kudar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. 15 perccel korábban, Yoda József írta: Felröppent egy nagyon kamunak tűnő pletyka, miszerint ez a film olyan hosszú lesz, hogy két részletben kapjuk meg mint pl. a Harry Potter fináléját Hmm. Amúgy nem tudom mit akarnak belesűríteni, de simán el tudnám képzelni. Persze még nem volt ilyen, de inkább legyen két rész, mint hogy egy összezsúfolt részt kapjunk. Engem nem zavarna. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Engem sem annyira, csak nem megszokott. Furán hangzik, hogy Episode IX part 1 meg Episode IX part 2 persze ha két jó filmet kapunk, és ez kell ahhoz, hogy minden fontosabb szálat elvarrjanak, akkor elfogadom. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Vagy utólag mondhatják azt, hogy ez nem trilógia lesz, és a X. epizódban zárják a sztorit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Több helyen lenyilatkozta Abrams, hogy ez lesz a Skywalker saga vége. Ez a szétvágós pletyka honnan van? Sehol se olvastam róla.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Ezt a f*szságot. Persze, a trilógia zárórésze két részben. Már az ötlet is abszurd. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Egy gamestar.hu-n látható cikket osztottak meg egy SW csoportban. A cikkben persze semmi forrásmegjelölés arra hivatkoztak legfőképpen, hogy más frenchise-ok utolsó részei is mindig 2 etapban jöttek. Nem lennék meglepve ha csak maguktól kreáltak volna egy klikkvadász cikket. Persze azért beleírták, hogy a Lucasfilm háza tájáról érkezett szivárgások alapján... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. (szerkesztve) Ehhhh... A magyar IGN hitelesebb forrás lett volna... Szerkesztve: 2018. Augusztus 8. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. 2019 februárig tarthat a forgatás, a pót forgatásokat 2019 nyarára tervezik. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: 2019 februárig tarthat a forgatás, a pót forgatásokat 2019 nyarára tervezik. Majd lehozza az IGN, hogy olyan sz*r lett a film, hogy pót forgatásokra lesz szükség 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Nekem már ezzel megerőszakolták a gyerekkoromat... :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Szerintetek a címet mikor fogják bejelenteni? Plusz követni fogja az új trilógia eddigi sémáját, vagyis a Jedikhez és/vagy az Erőhöz fog kötődni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. (szerkesztve) Vagy az év végén, vagy a TLJ -hez hasonlóan januárban. Szerintem megint az Erőhöz fog kötődni. Az ST eddigi filmjeinek a címe mind akörül volt (The FORCE ..., The Last JEDI), szerintem most is ez lesz. És mérget vetnék rá, hogy ... of the ... formátum lesz - a zárórészek sajátja ugye. Szerkesztve: 2018. Október 31. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. A VII címe az Erőhöz kötődött, most fogalmam sincs mi várható. És hogy mikor derül ki? Szerintem jövőre a celebration-on. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Star Wars Episode IX: Balance of the Force 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Ez túl snassz lenne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Szerintem legyen az, amely összeköti mind a 3 trilógiát. Star Wars Episode IX: Return of the Phantom Attack of the Last Jedi of Hope, Awakens, Revenge and Strike Back A fordítása pedig: SW 9. rész: A remény utolsó jedijének baljós támadásának visszatérése, felébredése, bosszúja és visszavágása. 6 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Szerintem jövő tavasszal valamikor. Hamarabb nem sok értelme van. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Szerintem a jövő évi Celebration -re már rég tudni fogjuk a címet. A 7 -nek a címét 14 novemberében tudtuk meg, a 8 -nak pedig 17 januárjában. Mind a kettő hónapokkal az SW rendezvény előtt volt kihirdetve. Elképzelhető, hogy a zárórész címét idén decemberre tartogatják - vagy megint várnak esetleg egy animációs sorozat szünetére ala Resistance, és januárban bemondják a címet, ala fentebbit. - , utána meg az áprilisi Chicago -i Celebration -re elhozzák az első teasert. Egy ilyen forgatókönyvet eltudok képzelni. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 1. A celebration-on 100%, hogy lesz teaser. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. November 1. Hozzászólás ideje: 2018. November 1. Szerintem még idén bejelentik a címet. A TLJ esetében a RO promóidőszakába érthető módon nem akartak belerongyolni azzal, hogy 2016 végén bejelentik a címet. De a TFA esetében nem volt ilyen probléma 2014 végén, ahogy most, az ep9 esetén sincsen 2018 végén szóval, miért is ne jelentenék be, akár már ennek a hónapnak a végén? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 1. Bár mást tippeltem, ennek se lennék ellen. Már eleve a cím is nagy találgatásoknak engedne teret. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Hozzászólás ideje: 2018. November 14. 400 nap az ep IX ig! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 14. De soká van még. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Hozzászólás ideje: 2018. November 14. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: De soká van még. Mindjárt itt lesz az. :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Bőven több mint egy év. Izgalmas lesz átélni a hype-ot. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Hozzászólás ideje: 2018. November 14. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: 400 nap az ep IX ig! Addig még élni is kell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Mit szóltok egy kis játékhoz? Mindenki tippelje meg a film címét! Meglátjuk lesz-e valaki olyan előrelátó, hogy akár egy szót is eltalál belőle. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Hozzászólás ideje: 2018. November 16. (szerkesztve) Hmm... Legszívesebben ellopnám azt, amit Dzséjt írt nem olyan rég (Balance of the Force) noha elég snasz, szerintem ez akár még be is jöhet. "of the" mindenképpen lesz benne szerintem, már csak a hagyományok miatt is. Majd még gondolkozok egy saját tippen is azért Szerkesztve: 2018. November 16. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Én maradnék a sajátomnál amit fentebb írtam. Najó, viccet félretéve, Mark korábban elejtette, hogy a cím így kezdődik: The... Így most húzok egy váratlant és úgy gondolom, hogy az eddigi két rész címe nyomán fog haladni, azaz 3 szó. Star Wars: The Bloodline End Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 16. Én is még agyalok rajta, de a Tied felírtam. 14 perccel korábban, Yoda József írta: Hmm... Legszívesebben ellopnám azt, amit Dzséjt írt nem olyan rég (Balance of the Force) noha elég snasz, szerintem ez akár még be is jöhet. Szerintem ez nem kellően misztikus, sőt a happy endet sugallná. De ha Dzséjt kitart mellette akkor beírom neki. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.