Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Rixon írta:

annyira padlóra küldött érzelmileg másodjára is, hogy egyszerűen nem tudtam mederbe terelni a gondolataimat.

Nekem egyfolytában ezen jár az eszem bárhol vagyok. Pedig még csak egyszer láttam a részeket, mégis óriási hatást gyakorolt rám. 

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Egyrészt jó, hogy hármasával jönnek a részek, mert összefüggő történetszálakról van szó, ahol az első rész sokszor felvezető, a második rész meg összekötő. Ez így volt néha az első évadnál is, de nem ennyire markánsan.

Másrészt sajnos ez a formátum a jó kis kibeszélőket helyenként megölte, hiszen megkapjuk a harmadik résszel rögtön a legtöbb választ, így a számomra sokszor legalább annyira élvezetes ötletelésre és együtt gondolkodásra nincs mód. 

Én ezt úgy oldom meg hogy megnézek egy részt ,utána írom egyből a véleményemet. Aztán nézem a másodikat.

Hozzászólás ideje:

Nem nagyon lehet szavakba önteni a mostani hármast..

Nem hittem volna, hogy lehet űberelni az 1. évadot, de már most sikerült, pedig még van 3 rész az évadból. 

Egy pillanatra megsajnáltam, 

Spoiler

Dedra-t, 

de hála égnek hamar elmúlt.... :P 

Hozzászólás ideje:

Na elnézést a késésért, most hoztam a képeket, nem kicsi a baj, mert fájdalom még csak a 7. részt láttam. Most fog menni ma délelőtt. De úgy látom, jobb ha bekészítek zsepit, vagy xanaxot, vagy mit javasoltok?

207:

epguide207.jpg

208:

epguide208.jpg

209:

epguide209.jpg

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, csoli1138 írta:

De úgy látom, jobb ha bekészítek zsepit, vagy xanaxot, vagy mit javasoltok?

Jöhet minden, plusz egy kis whiskey (vagy amit szeretsz). Kelleni  fog.

12 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta:

Nem nagyon lehet szavakba önteni a mostani hármast..

Nem hittem volna, hogy lehet űberelni az 1. évadot, de már most sikerült, pedig még van 3 rész az évadból. 

Egy pillanatra megsajnáltam, 

Spoileres tartalom megtekintése

de hála égnek hamar elmúlt.... :P 

Akkor ezen nem aludtál el. :D 

Hozzászólás ideje:

A napokban érlelődött bennem egy gondolat, érzés, ami valósággá vált ma, miután harmadjára is megnéztem a nyolcadik részt. Akkora érzelmi löket, csúcspont ez a szűk egy óra, amilyet Star Wars esetében eddig csak kétszer éreztem. Először 1985-ben a Jedi Visszatér premierjén 11 évesen a moziban, aztán 2005-ben a Sith-ek bosszúja megtekintése közben. Soha nem gondoltam volna, hogy egy TV sorozat epizódja fog akkora érzelmi hullámokat verni bennem, mint egy mozifilm katarzisa. De ez valami döbbenetes.

Hozzászólás ideje:
2025. 05. 11. - 8:21, Ody Mandrell írta:

Azért bízom benne, hogy nem kell addig várnom. :D

Amúgy bennem még a Kamino elpusztítása váltott ki hasonló sokkhatást, ha csak az elmúlt pár évet nézzük.

Hozzászólás ideje:

Hát Rixon írta fentebb, hogy

Spoiler

lesz valami glup shitto cameo a 11. részben :D én Bodhi Rook-ot tippelem, de Galen Erso is befigyelhet szerintem.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem a készítők, hanem a sima nézők. :) 

Ja, az rendben van, azok megszokottak. Attól féltem, hogy a készítők, mert akkor azt kapásból ezer oldal lehozza és a Google-től a WIndowson át Siriig minden szutyok azt fogja fosni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.