Yoda József Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. Mozgás van! A starwars.com-on ma frissítették a sorozat adatlapját, felkerültek a korábbi Empire magazinos képek nagy felbontásban. Trailer maholnap? 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. X-en is jönnek az Andor klipek, szóval lassan lesz valami. Valószínűleg a már leadott előzetes jön, de nekem az is jó lesz. 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. I got a really good feeling about this. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. (szerkesztve) Amazonra már kerülnek fel a hivatalos 2. évados termékek: https://www.amazon.com/Season-Cassian-Rebellion-Premium-T-Shirt/dp/B0DVBP9B73/ref=mp_s_a_1_1 Szerkesztve: Február 4. - Yoda József 2 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. 18 órával ezelőtt, Yoda József írta: Mozgás van! A starwars.com-on ma frissítették a sorozat adatlapját, felkerültek a korábbi Empire magazinos képek nagy felbontásban. Trailer maholnap? Na ideje hogy valamit villantsanak. A héten nagyon sok trailer várható ahogy közeledik a Super Bowl. Andor S2 előzetes ideális lenne. Én nagyon várom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. 1 órával ezelőtt, DanCarver írta: Na ideje hogy valamit villantsanak. A héten nagyon sok trailer várható ahogy közeledik a Super Bowl. Amennyiben hajlandók a méreg drága Super Bowl slotot kifizetni az a hype szempontjából csak jót jelentene. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Akit érdekel, hogy honnan van a fenti kép, azt az alábbi videóban megtalálja. Ezt fogják leadni a hétvégi Superbowlon. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) Ezért a semmitmondó előzetesért képes volt fizetni a Disney több millió dollárt? Szerkesztve: Február 5. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. What if we made an interesting video for the Superbowl? But hey! We made a fucking boring video. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 6. Hozzászólás ideje: Február 6. 15 órával ezelőtt, Adrián írta: Olyan mintha chandrilainak lenne öltöztetve. Csak nem Mont kell kimenekíteni? 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 11. Hozzászólás ideje: Február 11. A starwars.com főoldalán tegnap még a Skeleton Crew volt, most ma lecserélték az Andorra készülnek 2 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 13. Hozzászólás ideje: Február 13. Disney+ főoldalán is kinn van már az Andor (egyben ez egy kis megerősítés, hogy Magyarországon a már megszokott szerda hajnali időpontban jön) 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Ez a sorozat a Skeleton Crew szöges ellentéte nálam a várakozás szempontjából. Amióta befejeződött az első évad, azóta várom a folytatást és lassan nekiállok az újranézésnek. Igazából amióta kijött tervezem újrázni, de eddig még nem került rá sor. Azokhoz szólnék, akik eléggé benne vannak a kánon művekben, az első évadon, meg a Rogue One-on kívül van még valamilyen egyéb kiadvány (könyv/képregény ami ebben az időszakban játszódik), amit érdemes ismerni az új évad előtt? 1 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. (szerkesztve) Talán James Luceno műveit (Katalizátor, Tarkin), ezek ugyanebben a politikai környezetben játszódnak, és a Halálcsillag építéséhez is fontos adalékként szolgálnak. Na meg persze Beth Revis: A lázadás hajnala Szerkesztve: Február 18. - Nute Gunray 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. 20 perccel korábban, Wilde írta: Ez a sorozat a Skeleton Crew szöges ellentéte nálam a várakozás szempontjából. Amióta befejeződött az első évad, azóta várom a folytatást és lassan nekiállok az újranézésnek. Igazából amióta kijött tervezem újrázni, de eddig még nem került rá sor. Azokhoz szólnék, akik eléggé benne vannak a kánon művekben, az első évadon, meg a Rogue One-on kívül van még valamilyen egyéb kiadvány (könyv/képregény ami ebben az időszakban játszódik), amit érdemes ismerni az új évad előtt? A Skeleton végéről le is maradtál. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Én is újra fogom nézni az 1. évadot. Még nincs bennem nagy várakozás, de utána biztosan lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Wilde: Nute nagyon jókat írt. A lázadás hajnala az egyik kedvenc SW könyvem. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. @Wilde Én is a Katalizátort és a Lázadás hajnalát ajánlom, mivel ez a kettő szorosan kapcsolaódik a Rogue One-hoz, és Galen, Jyn és Krennic szemszögéből tudhatunk meg sokat Ráadásul mindkettő remek könyv. A Lázadás hajnala nekem is az egyik kedvencem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Nálam is a hype része lesz újra nézni az első évadot, de még várok vele. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Szerintem egy-két hét és én elkezdem az újranézést. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Február 19. Hozzászólás ideje: Február 19. Köszönöm, ilyesmikre gondoltam, az három könyv még pont bele is fér a hátralévő két hónapba. Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:43 Hozzászólás ideje: Csütörtök 19:43 Érdekességek az első évad forgatásáról. https://rebo.hu/2025/02/20/10-erdekesseg-az-andor-elso-evadanak-forgatasarol/ 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:31 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:31 Jól értem, hogy ezek szerint 4 hét alatt lezavarják az egészet? 4×3 rész: Creator and executive producer Tony Gilroy has shared that this season will follow Cassian’s journey in the four years leading up to the events of Rogue One, with the 12 episode story unfolding in four weekly chapters of three episodes each. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 17:40 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:40 Szerintem jól érted Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 17:54 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:54 21 perccel korábban, Bence1997 írta: Jól értem, hogy ezek szerint 4 hét alatt lezavarják az egészet? 4×3 rész: Creator and executive producer Tony Gilroy has shared that this season will follow Cassian’s journey in the four years leading up to the events of Rogue One, with the 12 episode story unfolding in four weekly chapters of three episodes each. Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 17:59 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:59 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy sincs sok tartalom a jövőben Ez majd a Celebration-ön kiderül... lehet mégis van, csak mi nem tudjuk? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:02 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:02 (szerkesztve) 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem tetszik... Hova sietünk? Amúgy sincs sok tartalom a jövőben. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Ez majd a Celebration-ön kiderül... lehet mégis van, csak mi nem tudjuk? Hát a Celebration-ön tényleg ki kell teríteniük a lapjaikat. Az év második fele konkrétan üres, két könyv és a Visions az egyedüli tartalmak - legalábbis jelen állás szerint, ja meg a jelenleg bejelentett 3 ongoing képregény. Az utóbbi időben sok embert toboroztak az animációs stúdiójukba, remélem látjuk ennek az eredményét. Szerkesztve: Tegnap 18:03 - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.