Ugrás a kommentre

A Resistance animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én hálát adok A Tervezőnek, hogy ez így lett. Lehetett itt volna tényleg 1-2 jó dolog, például a Sith templomos engem nagyon felcsigázott és érdekelt volna, de az ökörködés persze muszáj volt bele. 

Hozzászólás ideje:

Én abból a szempontból jobbnak tartom az első évadot, hogy annak volt egy íve, hogy Kaz Colossusra érkezésétől, hova kell eljutni. Ezt a második évadban nem igazán éreztem, csak random kalandoztunk, miközben az ER invázióból alig láttunk valamit. Persze voltak jó sztorik és ötletek, de alig hoztak ki belőle valamit, pedig Torra anyjától Kaz apján át a tehari gyerekekig meg a régész csajról nem is beszélve, megannyi lehetőség volt. Pedig én nagyon reménykedtem benne. De nem tartotta azt a színvonalat, amit az első évad második fele hozott.

Hozzászólás ideje:
  2021. 03. 15. - 16:55, Iqvi írta:

Persze voltak jó sztorik és ötletek, de alig hoztak ki belőle valamit, pedig Torra anyjától Kaz apján át a tehari gyerekekig meg a régész csajról nem is beszélve, megannyi lehetőség volt. Pedig én nagyon reménykedtem benne.

Teljes nézet  

Mert valószínűleg nem két évadosra tervezték a sorozatot.

Hozzászólás ideje:

Én örülök, hogy elkészült ez a sorozat, így legalább kaptunk valami animációs tartalmat a Rebels lezárulása és a TCW visszatérése között. Lehett volna jobb is, hosszabb is, jó lett volna, hogyha jobban összefűzik az idő közben zajló trilógiával, de itt a Bomarr által felvillantott szempontok biztos belejátszottak abba, hogy nem így lett. Mindezek ellenére nem volt ez olyan borzalmas (bár még azóta egyszer sem néztem újra, de tervben van), kipróbáltak egy új stílust egy kicsit fiatalabb célközönségre szabva. A Bad Batch kapcsán nyilván nem ezt a szintet várom el, hanem inkább a TCW-hez közelítsen mind a hangvétel, mind a minőség, de ha a jövőben megint próbálkozank majd egy ilyen könnyedebb kicsit a fiatalabbakra célzott sorozattal, akkor az itt megtanultakat felhasználhatják majd, hogy min kellene javítani. Amellett, hogy szinte bármire nyitott vagyok, ami Star Wars, azért ez után a sorozat után egy Neeku - Jar-Jar közös szériát biztosan nem néznék meg, vagy ahhoz nagyon szürreálisnak kellene lennie...

Hozzászólás ideje:
  2021. 03. 16. - 18:24, NorbiLordi írta:

De akkor ki visz részegen haza? Ja, várjunk...

Teljes nézet  

Hát, én ismerek egy embert. Igen komoly reputációval bír a szakszervezetben, bár mostanában lefoglalja a család. Egyedülálló apuka. Mindenesetre itthagyon a jelmondatát, így könnyen megtalálod majd: I can bring you in warm, or I can bring you in cold. 

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 11.  része, Bibo  (Bibo) szinkronnal.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

1. évad 12. rész - Dangerous Business (Veszélyes üzlet) szinkronnal.

Hozzászólás ideje:

Az első évadban láthattunk egy fejlődési ívet, az évad második fele konkrétan nagyon tetszetős volt számomra. Ehhez képest olyan vélemények születtek a második évadról, hogy mindezt sutba vágták, ezért már bele se vágtam, így is elég nagy a lemaradásom a SW-t illetően. 

Lehet, hogy szinkronnal most le fogom darálni a második évadot, csak hogy kipipálhassam, ez is megvolt.

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 13. rész - The Doza Dilemma (A Doza dilemma) szinkronnal.

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 14. rész - The First Order Occupation (Az Első Rend megszállása) szinkronnal.

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 15. rész - The New Trooper (Az új katona) szinkronnal.

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 16. rész - The Core Problem (A mag probléma) szinkronnal.

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 17. rész - The Disappeared (Az eltűntek) szinkronnal.

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 18. rész - Descent (Leereszkedés) szinkronnal.

Hozzászólás ideje:

ÜDV Mindenkinek!
1. évad 19. rész:  No Escape  (Part 1) - Nincs menekvés (1. rész) szinkronnal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.