Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 12. Hozzászólás ideje: 2006. December 12. Szerintem a Villámkezű hamiskártyás Dzséjt lesz az. Bárki lesz is az, szurokba meg tollba kell majd forgatni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 12. Dzséjt lesz az. Most már dacból is Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Dzséjt lesz az. Most már dacból is Donát Ennyi idő után minimum legalább egy sort írjál róla Tudom, nehéz ügy. Semmi különleges dolga sincs :D Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Majd, amint lesz rá időm. Nem sietünk sehova Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Tudom, nehéz ügy. Semmi különleges dolga sincs :) Kösssz És mond, anyukád szeret, vagy eltart? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Kösssz És mond, anyukád szeret, vagy eltart? Szeret az a drága jó asszony Na az OTP...Na az tartson el. Téged meg a járókeret dédpapi:P Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Az előző rész tartalmából: Coce Plant, a kvízmester: Plant karrierje valahol júniusban kezdődött, amikor is társtulajdonossá vált az SW-SAGA lebujban. Meghúzódott, s a háttérból mozgatta a szálakat. Coce karrierje kezdetén egyszerre volt extravagáns Birodalmi - Akademista, Lebuj-társrészvényes és alvilági maffiózó, végül úgy döntött, akadémia tevékenységét befejezi, de az ott megszerzett tudását nem hagyja kárba veszni: innentől kezdve beszélhetünk Coce Plantról, mint kvízmesterről. Olyan remekül manipulálta az embereket, hogy a lebujon belül nyithatott egy kantint, amely - ez nem lehet kérdéses - alvilági üzelmeinek székhelye. Akárhogyan is, Coce Plant sajátos kantint alakított ki az SW-Saga berkein belül. A kvízmester mindenhol ott van, és figyel, s csak a megfelelő alkalomra vár, hogy brilliáns elméjét megcsillogtatva lecsaphasson egy földbendöngölő villámkérdéssel, vagy pedig egy hosszú percekig leblokkolást eredményező "kimondtakinekmikor?" feladvánnyal. Chapter 3 A villámkezű A Saga Kantin némaságát apró kopogó hangok törték meg. Az apró zajok, melyek leginkább egy magassarkú lábbeli hangjához voltak hasonlíthatók, egyre élesebben kivehetőbbek voltak, ahogy a zaj tulajdonosa egyre közelebb ért a pulthoz. "A villámkezű!" - suttogta egy női hang a lepusztultnak korántsem nevezhető Kantin egyik homályos sarkából. A pult előtt megálló járókeretes, magas, jó felépítésű férfit kurta fejbiccentéssel üdvözölte a csapos. Régóta ismerték már egymást. "Ez?!" - hallatszott egy másik, a nőinél sokkalta gúnyosabb hang. - "Hiszen járni is alig tud..." "Majd meglátjuk, Öregharcos" - intette csendre a nő az előtte szólót. A villámkezű elbotorkált a Kantin párbajozóinak fenntartott aréna felé, s éles szemeivel hunyorogva szemügyre vette a ringet. Ekkor a félhomályból, az aréna másik részén, egy újabb alak lépett ki, Jedi köpenyét ledobva bólintott ellenfele irányába. A Kantin tulajdonosa, Coce Plant a ring közepére lépett, majd fennhangon így szólt: "Tisztelt hölgyeim, és Uraim, galaxisunk egyéb lakói. Elérkeztünk mai esténk fénypontjához. A ring jobb sarkában Obi-1-Kenobi Jedi lovag várja, hogy porig alázhassa ellenfelét, aki fogadást szeretne intézni vele kapcsolatban, most még megteheti. A bal sarokban azonban ott áll, a legyőzhetetlen, a villámgyors, a kiismerhetetlen alias... a villámkezű. Készüljenek fel, tisztelt nézők, mert hamarosan olyan párbaj elé nézünk, amilyet még nem látott a galaxis." A kvízmester befejezte mondandóját, lelépett a porondról, s a ring közepébe szólította a két felet, a kézfogást megejtendő. A meditáló Jedi megfontoltan lépkedett az aréna közepe felé, a villámkezű azonban eldobta magától járókeretét, s egy hatalmas szaltóval megelőzte ellenfelét. Egy alient meghazudtoló rugalmassággal mozgott. "Uraim" - szólt Coce - "Tiszta, sportszerű párbajt várok! Négy villámmenet lesz... és egy hosszú round. Aki a végén több pontot gyűjt össze, az nyert. Ha valaki nem tud válaszolni a kérdésre, veszít. Minden világos? Az Erő legyen Önökkel". Egy Hutt jóvoltából felhangzott a gong, s a galaxis leggrandiózusabb párharca a kezdetét vette... Következő fejezet: Aki túlélte Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Piszok jó Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Bájos! Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Tök jó A vége kicsit emlékeztet a Kotorban a Taris arénára Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Tényleg nagyon jó! De most kiről szólt ez a chapter? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Csatlakozom az előttem szólóhoz Téged meg a járókeret dédpapi Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Tényleg nagyon jó!De most kiről szólt ez a chapter? Az majd a következő fejezetben kiderül (bár szerintem nem mintha nagy talány lenne -- Alien-es rugannyosság, járókeret, villámkéz, stb... ) Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. (szerkesztve) Téged meg a járókeret dédpapi Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Inkább hajítsd bele a dédunokát egy járókába. Szerkesztve: 2006. December 16. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Csatlakozom az előttem szólóhoz Téged meg a járókeret dédpapi Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Mondanám, hogy rossz írányba mész, de így szorakoztatóbb. Szegény dédpapi már a szemed se jó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. (szerkesztve) Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Inkább hajítsd bele a dédunokát egy járókába. Normális vagy? Nyó\'cvan kilót csak úgy emeljen meg?!?! Sérvet is kapna a szegény papi Szerkesztve: 2008. Június 27. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. (szerkesztve) Mondanám, hogy rossz írányba mész, de így szorakoztatóbb. Szegény dédpapi már a szemed se jó :) A Föld gömbölű, szóval előbb utóbb szembe találkozunk, és akkor lesz nemulas Különben is, alieneket megszégyenítő mozgásom van Szerkesztve: 2006. December 16. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. A Föld gömbölű, szóval előbb utóbb szembe találkozunk, és akkor lesz nemulas Különben is, alieneket megszégyenítő mozgásom van Kicseszek veled mert amíg te az Egyenlítön csoszogsz én addig a Ráktérítőn sétálok Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Dzséjt olyan, mint Yoda: Bottal (járókerettel) jár, de ha harcra kerül a sor, úgy ugrándozik, hogy... ihajj. Oldfighter: Észrevetted "Öregharcos"-t? Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Hozzászólás ideje: 2006. December 16. Az majd a következő fejezetben kiderül (bár szerintem nem mintha nagy talány lenne -- Alien-es rugannyosság, járókeret, villámkéz, stb... ) Donát Azt kitaláltam már ezelött is hogy Dzséjt, csak nem tudtam hogy vannak ilyen átvezetések. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Nyó'cvan kilót csak úgy emeljen meg?!?! Sérvet is kapna a szegény papi Alábecsülöd az erejét Oldi-Wan. Ha sérvet is kapna egy napig lenne csak kórházban. És még vedd figyelembe a regenerálódóképességét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Frankó szösszenet. Kíváncsi leszek Oldiról milyen írás fog születni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Kicseszek veled mert amíg te az Egyenlítön csoszogsz én addig a Ráktérítőn sétálok :) Meg van a megoldás, muhahahahahaaaaa... Hazamegyek, leülük, és megvárom, míg hazajösz kajálni Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Kíváncsi leszek Oldiról milyen írás fog születni. Hát arra én is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Dzséjt olyan, mint Yoda: Bottal (járókerettel) jár, de ha harcra kerül a sor, úgy ugrándozik, hogy... ihajj. Oldfighter: Észrevetted "Öregharcos"-t? Donát Igen ésszrevettem. Cameoszerepezik Tessék majd több piát halmozni köréje :D Jah, és nőt is! Úgy az igazi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Meg odaláncolni a falhoz, mert túl izgága Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Meg van a megoldás, muhahahahahaaaaa...Hazamegyek, leülük, és megvárom, míg hazajösz kajálni He-he...érdekes dolgokat mondasz. A múltkoris a szomszédból hoztunk haza mert elfelejteted már, hogy hol laksz pontosan :) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Lehet tippelni ki lesz legközelebb Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Bomarr. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Én is magamra tippelek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.