Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. (szerkesztve) Chapter One A házigazda. 2005. június. 17. Látszólag semmitmondó dátum, leszámítva azokat, akik ilyenkor ünneplik születésnapukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat, és még sorolhatnám. Ezen az egyszerű, gyakorlatilag semmit sem mondó napon született meg a SAGA fórum. Nem vitás, hogy az ötlet régebbről származik (valahol a Prequel kedvelők fórumán gyökeredzett), de megvalósulása ehhez a naphoz köthető. A fórum motorja beindult, s a tagok létszáma egyre nő. Olyan ez, mint mikor húsz-harminc ember házibuliba megy, ahol a zenét Figrin D'an és együttese szolgáltatja, a piát a Cantina bár állja, a tulajdonos pedig nem más, mint maga a híres pod race versenyző, Ody Mandrell. Több mint 9000 hozzászólás, az összes hozzászólások több mint 21 százaléka, naponta legalább 17 bejegyzés... ez aztán a megdöbbentő versenyidő! Nem csoda hát, ha a mi házigazdánkat mindenki tiszteli. Persze nemcsak emiatt. Egyrészről Ody imádja a Star warst, ami egy Csillagok háborúja fórumon nem elhanyagolandó tény, másrészről féken tartja az esetleges ( s egyáltalán nem gyakori ) indulatokat, harmadrészt senki sem feledi: nagyrészt neki köszönhetjük meghívásunkat e páratlan házibuliba. Házigazdánk ötvözi magában mindazokat a tulajdonságokat, ami a házibulit igazán jó házibulivá teszi. Vendégszerető, segítőkész, humánus, s ami egyáltalán nem elhanyagolandó: mindig mindenhol ott van, ha kell feldobja a társalgást, ha kell szétválasztja a feleket. Ha kell, egy kicsit rászól a hangoskodókra, hogy azt a vázát talán mégsem kellene eltörni... Persze, mint a pod-race versenyzők többsége, ő is hirtelen haragú, s ha valamit a fejébe vesz, nehéz meggyőzni ellenkezőjéről, de mint vendéglátó, ehhez abszolút joga van, s mi, jól nevelt vendégek elfogadjuk, megértjük ezt (még ha egyszer-egyszer lázongunk is ellene). Akárhogyan is, nap nap után e házibuliba járni, több mint másfél év után sem unalmas. Van, hogy persze az ember hulla fáradt, vagy épp rajta kívül álló okok miatt ki hagy egy-egy estét, hetet, hónapot, de mind a házigazdák, mind a vendégek megbocsátók, s aki egyszer belépett e házba, annak az ajtó mindaddig nyitva áll, amíg be nem csapja magaután. S ki tudja... talán egyszer... sok-sok év múlva, talán nekünk, vendégeknek is lesz egy házunk, ahol mi is ilyen jó hangulatú bulikat tarthatunk, s ahol mi is olyan jó fej házigazdák lehetünk, mint Ody (folytatása következik: A kvízmester) Donát Szerkesztve: 2006. December 2. - Csabai Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Ez nagyon kedves tőled Donát! Bár a fele igaz lenne annak, amit rólam írtál. Én annak örülök, hogy szerettek ide járni. Kvízmester személyében nyilván coce-t tisztelhetjük? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 2. (szerkesztve) Aha, a jövő hét során valamikor, amikor lesz időm írni, ő kerül majd "terítékre" Donát Szerkesztve: 2006. December 2. - Csabai Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Most megkönnyebbültam. Már azt hittem a Vágó is beférkőzött ide. Amúgy frankó ötlet ez a topik. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Kíváncsian várom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Banyek, ekkora s*ggnyalást!! :) Mivel fizettétek le szegény Donátot? :D 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Te is megkapod majd a részed, öregharcos Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Te is megkapod majd a részed, öregharcos Donát Figyi, tőlem kapsz két rekesz sört ha kompromitáló infókat dobsz fel a többiekről. Nehogy má' csak nyájas dolgok kerüljenek föl! :) Ilyen kurva rendes még Ody se lehet amiket írtál róla. :D Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Ide mindenkiről szép és jó dolog kerül fel. Egyébként pedig utálom a sört (ahogy az alkohol többi 99,9%-t is) Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Egyébként pedig utálom a sört (ahogy az alkohol többi 99,9%-t is) És mi az az egy tized százalék? A rumosmegy? Fura napkor jött ez az ötleted Donát. Éppen ma bogarásztam az sw.hu-ról lementett dolgaim között, és a kezembe került egy ilyesmi dokument, amit szintén te írtál: starwars.hu fórum, episode III topic, 34568. hozzászólás 2005.03.16 15:58:38, csabaidonat Mivel már másfél éve fórumozom, kialakult a törzsfórumozókról egy kép a fejemben. Néhány szóval jellemeznélek titeket, ha nem gond. Ha valakit kihagyok előre is sorry:) Tibi - szuperkém, a linkek ura. Neki köszönhetjük képeink és spoilereink legtöbbjét, legalábbis ő hívta rá fel a figyelmünket. Turegga - a legönzetlenebb rajongó. Nagyon nagy köszönet jár neki, amiért ennyi mindent megoszt velünk. Plok - Halverő barátunk fantasztikus angol tudással, és remek hírszerkesztői képességekkel. Emellett a leglelkiismeretesebb rajongó, akit ismerek. Egy nagy hurrá - és még több is - neki is kijár. Ody - a Prequel imádó, aki hihetetlen határozott, és kissé hirtelen haragú is. Ezzel együtt nívós hozzászólásai és remek humora fantasztikus szintre emeli a fórum színvonalát. B'ommar: Az egyik legkritikusabb rajongó. Legalább olyan határozott, mint Ody. Legnagyobb erénye,hogy ugyanolyan könnyen meglátja a film hibáit, mint előnyeit, és el is ismeri őket, és elfogadja azokat. Jedi Master Yoda - az antiékezetek képviselője, és persze az