Jump to content

Han Solo vs. Jango Fett (TOP 32)

Donát

TOP 32 #3  

31 members have voted

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/18/19 at 06:59 PM

Recommended Posts

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fiának (klónjának) sikerült lefagyasztani, és Jabbának "fali díszt" csinálni, de ide ő kevés, Solo kapja a szavazatomat.   Méghozzá ezét a jelentért.  Kész vagyok. 

Imádtam már akkor amikor csak egy csempész volt a kocsmából, a világ leglazább dumájával és a legmenőbb hajójával. Azóta megismertük a múltját és a végzetét is, és azóta is imádom. Ja... Han

Mostmár nem.   Mivel Han megnyeri ezt - ebben 100% -ig biztos vagyok elég csak az Ep7/Solo kettősre gondolni, ahol számomra nagyon jó volt, de sokaknak az OT miatt lett emlékezetes - így ad

Posted Images

1 órával ezelőtt, Donát írta:

Jango nagy nehezen legyűrte Huxot a selejtezőben, de vajon elbír-e a mandalori páncélra szakosodott Soloval? :P

Olyan szempontból ez mindegy, mert Han szerintem Huxot is pont úgy legyőzné, ahogy reményeim szerint Jangot fogja. :P

27 perccel korábban, Donát írta:

Eddig egyedül vagyok Jangoval. Szomorú.

Mostmár nem. :D

Mivel Han megnyeri ezt - ebben 100% -ig biztos vagyok elég csak az Ep7/Solo kettősre gondolni, ahol számomra nagyon jó volt, de sokaknak az OT miatt lett emlékezetes - így adtam egy szavazatot Boba apjának. :)

Ha nem lenne az ep7 és a Solo, vígan és azonnal Jangóra szavaztam volna. De Jangó pechére a megátalkodott Disney ezt is elcseszte, és egy olyan figurából, akinek annyi volt  akét szkilje, hogy laza és menő dumája van, lett egy érdekes, színes, többrétegű karakter. Már az ep7 megnövelte nálam az ázsióját azzal, hogy a laza-f*sza csávó szerepéből átette egy olyanba, ami Hannal kapcsolatban eszembe sem jutott volna: ő lett a mentor figura. Aztán meg ott a halála, ami simán az SW egyik legjobb haláljelenete.

De aztán jött a Solo, ennek hála megtudhattuk, honnan indult Han barátunk. Ki volt az ő mentora, mi motiválta arra, hogy az űrben kalandozzon, és miért lett olyan, akit a pénzen kívül nem érdekel semmi és senki.

Szegény Jango ezzel szemben igazából még mindig csak cool. Ez nálam ugyan elég lenne más esetben, de Hannal szemben most már kevés.

Edited by Dzséjt