Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 8. Hozzászólás ideje: Május 8. 8 perccel korábban, Rixon írta: annyira padlóra küldött érzelmileg másodjára is, hogy egyszerűen nem tudtam mederbe terelni a gondolataimat. Nekem egyfolytában ezen jár az eszem bárhol vagyok. Pedig még csak egyszer láttam a részeket, mégis óriási hatást gyakorolt rám. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Május 8. Hozzászólás ideje: Május 8. 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Egyrészt jó, hogy hármasával jönnek a részek, mert összefüggő történetszálakról van szó, ahol az első rész sokszor felvezető, a második rész meg összekötő. Ez így volt néha az első évadnál is, de nem ennyire markánsan. Másrészt sajnos ez a formátum a jó kis kibeszélőket helyenként megölte, hiszen megkapjuk a harmadik résszel rögtön a legtöbb választ, így a számomra sokszor legalább annyira élvezetes ötletelésre és együtt gondolkodásra nincs mód. Én ezt úgy oldom meg hogy megnézek egy részt ,utána írom egyből a véleményemet. Aztán nézem a másodikat. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 8. Hozzászólás ideje: Május 8. Nem nagyon lehet szavakba önteni a mostani hármast.. Nem hittem volna, hogy lehet űberelni az 1. évadot, de már most sikerült, pedig még van 3 rész az évadból. Egy pillanatra megsajnáltam, Spoiler Dedra-t, de hála égnek hamar elmúlt.... 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Na elnézést a késésért, most hoztam a képeket, nem kicsi a baj, mert fájdalom még csak a 7. részt láttam. Most fog menni ma délelőtt. De úgy látom, jobb ha bekészítek zsepit, vagy xanaxot, vagy mit javasoltok? 207: 208: 209: 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. 2 perccel korábban, csoli1138 írta: De úgy látom, jobb ha bekészítek zsepit, vagy xanaxot, vagy mit javasoltok? Jöhet minden, plusz egy kis whiskey (vagy amit szeretsz). Kelleni fog. 12 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Nem nagyon lehet szavakba önteni a mostani hármast.. Nem hittem volna, hogy lehet űberelni az 1. évadot, de már most sikerült, pedig még van 3 rész az évadból. Egy pillanatra megsajnáltam, Spoileres tartalom megtekintése Dedra-t, de hála égnek hamar elmúlt.... Akkor ezen nem aludtál el. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Donát megvagy még? Igen, de még nem láttam az új részeket. Épp újranézem az első 6-ot, még 2 kell, aztán jöhet az aktuális új hármas. 1 3 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. 2025. 05. 08. - 9:22, Ody Mandrell írta: @Rixon mikorra várható a harmadik etapos videód? Kint van 6 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Sajnos most melózok, de holnap reggel az lesz az első, hogy megnézem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Nagyon jó az 56-os párhuzam! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. (szerkesztve) Az Andor a második helyre lépett fel a múlt heti nézettségben, 714 millió perccel! Szerkesztve: Május 10. - Ody Mandrell 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Diego Luna és Tony Gilroy részvételével lesz egy élő Q&A a Star Wars hivatalos csatornáján május 13.-án délután hatkor. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. A napokban érlelődött bennem egy gondolat, érzés, ami valósággá vált ma, miután harmadjára is megnéztem a nyolcadik részt. Akkora érzelmi löket, csúcspont ez a szűk egy óra, amilyet Star Wars esetében eddig csak kétszer éreztem. Először 1985-ben a Jedi Visszatér premierjén 11 évesen a moziban, aztán 2005-ben a Sith-ek bosszúja megtekintése közben. Soha nem gondoltam volna, hogy egy TV sorozat epizódja fog akkora érzelmi hullámokat verni bennem, mint egy mozifilm katarzisa. De ez valami döbbenetes. 4 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Beleillik a sorba, 20 évenként ér ilyen sokkhatás. Legközelebb 2045-ben. Egyébként még most sem tértem teljesen magamhoz. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 11. Hozzászólás ideje: Május 11. 11 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Beleillik a sorba, 20 évenként ér ilyen sokkhatás. Legközelebb 2045-ben. Azért bízom benne, hogy nem kell addig várnom. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Hétfő 12:22 Hozzászólás ideje: Hétfő 12:22 2025. 05. 11. - 8:21, Ody Mandrell írta: Azért bízom benne, hogy nem kell addig várnom. Amúgy bennem még a Kamino elpusztítása váltott ki hasonló sokkhatást, ha csak az elmúlt pár évet nézzük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 19:12 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:12 Azt olvastam az imént, hogy az új részek megtekintése előtt nem ajánlatos felmenni a közösségi médiába, mert sok spoilert le fognak lőni. Szóval csak óvatosan majd! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Hétfő 19:22 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:22 (szerkesztve) Mármint a készítők előre megfontolt szándékkal? Mert akkor az azért igazán kedves lesz tőlük, ha szándékosan reszelik maguk alatt a fát... Szerkesztve: Hétfő 19:22 - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 19:24 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:24 Nem a készítők, hanem a sima nézők. Gondolom lesz benne olyan horderejű dolog, amit nem lenne jó előre megtudni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Hétfő 19:30 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:30 Hát Rixon írta fentebb, hogy Spoiler lesz valami glup shitto cameo a 11. részben én Bodhi Rook-ot tippelem, de Galen Erso is befigyelhet szerintem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Hétfő 19:34 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:34 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem a készítők, hanem a sima nézők. Ja, az rendben van, azok megszokottak. Attól féltem, hogy a készítők, mert akkor azt kapásból ezer oldal lehozza és a Google-től a WIndowson át Siriig minden szutyok azt fogja fosni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 19:36 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:36 5 perccel korábban, Yoda József írta: Hát Rixon írta fentebb, hogy Sajnos elolvastam akkor, kár volt. De talán ennyi még belefér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 07:23 Hozzászólás ideje: Szerda 07:23 Megvolt a tizedik....papírzsepit készítsetek be. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Szerda 07:59 Hozzászólás ideje: Szerda 07:59 Belefutottam spoilerekbe (telefon dobott fel YouTube videó ajánlást), legyetek óvatosak. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Szerda 08:03 Hozzászólás ideje: Szerda 08:03 Gondolom, valakit elveszítünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 08:06 Hozzászólás ideje: Szerda 08:06 6 perccel korábban, Nute Gunray írta: Belefutottam spoilerekbe (telefon dobott fel YouTube videó ajánlást), legyetek óvatosak. Tegnap szóltam itt erről, pont ezért. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Szerda 08:55 Hozzászólás ideje: Szerda 08:55 48 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tegnap szóltam itt erről, pont ezért. Igen sajnos, de csak elég volt bekapcsolnom a wifit. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.