Erő nagy mestere:) Sith Losee master - spoiler és egyéb nyalánkságokra ő is fel szokta hívni figyelmünket, ő is nagy dícséretet érdemel. Atlas - ping-pong és számítógép zseni:))) És mellesleg imádom a kritikáit:) Dzséjt - Aayla Secura rajongó:)Az első szó, ami eszembe jut róla: Jump to lightspeed, a második: szinkron ruleez:) Darth Metró - Yoda vs. Sidious egalizálója, nagy Yoda rajongó, és fantasztikusan megvilágítja a kis zöld fülű jellemét. Forceuser - az Erő használó.)) Obi1 - latin bika:) Hozzászólásait élmény olvasni, én mondom. Számomra sok dolgot új megvilágításba helyez:) Lokatelli - róla is hasonló jókat tudok mondani. Nagy tudással rendelkezik a Star wars terén, és szeretem a hozzászólásait. SimonZ - a háttérkép király!!!)) Photoshop ruleez:)) emellett dícséretet érdemel színvonalas honlapja, és angol tudása. Zed Zero - classic rajongó, aki azonban szereti a prequelt. A történettel majdnem tőkéletesen elégedett, a látvánnyal azonban csak 80%-ig. Ja, és Zed Zero kapitány ruleeez:))) Buba Fett - mostanában kevésszer jut a fórum közelébe, mégis a fiatalos lendület tökéletes megtestesítője. Neki is remek meglátásai vannak. Zééé - A humor nagyágyúja. És a szenes lapát nagymestere.Hát ennyi. Bocsánat az offért, de ezt most már ideje volt leírnom. nem tudom miért. mondom, ha valakit kihagytam, attól elnézést kérek. És ezek szigorúan a bennem kialakult képek, és előfordulhat, hogy valakit tévesen ítéltem meg, tőlük előre is elnézés.))))) Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Muhaha, a gonosz akkor még álarc mögé rejtőzve tevékenykedett a másik fórumon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Ilyen kurva rendes még Ody se lehet amiket írtál róla. :) Nem is vagyok annyira rendes. Én is csak emberből vagyok. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Én is csak emberből vagyok. És ezt csak most mondod?? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. (szerkesztve) És ezt csak most mondod?? Hja. Most is kész vagyok, mint a matek házi (ami sose volt kész ). Szerkesztve: 2006. December 3. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Ha Er'Kit lennél furán mutatnál ezen a bolygón. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Tök jó, hogy ezt betetted ide, Dzséjt! Az idejét se tudom már, mikor láttam ezt a hozzászólást utoljára :) Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Ide mindenkiről szép és jó dolog kerül fel. Donát Figyi. Én nem leszek olyan piszok hozzád, az én jellemzésemnél lehetsz nyugodtan öszinte Nyugodtam leírhatod, hogy mekkora ganéj vagyok nem lesz semmi harag belőle. Ody meg elmehet a sunyiba! Úgyse kajálom be, hogy nem fizetet le. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Nyugodtam leírhatod, hogy mekkora ganéj vagyok nem lesz semmi harag belőle. Ha ő nem, majd leírom én, hogy megnyugodjon a lelki békéd Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Ha ő nem, majd leírom én, hogy megnyugodjon a lelki békéd Örülök, hogy ennyire felbátorítottam a közösséget De végülis egyszer elég lesz bőven leírni. Tudod mit Dzséjt! Te írd azt, hogy kurvára rendes vagyok. Aztán majdcsak kialakul egy vitafórum :D Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Figyelj, Oldie, ha annyira akarod... írok én rólad olyan cifra dolgokat, hogy csak győzd magadról lemosni. :) Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Nekem van egy listám a galád tetteimről, úgyhogy csak szólj és küldöm :) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Nagyon kedves a topikötlet! Ha ennyi jót fogsz összehordani mindannyiunkról, kifogysz majd a jelzőkből. Persze a fele sem lesz igaz Dzséjt által beillesztett hozzászólás pedig nekem nincs lementve, de minden szavára emlékszem. Nagyon szívmelengető volt már akkoris, most visszaolvasni külön élmény. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Nekem egy-két hete került a szemem ügyébe ez a hozzászólás, amikor a Guglival kerestem valamit, és a találatok között bejött a starwars.hu fóruma. Rögtön elolvastam három-négy oldalnyi bejegyzést, köztük ezt is. Hej, micsoda idők voltak azok, még a premier előtt! Jó gondolat ez a topik, Donát! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Igen, szerintem is jó ötlet volt.Remélem Donát csak a felsőbb személyzetet pécézted ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Nem-nem, sorra kerül mindenki, aki rendszeresen jelen van az oldalon, és "ismerem". Donát Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Figyi, tőlem kapsz két rekesz sört ha kompromitáló infókat dobsz fel a többiekről. Nehogy má' csak nyájas dolgok kerüljenek föl! :DIlyen kurva rendes még Ody se lehet amiket írtál róla. :P Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szisz, te tudsz valamit. Mesélj! :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szisz, te tudsz valamit. Mesélj! :D Lerántaná a leplet szegény Ody apátokról, mekkora gonosz is valójában. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Lerántaná a leplet szegény Ody apátokról, mekkora gonosz is valójában. Majd kirendeljük Melléd az ördög ügyvédjét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Majd kirendeljük Melléd az ördög ügyvédjét. Az meg lehet, hogy meglátná és futva menekülne ki a tárgyalóteremből :D Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.