Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 1 perccel korábban, Lenci írta: Mikorra várható kb? Esélyesen bármelyik percben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) Jelen pillanatban, amikor írom ezt a hozzászólást, 47 percen belül 14:17-kor, egész pontosan, ha minden igaz!!! Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Yoda József 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Köszi a válaszokat és hol lehet nézni? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hát nálunk biztos nem lesz linkelve, az fix. 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. YouTube-ot frissítgetem... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. http://ustvgo.tv/abc-live-streaming-free/ 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Na dobjon gyorsan valaki egy linket, mielőtt a videojátékok hatása miatt virtuális mészárlásba kezdek, mert csak a legvégét láttam... Rey-jel Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Aztaleborultszivarvégit!!! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Ez fenomenális volt! Ne, ezen tényleg éreztem, hogy itt a végjáték! Válasz
Kiemelt hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Kiemelt hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) A Sizzle Reel!!! Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Bence1997 5 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Dzséjt Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Azt a k*va mindenségit! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Na én kész vagyok Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hát ez epic volt. Elmagyarázza nekem valaki mi lehet a végén Sith Rey-es jelenet? Gondolom csak valami jóslat, vagy álomjelenet? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Wow... az az orbitális flottányi régi csillagromboló vörös sávval... Palpi jól beraktározhatott Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 3 perccel korábban, kudar írta: Hát ez epic volt. Elmagyarázza nekem valaki mi lehet a végén Sith Rey-es jelenet? Gondolom csak valami jóslat, vagy álomjelenet? Remélem csak egy hallucináció. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Én most fostam le a bokámat. Hűűűűűűűűűűazaanyjáááááááátamindenitvaaaaaaaaaaaaó! Sith Rey, evil C-3PO, Imperial I-es osztályú csillagrombolók (WTF???? a yavini csata után azokat átalakították, és aztán már csak Imperial II-esek voltak), B-szárnyúak, Y-szárnyúak, korelliai korvett (Tantive IV?)... Mi lesz itt, te atya úr isten! Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. De mi az a rengeteg Imperial I-es csillagromboló? :O Valami nagy csatát remélek! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Egy dolog van, ami aggaszt amúgy... Abrams nem bírt megszabadulni a Halálcsillagtól... Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Uramisten!!! EZ fantasztikus! Nem találok szavakat!! J.J. MARADJ VELÜNK!!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 4 perccel korábban, RacerX írta: Remélem csak egy hallucináció. Én is. Nem akarnám, hogy még ilyesmivel is bonyolítsák. A végén pedig a halálcsillag darabjaim harcolnak? Az mocskos jól néz ki. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Jobban megfigyelve, a csillagrombolók kaptak egy vörös szegélyfestést. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 3 perccel korábban, RacerX írta: Jobban megfigyelve, a csillagrombolók kaptak egy vörös szegélyfestést. Tippre ez Palpatine magánalakulata lehet vagy ilyesmi. Minibirodalom az Első Renden belül? De fura, hogy Imperial I-esek. Remélem, ez tervezett dolog, és nem csak azért van így, mert a Solóhoz és a Rogue One-hoz elkészültek az Imperial I-esek CG modeljei, és azokat használták ahelyett, hogy készült volna Imperial II CG modell. Az ilyen részletekre eddig odafigyeltek. 6 perccel korábban, Yoda József írta: Egy dolog van, ami aggaszt amúgy... Abrams nem bírt megszabadulni a Halálcsillagtól... Ha nem egy újabb bolygóra szerelik fel, számomra jöhet. Már az ep8-ban is tetszett a faltörő kos és a Dradnought fegyvere, ez lehet azoknak a továbbfejlesztett változata. Az látszik, hogy nem Halálcsillag léptékű pusztítással van dolgunk, legfeljebb egy egyreaktoros lövésnek felel meg, bár az RO-ban még az is nagyobb tarolás végzett. Ez pl. nem indít a trailer alapján olyan lökéshullámot. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerintem Rey valamiféle látomás lesz, amelyet talán Palpi fog megidézni? Rey szemei nem sárgák. Az a csillagrombolós összejövetel érdekes... Palpi tényleg felkészült minden eshetőségre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Éppen most , Bence1997 írta: Rey szemei nem sárgák. Az nem jelent semmit. Sidious szeme sem volt mindig sárga, Dooku szeme is csak egyetlen egyszer sárgult be egy rövid időre, ahogy Vader szeme is váltakozó volt. De Kylo Ren és Snoke szeme sem sárga. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Az nem jelent semmit. Tudom, csak megemlítettem. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Ennyi sok küzdelem után lehetséges, hogy a sötét oldalt választja??? A trailer alapján elég sátáni, szinte vérben forgó a tekintete... Biztos ez lesz a flm fő témája, hogy ellenáll-e Palpatine és a sötét oldal delejes csábításának, hogy megkísértik-e a múlt árnyai, a viszonya más, a sötét oldalra tévedt személyekkel... ...Threepio, ugye nem állsz át te is??? 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 5 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: ...Threepio, ugye nem állsz át te is??? Ha már a múltkor a karja volt vörös... 1 Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Lehet, hogy Rey klónját láttuk a kedvcsináló végén? Nagyon ütős montázs! Még nehezebb kivárni a decembert! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Reyjel kapcsolatban annyit, hogy nem hiszem hogy átállna, egy trailernek nem szokás a film fordulatait ellőni. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Teaser 2
Ajánlotta: Ody Mandrell
8 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.