Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 2 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Plusz azért nyilván kóricál még egy-két birodalmi csoport a galaxisban. Kóricál mint ahogy láttuk is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Pár nagyágyú még nem reagált. Remélem nem riasztotta el őket a trailer. @Bomarr @Pildi @Frenkie 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerintem Bomarr azóta is lélegeztetőgépen van, hogy megtekintette a trailert. Frenkie-t meg örökre elriasztotta a Star Warstól az Obi-Wan sorozat bejelentése. 7 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) 39 perccel korábban, Dzséjt írta: Frenkie-t meg örökre elriasztotta a Star Warstól az Obi-Wan sorozat bejelentése. Szerintem Frenkie lesz a legnagyobb fan. Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 52 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pár nagyágyú még nem reagált. Remélem nem riasztotta el őket a trailer. @Bomarr @Pildi @Frenkie Dehogy riasztott, sőt! Csak nyáron kevésbé vagyok hozzászólás-barát üzemmódban (laptop közelben és nem mobilneten, amit olvasásra igen, írásra már kevésbé szeretek használni). Nekem ez a trailer hozta végre kézzelfogható közelségbe a sorozatot, ami eddig a ködös jövő része volt. Nagyon tetszett! Hangulatos, felcsigázza az érdeklődést, szerintem a zenéje is jó. Nem SW-zene kifejezetten de a témához és a környezethez jól illik. Most már hamar eljön a november. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Igen! Ezzaz! Imádom már most! Micsoda hangulat, milyen látvány?! És blurrg! A harc az Endor bolygón után újra élőszereplősben! -köszönöm!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem Frenkie lesz a legnagyobb fan. Pont ez jutott eszembe nekem is. Nem lehet előretekerni odáig, mikor Frenkie rájön, hogy valójában mekkora jó lesz? 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Nem! Végig kell menni a fokozatokon. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Talált már valaki esetleg olyan letölthető változatot, ami nem a youtube-ról van? Az általam ismert oldalakon még nem látom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Eddig csak azért nem irtam mert alig voltam gépközelben. Egyelőre rövid leszek: atomjó az előzetes! Minden benne van amire vágtyam és még több is. A zenét is imádtam. Elnézve mi minden jön még a következő években: sose volt még ilyen jó Star Wars rajongónak lenni! 1 5 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 25. 13 órával ezelőtt, Brodie írta: Talált már valaki esetleg olyan letölthető változatot, ami nem a youtube-ról van? Az általam ismert oldalakon még nem látom. Megoldódott. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. Ezt sem kapkodtam el. Nagyon várom ezt is, hangulatos a trailer. Ami számomra megdöbbentő hogy mozifilm minőségü. Remélem ahogy korábban is hogy a sisak nem kerül le. Nekem úgy titokzatosabb lenne a fejvadász. Nagyon hajaz szerintem a Firefly-ra. Az is ilyen űrwestern volt és az alvilággal foglalkozott. Kiváncsi leszek milyen munkákat kap. Akár birodalmi is megbízhatja, hogy mondjuk ölje meg Hant. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. Engem is a sztori érdekelne a legjobban persze, de arról még annyit se tudunk mint a TROS történetéről. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 23. Hozzászólás ideje: 2019. November 23. LEGO-sított tízer tréler: 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.