lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. (szerkesztve) Szerintem ilyenről van szó. Úgy bizony. Kép ugyanez az albumban, talán más a háttér. Szerkesztve: 2008. Május 14. - lokatelli Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Jó lett ez is.Sasszemed van. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Megint formában vagy, Rog! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Tűzhányó az agyad Rog. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Tűzhányó az agyad Rog. Pár ezer évente működésbe lép? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Nekem arról a "Nyomás utána" találmánybemutatós jelenete ugrott be amiben Rosco ugyanazt mondja a feltalálóról mert az öreg újabb és újabb cuccokkal rukkolt elő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Nekem arról a "Nyomás utána" találmánybemutatós jelenete ugrott be amiben Rosco ugyanazt mondja a feltalálóról mert az öreg újabb és újabb cuccokkal rukkolt elő. Bizony én is arra gondoltam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Szép álomból felriasztva... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. (szerkesztve) Lehet hogy azt álmodja hogy ő a Galaxis ura. Szerkesztve: 2010. December 8. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Jók ezek a "jé tényleg" párhuzamok.... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Rog, te ebben verhetetlen vagy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Ez már nekem is feltűnt az első nézéskor. Szép utalás. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. (szerkesztve) Én is első nézéskor figyeltem fel rá csak berakni nem volt eddig eszemben. Meg szerintem az a lényeg hogy párhuzam legyen és nem az hogy új-e valakinek vagy sem. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Meg szerintem az a lényeg hogy párhuzam legyen és nem az hogy új-e valakinek vagy sem. De azért ugye megengeded, hogy leírjam ha már ismretem korábban is? Köszi! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. te ebben verhetetlen vagy Én ezzel a témával úgy vagyok hogy ebben legalább valamennyire hasznossá tudom tenni magam ha már más SW-témához nem igazán tudok értelmesen hozzászólni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. (szerkesztve) De azért ugye megengeded, hogy leírjam ha már ismretem korábban is? Köszi! Nem szóltam én ez ellen semmit se csak leírtam hogy én hogy gondolom. Arra nem gondoltam hogy rosszat teszek vele. Meg hát nem is neked írtam hanem egy szimpla véleménynyilvánítás volt a témáról így nem hiszem hogy van okod felháborodni miatta. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. (szerkesztve) Ani: You're a Jedi knight, aren't you? Qui-Gon: What makes you think that? Luke: You know, I think that R2 unit we bought might have been stolen. Owen: What makes you think that? ----------------------------- Yoda Obinak: Our own counsel we will keep on who is ready. Yoda Luke-nak: My own counsel will I keep on who is to be trained. ----------------------------- Obi Aninek: Be mindful of your thoughts, Anakin. They betray you. Luke Vadernek: Your thoughts betray you, Father. ----------------------------- Dooku Obinak: You must join me, Obi-Wan, and together we will destroy the Sith! Vader Luke-nak: Join me, and together we can rule the galaxy as father and son. ----------------------------- Obi: I will never join you, Dooku. Luke Vadernek: I'll never join you! ----------------------------- Palpi Dookunak: Everything is going as planned. Palpi Vadernek: Everything is proceeding as I have foreseen. ----------------------------- Ani Padménak és Han Leiának: You're trembling. ----------------------------- Padmé Aninek és Leia Han-nak: Hold me. ----------------------------- A Nubien-nek, a dokknak ahol a Sólyom az első HCs-n dokkol és a Bespin Sólyomnak szánt leszállóhelyének a száma 327. Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Hozzászólás ideje: 2008. Június 29. Rog, ezek nagy része tényleg jó, de azért van köztük olyan is, ami egyszerű hétköznapi angol kifejezés, amit bárki bármilyen szövegkörnyezetben használhat. Mint pl. a "What makes you think that", vagy a "Hold me". Ezek szerintem így önmagukban nem párhuzamok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Az SW-ben nagyon gyakran használt "I have a bad feeling about this." és az "I know." is elég hétköznapi és azok is bekerültek már ide valamikor és senki nem fogta rájuk hogy nem párhuzamok. Ennek fényében én úgy éreztem hogy azok a hétköznapi mondatok is párhuzamok amiket én beírtam de nem lehet mindenki azonos nézőponton mert mindenkinek joga van eldönteni hogy minek tartja őket és az adott szituban betöltött szerepüket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. (szerkesztve) Rog. Ha már a -nak, -nek határozós eseteket magyarul írod, nem lehetne, hogy az idézet szövegeket is magyarul írd le? Kicsit Barta "Dzsedáj" Zolis érzésem van, aki vegyíti a magyart az angollal. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Oldfighter Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. (szerkesztve) Ha már a -nak, -nek határozós eseteket magyarul írod, nem lehetne, hogy az idézet szövegeket is magyarul írd le? Azt nem hiszem hogy nagyon szükséges magyarul írni mert elég sok idézet fordítás nélkül került be. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Az SW-ben nagyon gyakran használt "I have a bad feeling about this." és az "I know." is elég hétköznapi és azok is bekerültek már ide valamikor és senki nem fogta rájuk hogy nem párhuzamok. Ennek fényében én úgy éreztem hogy azok a hétköznapi mondatok is párhuzamok amiket én beírtam de nem lehet mindenki azonos nézőponton mert mindenkinek joga van eldönteni hogy minek tartja őket és az adott szituban betöltött szerepüket. Én azokat nem láttam, csak ezt a mostanit, és erről írtam - nem kritikát, hanem véleményt. Nem kötözködni akartam, remélem ezt elhiszed. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. Hozzászólás ideje: 2008. Június 30. erről írtam - nem kritikát, hanem véleményt. Nem kötözködni akartam Én pont így értelmeztem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.