Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2018. 11. 16. - 21:19, Ody Mandrell írta:

Mit szóltok egy kis játékhoz? :) Mindenki tippelje meg a film címét! Meglátjuk lesz-e valaki olyan előrelátó, hogy akár egy szót is eltalál belőle. :D 

Ha már Snoke előre megjósolta a TFA-ban a TLJ ícímét, akkor lehet a TLJ-ben is. :D Szóval én azt mondom: Son of Darkness

Hozzászólás ideje:

Szép karácsonyi ajándék lenne egy teaser trailer. Néhány feltupírozott pillanat az első forgatási anyagból (mint az ep7-nél, azért annak egy része sem szerepelt a filmben).

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

De abban volt :) de azért jópár dolog volt benne, ami végül egyáltalán nem, vagy éppen kicsit másképp került bele a filmbe :) (pl. Kylo kardaktiválása az erdőben)

Hozzászólás ideje:

De az X-szárnyúak röpte például teljesen máshogy van benne, Poe szemből vett képe valamint Rey motorozása meg nincs benne. Utóbbi azért is érdekes, mert mintha egyáltalán nem illene a kész filmbe, szerintem az egy olyan szakaszból van, amit később teljesen átírtak és más lett az utóforgatás után.

Hozzászólás ideje:

Ott valamilyen esemény történhetett mert így utólag megnézve nagyon néz a háta mögé, és siet amennyire csak tud. De amúgy tényleg a kardozás jelenet megmaradt,hogy nem volt a kész filmbe, de ez a Rey motorozás tényleg kimaradt csak most tűnt fel igazán. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

De az X-szárnyúak röpte például teljesen máshogy van benne, Poe szemből vett képe valamint Rey motorozása meg nincs benne. Utóbbi azért is érdekes, mert mintha egyáltalán nem illene a kész filmbe, szerintem az egy olyan szakaszból van, amit később teljesen átírtak és más lett az utóforgatás után.

A szerkesztésed előtt az írásodban az volt, hogy semmi nem volt a filmben az előzetesből, ami nem igaz. ;)  

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Szerintetek ennél a filmnél is arra a stratégiára számíthatunk, mint a korábbi Disney SW filmeknél? Készítés közben nem kapnak semmit a rajongók, mint ha nem is készülne ilyen film, teljes csend, majd teaser, trailer és az utolsó 2-3 hétben már minden nap jön egy (vagy több) új TV spot, amiket speciel én már úgysem nézek meg, mert "úgyis mindjárt itt a film".

Lehet, hogy anyagilag egy kivétellel ez is bejött, de nagyon nem szeretem és Lucas sem ehhez szoktatott minket. Hanem heti webdoku, Insider képek, heti képek, nem lőtt el semmit a filmekből, de mégis 3 évig képes volt fenntartani a rajongást és éreztük a törődést. 

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Hopp itt azt írja, hogy nálunk december 19-én lesz. Eddig erről még sehol se olvastam. Remélem így lesz.

A magyar premier mindig egy nappal hamarabb van (csütörtök), mint az amerikai (péntek), viszont az első vetítések már szerda este lezajlanak :) ez így van a Rogue One óta. A TFA idején még tartott a magyar mozikra kirótt büntetés a kalózkodás miatt, így akkor csak az amerikai premier napján láthattuk először a filmet.

Szóval itthon bizony már december 18-án este a filmet fogjuk nézni valamelyik moziban ;) a dolognak még ad egy plusz szépséget az a tény, hogy 2015-ben szintén ugyanezen a napon kezdtük a trilógiát :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
10 perccel korábban, Brodie írta:

Szerintetek ennél a filmnél is arra a stratégiára számíthatunk, mint a korábbi Disney SW filmeknél? Készítés közben nem kapnak semmit a rajongók, mint ha nem is készülne ilyen film, teljes csend, majd teaser, trailer és az utolsó 2-3 hétben már minden nap jön egy (vagy több) új TV spot, amiket speciel én már úgysem nézek meg, mert "úgyis mindjárt itt a film".

Lehet, hogy anyagilag egy kivétellel ez is bejött, de nagyon nem szeretem és Lucas sem ehhez szoktatott minket. Hanem heti webdoku, Insider képek, heti képek, nem lőtt el semmit a filmekből, de mégis 3 évig képes volt fenntartani a rajongást és éreztük a törődést. 

Ismerve Abrams-et, valószínűleg nem sok infó jön ki őszig. :( 

8 perccel korábban, Yoda József írta:

A magyar premier mindig egy nappal hamarabb van (csütörtök), mint az amerikai (péntek), viszont az első vetítések már szerda este lezajlanak :) ez így van a Rogue One óta. A TFA idején még tartott a magyar mozikra kirótt büntetés a kalózkodás miatt, így akkor csak az amerikai premier napján láthattuk először a filmet.

Szóval itthon bizony már december 18-án este a filmet fogjuk nézni valamelyik moziban ;) a dolognak még ad egy plusz szépséget az a tény, hogy 2015-ben szintén ugyanezen a napon kezdtük a trilógiát :) 

Legyen így. Akkor ezt a dátumot állítom be a visszaszámlálóba. :D 

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ismerve Abrams-et, valószínűleg nem sok infó jön ki őszig. :( 

Én is ettől tartok. Pedig, hogy imádtam a Bobbajos videóját.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Legyen így. Akkor ezt a dátumot állítom be a visszaszámlálóba.

Persze ehhez az is kell, hogy addig ne büntesse meg újra a magyar mozikat a Disney :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.