Donát Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Han Solo vs. Jango Fett t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 17, 2019 Author Share Posted November 17, 2019 Jango nagy nehezen legyűrte Huxot a selejtezőben, de vajon elbír-e a mandalori páncélra szakosodott Soloval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodie Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Imádtam már akkor amikor csak egy csempész volt a kocsmából, a világ leglazább dumájával és a legmenőbb hajójával. Azóta megismertük a múltját és a végzetét is, és azóta is imádom. Ja... Han Soloról beszéltem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ne megy súlycsoport, és itt most nem Jangóra gondoltam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited ) Fiának (klónjának) sikerült lefagyasztani, és Jabbának "fali díszt" csinálni, de ide ő kevés, Solo kapja a szavazatomat. Méghozzá ezét a jelentért. Kész vagyok. Edited November 17, 2019 by Adrián 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Na, meg ez is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Han Solo. Régebb óta ismerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 17, 2019 Author Share Posted November 17, 2019 Eddig egyedül vagyok Jangoval. Szomorú. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 1 órával ezelőtt, Donát írta: Jango nagy nehezen legyűrte Huxot a selejtezőben, de vajon elbír-e a mandalori páncélra szakosodott Soloval? Olyan szempontból ez mindegy, mert Han szerintem Huxot is pont úgy legyőzné, ahogy reményeim szerint Jangot fogja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Szerintem senki nem gondolhatta, hogy Jango legyőzi Han-t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 17, 2019 Author Share Posted November 17, 2019 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem senki nem gondolhatta, hogy Jango legyőzi Han-t. Azért bíztam benne, hogy szorosabb lesz. 16:1 az nagyon nyomasztó fölény. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Akkor mit szóljon Thrawn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 8 perccel korábban, Donát írta: Azért bíztam benne, hogy szorosabb lesz. 16:1 az nagyon nyomasztó fölény. Már 17:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 5 perccel korábban, Bomarr írta: Már 17:1 18:1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 27 perccel korábban, Donát írta: Eddig egyedül vagyok Jangoval. Szomorú. Mostmár nem. Mivel Han megnyeri ezt - ebben 100% -ig biztos vagyok elég csak az Ep7/Solo kettősre gondolni, ahol számomra nagyon jó volt, de sokaknak az OT miatt lett emlékezetes - így adtam egy szavazatot Boba apjának. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Régebben nem éreztem különösebben közel magamhoz Han Solo karakterét, de az Ep7 és a Solo után pozitív irányba változott róla a véleményem. Jango kapcsán tartom azt, amit az előző meccsénél írtam róla, de Solo ellen nincs esélye. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanshist Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Darth Sky-hoz hasonlóan én is így érzek Han iránt, ha a 7-ben még nem is annyira de a Solo-ban rettentően megimádtam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited ) Ha nem lenne az ep7 és a Solo, vígan és azonnal Jangóra szavaztam volna. De Jangó pechére a megátalkodott Disney ezt is elcseszte, és egy olyan figurából, akinek annyi volt akét szkilje, hogy laza és menő dumája van, lett egy érdekes, színes, többrétegű karakter. Már az ep7 megnövelte nálam az ázsióját azzal, hogy a laza-f*sza csávó szerepéből átette egy olyanba, ami Hannal kapcsolatban eszembe sem jutott volna: ő lett a mentor figura. Aztán meg ott a halála, ami simán az SW egyik legjobb haláljelenete. De aztán jött a Solo, ennek hála megtudhattuk, honnan indult Han barátunk. Ki volt az ő mentora, mi motiválta arra, hogy az űrben kalandozzon, és miért lett olyan, akit a pénzen kívül nem érdekel semmi és senki. Szegény Jango ezzel szemben igazából még mindig csak cool. Ez nálam ugyan elég lenne más esetben, de Hannal szemben most már kevés. Edited November 18, 2019 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts