Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Az a havas, hegyes bolygó melyik lehet? Egyáltalán milyen bolygók lesznek a filmben? Eddig Kesselt, Corelliát és Mimbanról tudunk. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Eddig ez a 3 bolygó biztos. Én még remélek egy Tatooine-t is. Szerintem a havas bolygó a Corellia. Nem biztos hogy havas az egész, lehet tél van, vagy mivel hegységben vannak, ott állandó a hó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Amúgy hogy néz ki Corellia? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Legends ábrázolás szerint: Egyébként a Jedi Knights játékban van egy pálya, ami egy mag-lev vasúton játszódik, ugyancsak a Corellián. Szerkesztve: 2018. Február 5. - RacerX 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Akkor valószínűleg ez lesz az. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Corelliában azaz érdekes, hogy ez egy magvilági bolygó. Ez egy olyan térség ahova a sztori újabban ritkán téved el. Itt vannak a leggazdagabb rendszerek ugyebár. A villanásra feltűnő Hosnian Prime is itt volt. Az eddigi kánon művek Corelliát is egy kifejezetten gazdag helynek írták le (persze nyilván pont ahogy Coruscantnak nyilván ennek is vannak lepattant részei). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ez így még izgalmasabb! Remélem nem csak ez a hegyvidékes rész lesz bemutatva, hanem valami nagyobb város is. Nekem elég ha elrepülünk felette, de lássuk. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerintem az a nagy helység ahol Hant toborozzák az Corellián lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Jó lenne. Amúgy az a totál emlékeztet a leginkább a Blade Runner rendőrőrsére. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Az ott R2D2? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Szerintem csak egy sima R2-es. Szerkesztve: 2018. Február 5. - Ody Mandrell Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Az egyik figurának eléggé kék a feje ahhoz hogy egy duros legyen. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. (szerkesztve) Kesselről (kánon) a wookieepedia szerint: Kessel egy fűszerbánya, melyen a Pyke szindikátus osztozott. Csempészek szállították a fűszert többek között coruscant-i bűnöző családoknak is. Később a Birodalom vette át az irányítást a bányák felett, rabszolgákat alkalmazva, pl vukikat is - ezt láthattuk a Rebelsben is. A bolygó déli féltekéjén él a Kesseli Királyi Család. Akik tudják ugyan, de nem érdekli őket hogy a bányákban brutális körülmények közt dolgoztatják a rabszolgákat. Erről a Kesseli Királyi Családról csak a "Star Wars Rebels: The Visual Guide"-ban van említés. Szerkesztve: 2018. Február 6. - RacerX 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 2/5/2018 - 11:51, Ody Mandrell írta: Jó lenne. Amúgy az a totál emlékeztet a leginkább a Blade Runner rendőrőrsére. Engem meg erre. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. A hangulatvilágára gondoltam, nem a beállítás kompozíciójára, Ody. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Ja úgy ok. Egy korszakban játszódik a két film, nagyon eltérő nem lehet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ja úgy ok. Egy korszakban játszódik a két film, nagyon eltérő nem lehet. Igen, épp ezért tök jó, hogy hozza. De kompozíció terén sem úszod meg, ott meg erre emlékeztet. : 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Az oly sokat emlegetett Corellia (vagy régi fordításban Korélia) végre debütálhat a filmvásznon. Ezt kimondani is nagyszerű. Politikai és kulturális értelemben is az egyik legfontosabb bolygó a Galaxisban: ezzel összhangban én is remélem, hogy nem csak a viszonylag kietlen sarkköri térséget mutatják meg nekünk, hanem láthatunk nyüzsgő metropoliszt is, még ha csak pár másodperc erejéig is. A Blade Runner-érzés a trailer más jeleneteiben is előbukkan, remélem ez tudatos merítés és koncepció, és nem csak mi érezzük így. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 2018. 02. 05. - 9:27, RacerX írta: Egyébként a Jedi Knights játékban van egy pálya, ami egy mag-lev vasúton játszódik, ugyancsak a Corellián. Bakker tényleg! Az egyik kedvenc pályám volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Egyre biztosabb Vandor feltűnése. Han Solo and Chewbacca the Wookiee must team-up for a daring train heist on the planet Vandor! It was a terrestrial world with oceans and a small population. Its capital city was a small industrial town that included a petroleum plant. In 43 BBY the Tech Raiders, a criminal organization that stole tech equipment and later sold them on the black market relocated their base to Vandor-3. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Egyre biztosabb Vandor feltűnése. Han Solo and Chewbacca the Wookiee must team-up for a daring train heist on the planet Vandor! It was a terrestrial world with oceans and a small population. Its capital city was a small industrial town that included a petroleum plant. In 43 BBY the Tech Raiders, a criminal organization that stole tech equipment and later sold them on the black market relocated their base to Vandor-3. Ha tetszik a bolygó majd énekelhetjük, hogy Jöjj vissza Vándor! 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 24. Hozzászólás ideje: 2018. Március 24. Az Endor kóbor hold után jön a Vandor bolygó. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Ahol a csillagromboló épült (ami szerintem egy baromi jó kép, nekem nagyon tetszik), az vajon a Corellia lehet? Ugye ott vannak hajógyárak. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. (szerkesztve) Vagy a Kuat? Esetleg a Bilbringi? Szerkesztve: 2018. Április 9. - Darth Cupsy Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Ott is vannak gyárak, de a Corellia benne is lesz a filmben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. (szerkesztve) Corelliának örülnék (volt birodalmi hajógyár? ), de Kuatnak nem különben. Szerkesztve: 2018. Április 10. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Szerintem is a Corellia az. Nem véletlenül a hajóiról és pilótáiról híresült el. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. (szerkesztve) Szinte biztos, hogy az Corellia. A Katalizátorban említették is a corelliai hajógyárakat, a Rebelsben, egész pontosan az In the Name of the Rebellionban pedig Sabine is említi, hogy vannak hajógyárak Corellián. Sőt azt is tudjuk, hogy egy birodalmi kiképzőbázis is van a bolygón. Vagy esetleg még Mimban, de én inkább Corellia felé hajlok. Szerkesztve: 2018. Április 10. - Dzséjt 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Gondolom ez a külszíni fejtés a Kesselen lenne: Szinte tökéletes szinkronban van a Rebels-el: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Kesselre nagyon kíváncsi leszek, főleg Chewie miatt. Érdekes lesz a találkozása Hannal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.