Yoda József Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. Mozgás van! A starwars.com-on ma frissítették a sorozat adatlapját, felkerültek a korábbi Empire magazinos képek nagy felbontásban. Trailer maholnap? 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. X-en is jönnek az Andor klipek, szóval lassan lesz valami. Valószínűleg a már leadott előzetes jön, de nekem az is jó lesz. 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. I got a really good feeling about this. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. (szerkesztve) Amazonra már kerülnek fel a hivatalos 2. évados termékek: https://www.amazon.com/Season-Cassian-Rebellion-Premium-T-Shirt/dp/B0DVBP9B73/ref=mp_s_a_1_1 Szerkesztve: Február 4. - Yoda József 2 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. 18 órával ezelőtt, Yoda József írta: Mozgás van! A starwars.com-on ma frissítették a sorozat adatlapját, felkerültek a korábbi Empire magazinos képek nagy felbontásban. Trailer maholnap? Na ideje hogy valamit villantsanak. A héten nagyon sok trailer várható ahogy közeledik a Super Bowl. Andor S2 előzetes ideális lenne. Én nagyon várom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. 1 órával ezelőtt, DanCarver írta: Na ideje hogy valamit villantsanak. A héten nagyon sok trailer várható ahogy közeledik a Super Bowl. Amennyiben hajlandók a méreg drága Super Bowl slotot kifizetni az a hype szempontjából csak jót jelentene. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Akit érdekel, hogy honnan van a fenti kép, azt az alábbi videóban megtalálja. Ezt fogják leadni a hétvégi Superbowlon. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) Ezért a semmitmondó előzetesért képes volt fizetni a Disney több millió dollárt? Szerkesztve: Február 5. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. What if we made an interesting video for the Superbowl? But hey! We made a fucking boring video. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 6. Hozzászólás ideje: Február 6. 15 órával ezelőtt, Adrián írta: Olyan mintha chandrilainak lenne öltöztetve. Csak nem Mont kell kimenekíteni? 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 11. Hozzászólás ideje: Február 11. A starwars.com főoldalán tegnap még a Skeleton Crew volt, most ma lecserélték az Andorra készülnek 2 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 13. Hozzászólás ideje: Február 13. Disney+ főoldalán is kinn van már az Andor (egyben ez egy kis megerősítés, hogy Magyarországon a már megszokott szerda hajnali időpontban jön) 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Tegnap 16:10 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:10 Ez a sorozat a Skeleton Crew szöges ellentéte nálam a várakozás szempontjából. Amióta befejeződött az első évad, azóta várom a folytatást és lassan nekiállok az újranézésnek. Igazából amióta kijött tervezem újrázni, de eddig még nem került rá sor. Azokhoz szólnék, akik eléggé benne vannak a kánon művekben, az első évadon, meg a Rogue One-on kívül van még valamilyen egyéb kiadvány (könyv/képregény ami ebben az időszakban játszódik), amit érdemes ismerni az új évad előtt? 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 16:29 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:29 (szerkesztve) Talán James Luceno műveit (Katalizátor, Tarkin), ezek ugyanebben a politikai környezetben játszódnak, és a Halálcsillag építéséhez is fontos adalékként szolgálnak. Na meg persze Beth Revis: A lázadás hajnala Szerkesztve: Tegnap 16:31 - Nute Gunray 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 16:31 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:31 20 perccel korábban, Wilde írta: Ez a sorozat a Skeleton Crew szöges ellentéte nálam a várakozás szempontjából. Amióta befejeződött az első évad, azóta várom a folytatást és lassan nekiállok az újranézésnek. Igazából amióta kijött tervezem újrázni, de eddig még nem került rá sor. Azokhoz szólnék, akik eléggé benne vannak a kánon művekben, az első évadon, meg a Rogue One-on kívül van még valamilyen egyéb kiadvány (könyv/képregény ami ebben az időszakban játszódik), amit érdemes ismerni az új évad előtt? A Skeleton végéről le is maradtál. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Tegnap 17:23 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:23 Én is újra fogom nézni az 1. évadot. Még nincs bennem nagy várakozás, de utána biztosan lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 17:33 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:33 Wilde: Nute nagyon jókat írt. A lázadás hajnala az egyik kedvenc SW könyvem. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 17:35 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:35 @Wilde Én is a Katalizátort és a Lázadás hajnalát ajánlom, mivel ez a kettő szorosan kapcsolaódik a Rogue One-hoz, és Galen, Jyn és Krennic szemszögéből tudhatunk meg sokat Ráadásul mindkettő remek könyv. A Lázadás hajnala nekem is az egyik kedvencem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 17:47 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:47 Nálam is a hype része lesz újra nézni az első évadot, de még várok vele. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 17:54 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:54 Szerintem egy-két hét és én elkezdem az újranézést. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Köszönöm, ilyesmikre gondoltam, az három könyv még pont bele is fér a hátralévő két hónapba. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.