: Jó lenne. Amúgy az a totál emlékeztet a leginkább a Blade Runner rendőrőrsére. Engem meg erre. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 A hangulatvilágára gondoltam, nem a beállítás kompozíciójára, Ody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 6, 2018 Author Share Posted February 6, 2018 Ja úgy ok. Egy korszakban játszódik a két film, nagyon eltérő nem lehet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ja úgy ok. Egy korszakban játszódik a két film, nagyon eltérő nem lehet. Igen, épp ezért tök jó, hogy hozza. De kompozíció terén sem úszod meg, ott meg erre emlékeztet. : 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Az oly sokat emlegetett Corellia (vagy régi fordításban Korélia) végre debütálhat a filmvásznon. Ezt kimondani is nagyszerű. Politikai és kulturális értelemben is az egyik legfontosabb bolygó a Galaxisban: ezzel összhangban én is remélem, hogy nem csak a viszonylag kietlen sarkköri térséget mutatják meg nekünk, hanem láthatunk nyüzsgő metropoliszt is, még ha csak pár másodperc erejéig is. A Blade Runner-érzés a trailer más jeleneteiben is előbukkan, remélem ez tudatos merítés és koncepció, és nem csak mi érezzük így. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 2018. 02. 05. - 9:27, RacerX írta: Egyébként a Jedi Knights játékban van egy pálya, ami egy mag-lev vasúton játszódik, ugyancsak a Corellián. Bakker tényleg! Az egyik kedvenc pályám volt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 Egyre biztosabb Vandor feltűnése. Han Solo and Chewbacca the Wookiee must team-up for a daring train heist on the planet Vandor! It was a terrestrial world with oceans and a small population. Its capital city was a small industrial town that included a petroleum plant. In 43 BBY the Tech Raiders, a criminal organization that stole tech equipment and later sold them on the black market relocated their base to Vandor-3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Egyre biztosabb Vandor feltűnése. Han Solo and Chewbacca the Wookiee must team-up for a daring train heist on the planet Vandor! It was a terrestrial world with oceans and a small population. Its capital city was a small industrial town that included a petroleum plant. In 43 BBY the Tech Raiders, a criminal organization that stole tech equipment and later sold them on the black market relocated their base to Vandor-3. Ha tetszik a bolygó majd énekelhetjük, hogy Jöjj vissza Vándor! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Az Endor kóbor hold után jön a Vandor bolygó. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Ahol a csillagromboló épült (ami szerintem egy baromi jó kép, nekem nagyon tetszik), az vajon a Corellia lehet? Ugye ott vannak hajógyárak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 (edited ) Vagy a Kuat? Esetleg a Bilbringi? Edited April 9, 2018 by Darth Cupsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Ott is vannak gyárak, de a Corellia benne is lesz a filmben. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 (edited ) Corelliának örülnék (volt birodalmi hajógyár? ), de Kuatnak nem különben. Edited April 10, 2018 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Szerintem is a Corellia az. Nem véletlenül a hajóiról és pilótáiról híresült el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 (edited ) Szinte biztos, hogy az Corellia. A Katalizátorban említették is a corelliai hajógyárakat, a Rebelsben, egész pontosan az In the Name of the Rebellionban pedig Sabine is említi, hogy vannak hajógyárak Corellián. Sőt azt is tudjuk, hogy egy birodalmi kiképzőbázis is van a bolygón. Vagy esetleg még Mimban, de én inkább Corellia felé hajlok. Edited April 10, 2018 by Dzséjt 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Gondolom ez a külszíni fejtés a Kesselen lenne: Szinte tökéletes szinkronban van a Rebels-el: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 Kesselre nagyon kíváncsi leszek, főleg Chewie miatt. Érdekes lesz a találkozása Hannal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts