csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Az új kép: 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Köszi csoli! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Előzetes az új epizódból. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Vajon mit akarnak Dozatol? Az egyenruháját vagy a lányát? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Hát én a lányára tippelek, mondjuk azzal is elég hatásosan meg lehet zsarolni ha nyilvánosságra hozzák hogy birodalmi volt. Viszont az eddigi részek alapján, hogy mennyire félti a lányát.... Nos ha a lányát elrabolják akkor biztos kéri a rend ,,segítségét". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Csakhogy Torat láttuk az előzetesben, szóval nem hiszem hogy róla van szó. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Akkor lehet hogy mégis az egyenruha, és Doza múltja lehet a középpontban. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. (szerkesztve) Iqvi a lányt kellene elrabolnia Synaranak. Szerkesztve: 2019. Január 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. (szerkesztve) Szerintem adja magát, hogy mi kell nekik Spoiler , hiszen a Peremvidéken a lőtéri kutyát sem érdekli, ki milyen gúnyát viselt 29 évvel korábban. Sőt, már a Köztársaságban sem, hiszen Mon Mothma egyik tanácsadója egy egykori vallatótiszt volt. Erre a legjobb példa Griff Halloran, aki anno birodalmi pilóta volt, most mégis Ász lehet. Senki sem bélyegzi meg emiatt. Ha csak Doza nem háborús bűnös, akkor szerintem mostanra legfeljebb az Ellenállás nézne rá gyanúsan, mint lehetséges Első Rend szimpatizánsra. De az Ellenállás szava tudjuk mit ér ezekben az időkben. Szóval szerintem az egyenruha megszerzése nem tartaná sakkban Dozát. Még az sem biztos, hogy ezt titkolja, elvégre csak be volt téve a szekrénybe. Hol máshol lehetne egy nem használt ruha? Ellenben, ha Torát túszul ejtik, akkor a Colossust tálcán nyújtja át Doza. Szerkesztve: 2019. Január 24. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. (szerkesztve) Javítottam, javíts te is. szerintem Synara nem fogja végrehajtani a parancsot. Szerkesztve: 2019. Január 24. - Ody Mandrell 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. (szerkesztve) Időközben a februári részekhez megérkeztek a leírások is. The First Order Occupation (Február 3.) Spoiler Kaz küzd azért, hogy Synarának segítsen elszöknie a platformról, mert az Első Rend rohamosztagosok tucatjait küldi, hogy vadásszák le a kémet. The New Trooper (Február 10.) Spoiler Miután leütnek egy rohamosztagost, Kel és Eila felkeresik Kazt hogy segítsen nekik. Kaz felveszi a katona ruháját, hogy megvédje a gyerekeket és hogy kémkedjen az Első Rendről. The Core Problem (Február 17.) Spoiler Poe és Kaz egy nyugtalanító felfedezést tesznek és el kell kerülniük az Első Rendet amikor kiszúrja őket egy ellenséges szonda droid. The Disappeared (Február 24.) Spoiler Kaz és Torra az egyik barátuk eltűnését vizsgálják és egy terven ami megszabadítja őket az Első Rendtől. Továbbá a hétvégi, The Doza Dilemma c. epizódból néhány kép. Finally! (If you know what I mean ) Spoiler Szerkesztve: 2019. Január 24. - Bence1997 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 27. Hozzászólás ideje: 2019. Január 27. Doza Dilemma http://rarbg.to/torrent/fxglhtz 1 Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2019. Január 27. Hozzászólás ideje: 2019. Január 27. Star Wars Ellenállás: Veszélyes Üzlet Magyar Felirat 720p ONLINE Megtekintés: Spoiler • Indavideó: https://indavideo.hu/video/Star_Wars_Ellenallas_1evad_13resz_Veszelyes_Uzlet_Magyar_Felirat_720p-HD • Openload: https://openload.co/f/d-z6BOW_8-c/Star_Wars_Ellenállás_1.évad_13.rész_Veszélyes_Üzlet_Magyar_Felirat_[720p-HD].mp4 Star Wars Ellenállás: Doza Dilemmája Angol Szinkron 720p ONLINE Megtekintés: Spoiler • Indavideó: https://indavideo.hu/video/Star_Wars_Ellenallas_1evad_14resz_Doza_Dilemmaja_Angol_Szinkron_720p-HD • Openload: https://openload.co/f/JAZ665tZp54/Star_Wars_Ellenállás_1.évad_14.rész_Doza_Dilemmája_Angol_Szinkron_[720p-HD].mp4 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Január 28. Hozzászólás ideje: 2019. Január 28. A "The Doza Dilemma" rész kapcsán megnevezték Aurra Sing faját, ami a palliduvan. Ezen faj tagja szerepelt a részben is: Spoiler Ez elvileg félig-meddig retcon, mert eddig az új kánon szerint is (akárcsak a Legendákban) Aurra egy hibrid volt, azaz egy ismeretlen faj és egy ember közös gyereke. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Szerintem félig-meddig sem retcon, mert eddig a faja ismeretlen volt a kánonban, a hibrid mivoltát hivatalos mű nem említette. Akárhogy is, jó tudni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Korábban utánanéztem, és a Wookieepedia szerint Aurra az új kánon szerint is hibrid volt. A forrásra való hivatkozásra már nem emlékszem, azóta pedig szerkesztették az új infó fényében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Mire nem jó a Google. A tárolt változatban utána tudtam lesni. Szóval, az, hogy hibrid volt, az a Star Wars: The Force Awakens: Head-to-Head című kisgyerekeknek (9-12 éveseknek) szánt képes játékos könyvből származott, ami ráadásul az ep7-re volt kihegyezve. Olyan dolgok voltak benne, minthogy mi lenne, ha Sing megküzdene Poe-val, vagy az öreg Han Solo Jango Fett-tel (abszolút reális elképzelés ), vagy Luke siklója Rey siklójával. Valahogy nem éppen erős kánonforrás, hiszen az egész fikció. A Wookiepedia sajnos sok dolgot eszetlenül vesz át, bár ezt a hibridséget még ők is csak kisbetűvel, zárójelben írták ki, a teljes szövegben pedig egyáltalán nincs megemlítve. Az egyetlen, ami tényleg hiteles forrásból származott (Star Wars Character Encyclopedia: Updated and Expanded), az az, hogy Aurra "emberközeli" fajba tartozott, ami továbbra is igaz, hiszen ezek a palliduvans emberszerűek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Na igen, így már kevésbé komolyan vehető ez a kánon "referencia". Nem dőlök a fénykardomba, ha Aurra mától egy palliduvan a kánon szerint. Bár nekem kicsit jobban tetszik a hibrid elképzelés, mert úgy még egyedibb. Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Star Wars Ellenállás: A Doza-dilemma Magyar Felirat 720p ONLINE Megtekintés: Spoiler • Indavideó: https://indavideo.hu/video/Star_Wars_Ellenallas_1evad_14resz_A_Doza-dilemma_Magyar_Felirat_720p-HD • Openload: https://openload.co/f/DqN3emWLbj0/Star_Wars_Ellenállás_1.évad_14.rész_A_Doza-dilemma_Magyar_Felirat_[720p-HD].mp4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Az Első Rend közeleg... 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Jön!Jön! Közeledííík! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Még hogy békefenntartók... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Még hogy békefenntartók... Fenntartják, a saját békéjüket. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. Hozzászólás ideje: 2019. Január 30. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az Első Rend közeleg... Jöjjön csak. First Order Occupation képecskék: Spoiler 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Az új kép: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Köszi csoli! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Fura hogy már 2 rész óta nincs WEB-DL release. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Hozzászólás ideje: 2019. Január 31. Valóban, bár nekem pl. megteszi az a 720p-s rip is. Úgy is megveszem gyáriban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.