Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Wilde írta: Vagy Jar-Jar-nak a Naboo... Vagy, mint Palpatine-nak a Szenátus. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Csak tudnám, hogy ki volt az a jóember, aki az űrállomásra szavazott. Csak nem véletlen egy Ben(ce) Kenobi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Minden helyszínnek megvan a maga élővilága. Következzék tehát a Legjobb szörny kategória. A jelöltek: - Ravinak - Mudhorn - Blurrg - Loth macska - Kowakian majomgyík - Dewback Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Ravinak, de a Mudhorn nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Én először majdnem az űrállomásra szavaztam, mert elsőre valamiért azt hittem az a börtönhajó és az nagyon tetszett és csak később esett le, hogy ez nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Csak nem véletlen egy Ben(ce) Kenobi Amúgy én a Sorganra szavaztam. Bár a 4. rész nem a kedvencem, a bolygó piszok hangulatos lett. A kedvencem az évadból. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Amúgy én a Sorganra szavaztam. Bár a 4. rész nem a kedvencem, a bolygó piszok hangulatos lett. A kedvencem az évadból. Dettó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 3 perccel korábban, Adrián írta: Ravinak, de a Mudhorn nyer. Majdnem, ugyanis a győztes nem más, mint a TCW -ből és a Rebels -ből már oly jól ismert... Blurrg (14) A profilkép alapján nem egy szépség, és azt is tudjuk, hogy a nőstények nem adják könnyen magukat, de kitartással meg lehet őket lovagolni. Nos, a Blurrg egyenesen ellovagolt a győzelemig. Gratulálunk! 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Bence1997 írta: Majdnem, ugyanis a győztes nem más, mint a TCW -ből és a Rebels -ből már oly jól ismert... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Majdnem, ugyanis a győztes nem más, mint a TCW -ből és a Rebels -ből már oly jól ismert... Blurrg (14) A profilkép alapján nem egy szépség, és azt is tudjuk, hogy a nőstények nem adják könnyen magukat, de kitartással meg lehet őket lovagolni. Nos, a Blurrg egyenesen ellovagolt a győzelemig. Gratulálunk! Éljen!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Majdnem, ugyanis a győztes nem más, mint a TCW -ből és a Rebels -ből már oly jól ismert... Blurrg (14) A profilkép alapján nem egy szépség, és azt is tudjuk, hogy a nőstények nem adják könnyen magukat, de kitartással meg lehet őket lovagolni. Nos, a Blurrg egyenesen ellovagolt a győzelemig. Gratulálunk! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Adrián írta: Én a Mudhornra szavaztam. Azt hittem, hogy könnyű menet lesz, hát meglepődtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Érkezzen mai 6. kategóriánk, ahol a legjobb idegen lény díját fogjuk kiosztani a megérdemelt személynek. Vajon ki lesz az? A jelöltek: - Baby Yoda - Kuiil - Qin - Burg - Mythrol bűnöző - Xi'an Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Bence1997 írta: Érkezzen mai 6. kategóriánk, ahol a legjobb idegen lény díját fogjuk kiosztani a megérdemelt személynek. Vajon ki lesz az? A jelöltek: - Baby Yoda - Kuiil - Qin - Burg - Mythrol bűnöző - Xi'an Na itt sem lehet más, mint... Baby Yoda 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. A mudhorn a blurrg hímek sorsára jutott a szavazáson... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Én Kuiil-re szavaztam, de úgyis fogalmazhatok, hogy nem Baby Yoda-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Adrián írta: Én Kuiil-re szavaztam, de úgyis fogalmazhatok, hogy nem Baby Yoda-ra. Nálam ez a kategória, amiben rá szavaztam Kuiilnak máshol volt elsőbbsége. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Blurrg elég nagy meglepetés. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Pildi írta: Nálam ez a kategória, amiben rá szavaztam Kuiilnak máshol volt elsőbbsége. Ez nálam is így volt, itt érzetem Baby Yodat leginkább indokoltnak. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Itt volt egyáltalán kérdés? Hát persze, hogy a győztes nem más lett, mint a... The Child aka. Baby Yoda (25) Most nézzünk már rá erre a kis csöpségre. Igaz, hogy én nem rá szavaztam (), de nem lehet tőle elvenni azt, hogy megérdemelten zsebelte be a díjat. Aztán reménykedjünk, hogy a következő évadban már lesz rendes neve is a csöpségnek. 4 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Bence1997 írta: Itt volt egyáltalán kérdés? Hát persze, hogy a győztes nem más lett, mint a... The Child aka. Baby Yoda (25) Most nézzünk már rá erre a kis csöpségre. Igaz, hogy én nem rá szavaztam (), de nem lehet tőle elvenni azt, hogy megérdemelten zsebelte be a díjat. Aztán reménykedjünk, hogy a következő évadban már lesz rendes neve is a csöpségnek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Bence1997 írta: Aztán reménykedjünk, hogy a következő évadban már lesz rendes neve is a csöpségnek. The Child. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: reménykedjünk, hogy a következő évadban már lesz rendes neve is a csöpségnek. Aztán majd kiderül, hogy Frednek hívják 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , NorbiLordi írta: Aztán majd kiderül, hogy Frednek hívják Ja, vagy Lajos 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. A sorozat mellékszereplői egytől-egyig egyéniségek, viszont jelöltjeink közül mindössze csak egyvalakinek sikerült bezsebelnie a neki járó Legjobb mellékszereplő díját. Kié lett végül a megtiszteltetés? - Gideon moff - A Kliens - Pershing doktor - A fegyverkovács (Armorer) - Paz Vizla - Fennec Shand Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Hahó! Blurgnek örülök!! Kicsit felugrottam! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Wilde írta: Ja, vagy Lajos Vagy Yoe-nak. Szerkesztve: 2020. Október 17. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Wilde írta: Ja, vagy Lajos Azt már a Skywalkerek lefoglalták 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Ez Gideon vs. Kliens lesz szerintem. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.