Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 10:28 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:28 8 perccel korábban, Rixon írta: annyira padlóra küldött érzelmileg másodjára is, hogy egyszerűen nem tudtam mederbe terelni a gondolataimat. Nekem egyfolytában ezen jár az eszem bárhol vagyok. Pedig még csak egyszer láttam a részeket, mégis óriási hatást gyakorolt rám. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Egyrészt jó, hogy hármasával jönnek a részek, mert összefüggő történetszálakról van szó, ahol az első rész sokszor felvezető, a második rész meg összekötő. Ez így volt néha az első évadnál is, de nem ennyire markánsan. Másrészt sajnos ez a formátum a jó kis kibeszélőket helyenként megölte, hiszen megkapjuk a harmadik résszel rögtön a legtöbb választ, így a számomra sokszor legalább annyira élvezetes ötletelésre és együtt gondolkodásra nincs mód. Én ezt úgy oldom meg hogy megnézek egy részt ,utána írom egyből a véleményemet. Aztán nézem a másodikat. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Nem nagyon lehet szavakba önteni a mostani hármast.. Nem hittem volna, hogy lehet űberelni az 1. évadot, de már most sikerült, pedig még van 3 rész az évadból. Egy pillanatra megsajnáltam, Spoiler Dedra-t, de hála égnek hamar elmúlt.... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban @Donát megvagy még? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Na elnézést a késésért, most hoztam a képeket, nem kicsi a baj, mert fájdalom még csak a 7. részt láttam. Most fog menni ma délelőtt. De úgy látom, jobb ha bekészítek zsepit, vagy xanaxot, vagy mit javasoltok? 207: 208: 209: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban 2 perccel korábban, csoli1138 írta: De úgy látom, jobb ha bekészítek zsepit, vagy xanaxot, vagy mit javasoltok? Jöhet minden, plusz egy kis whiskey (vagy amit szeretsz). Kelleni fog. 12 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Nem nagyon lehet szavakba önteni a mostani hármast.. Nem hittem volna, hogy lehet űberelni az 1. évadot, de már most sikerült, pedig még van 3 rész az évadból. Egy pillanatra megsajnáltam, Spoileres tartalom megtekintése Dedra-t, de hála égnek hamar elmúlt.... Akkor ezen nem aludtál el. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Donát megvagy még? Igen, de még nem láttam az új részeket. Épp újranézem az első 6-ot, még 2 kell, aztán jöhet az aktuális új hármas. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.