Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Úgy láttam, hogy ennek még nincs saját topikja (ha van, akkor elnézést kérek), viszont most gondolom sokunk fejében motoszkál a kérdés, hogy a IX. után merre tovább. Jövő hónapban ilyenkor már valószínűleg tudni fogjuk, hogy mit takar ez a projekt, addig lehet találgatni. Annyi már bizonyos, hogy egy újabb multimédiás projektről van szó. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 20 perccel korábban, Whill írta: Úgy láttam, hogy ennek még nincs saját topikja (ha van, akkor elnézést kérek), viszont most gondolom sokunk fejében motoszkál a kérdés, hogy a IX. után merre tovább. Jövő hónapban ilyenkor már valószínűleg tudni fogjuk, hogy mit takar ez a projekt, addig lehet találgatni. Annyi már bizonyos, hogy egy újabb multimédiás projektről van szó. Ez lesz a jövő év nagy dobása az tuti. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Január 3. Hozzászólás ideje: 2020. Január 3. A Ziro.hu írt egy exkluzív cikket a projektről, belső informátorra hivatkozva. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 3. Hozzászólás ideje: 2020. Január 3. 2 perccel korábban, Nute Gunray írta: A Ziro.hu írt egy exkluzív cikket a projektről, belső informátorra hivatkozva. A Star Wars Saga jövője topikban épp erről folyik a diskurzus a cikk inkább való oda, mint ide, főleg, ha igaz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Január fele letelt. Talán a hétvégén végre kitárulkoznak? Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Azok alapján, amiket Cavan Scott a Twitter bejegyzés alá kommentelt, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a sequel trilógia karaktereit viszi tovább a projekt. A High Republic-os szivárgás pedig valószínűleg a 2022-es filmre utal. 1 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. 6 perccel korábban, Whill írta: Azok alapján, amiket Cavan Scott a Twitter bejegyzés alá kommentelt, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a sequel trilógia karaktereit viszi tovább a projekt. A High Republic-os szivárgás pedig valószínűleg a 2022-es filmre utal. Nekem azért fura ez, mert eddig a PL -ban együttműködők mind elejtettek egy-egy utalást a High Republic érára. Csak egy nagyon apró utalás minden író részéről. Ezek után a PL nem ott játszódik? Érdekes. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. 26 perccel korábban, Whill írta: Azok alapján, amiket Cavan Scott a Twitter bejegyzés alá kommentelt, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a sequel trilógia karaktereit viszi tovább a projekt. A High Republic-os szivárgás pedig valószínűleg a 2022-es filmre utal. Huhh ez nagyon tetszene! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. 2 órával ezelőtt, Whill írta: Azok alapján, amiket Cavan Scott a Twitter bejegyzés alá kommentelt, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a sequel trilógia karaktereit viszi tovább a projekt. A High Republic-os szivárgás pedig valószínűleg a 2022-es filmre utal. Szerintem semmi nem utal erre a kommentjeiben. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Én se találtam semmi ilyesmi utalást a hozzászólásában. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Errol nem is hallottam. MCU-hoz hasonlo dolog..hmmm.hat a DC-nel is latjuk mi lett eddig ebbol..sajnos. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. 1 órával korábban, ZoliZoltán írta: Errol nem is hallottam. MCU-hoz hasonlo dolog..hmmm.hat a DC-nel is latjuk mi lett eddig ebbol..sajnos. Mert a DC-nél elk*rták még nem jelenti azt, hogy itt is ezt kell tenniük. 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Nem persze....de nincs tul jo eloerzetem ezzel kapcsolatban... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Egyelőre arról van szó, hogy képregények meg regények fognak készülni, amelyek össze fognak függni, esetleg jön egy kapcsolódó játék is. Nem látom hol itt a probléma. Egyelőre az hogy ez bármilyen szinten érinti a filmeket, egy rajongói teória. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Pontosan úgy van ahogy Bomarr is írta. És az eddigiek alapján, sikerült felépíteniük egy konzisztens kánonrendet. Biztos hogy se az alkotók, se a Story Group nem fog egy ilyen fontos dolgot benézni. @ZoliZoltán 2 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Jaaaaa.Azt hittem total Marvel mintara lesznek a filmek. Akkor igazabol szamomra semmi extra.Eddig is ezt csinaltak.. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. 10 perccel korábban, ZoliZoltán írta: Jaaaaa.Azt hittem total Marvel mintara lesznek a filmek. Akkor igazabol szamomra semmi extra.Eddig is ezt csinaltak.. A film csak rajongói teória. Valószínűbbnek tartom, hogy a pletyka szerinti 21-es videó játék fogja megkoronázni ezt az egészet. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. 1 órával korábban, Bomarr írta: Egyelőre arról van szó, hogy képregények meg regények fognak készülni, amelyek össze fognak függni, esetleg jön egy kapcsolódó játék is. Nem látom hol itt a probléma. Egyelőre az hogy ez bármilyen szinten érinti a filmeket, egy rajongói teória. Egyetértek. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. "Yes! It’s going to be packed with energy and excitement, full of characters we love and, most of all, have hope and heroism at its centre." Ez volt az egyik komment, ami alapján arra következtettem, hogy a sequel trilogy karaktereivel fognak dolgozni. "Full of characters we love", tehát valószínűleg már ismert szereplők jönnek. "No thank you, more Sequel Trio and Black Squadron shenanigans please." erre pedig Scott azt válaszolta, hogy "There are definitely shenanigans!" Egyébként ha minden igaz, a héten már okosabbak leszünk. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Whill írta: "Yes! It’s going to be packed with energy and excitement, full of characters we love and, most of all, have hope and heroism at its centre." Mondjuk ez vonatkozhat arra is, hogy olyan új karakterekkel lesz tele a Project Luminous, akiket a szerzők a szívükbe zártak hosszú idő eltelte után, hiszen már egy ideje dolgozhatnak rajta. Szerkesztve: 2020. Január 20. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. 2020. 01. 20. - 20:52, Bence1997 írta: Mondjuk ez vonatkozhat arra is, hogy olyan új karakterekkel lesz tele a Project Luminous, akiket a szerzők a szívükbe zártak hosszú idő eltelte után, hiszen már egy ideje dolgozhatnak rajta. Bence rátapintott a lényegre. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Újabb "helyzetjelentés". Ezekszerint a korábban belengetett játék nem a projekt kezdése lesz, mint azt a hónap elején híresztelték. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Meglepő lett volna ha ez a része igaz a kémjelentésnek. Ezt irtuk is korábban hogy valszeg ezen a téren van némi félreértés. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. És e mellett semmi sem derült még ki. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. 2020. 01. 23. - 14:59, Bence1997 írta: Újabb "helyzetjelentés". Ezekszerint a korábban belengetett játék nem a projekt kezdése lesz, mint azt a hónap elején híresztelték. Hála az Erőnek. Már tavaly év elején is úgy lett belengetve a projekt, mint 2020 nagy eseménye, elég gáz lett volna, ha ennek ellenére 2021-ben indul. Továbbá a játékokkal nincs különösebb bajom, de a Fallen Order sem mozgatott meg különösebben, és sokkal szívesebben fogyasztok képregényeket és könyveket. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Most csak úgy hirtelen ötletként - meg persze olvastam ilyet is a mai nap - ha tényleg a High Republic éra lesz feldolgozva az elkövetkezendő időszakban, akkor annak eléggé kezdetlegesen, de megágyaztak. Vannak utalások - a Kylo képregényben a jedik expedícióikról - és ha nem tévedek, akkor a Jedi: Fallen Orderben a Zeffo is kapcsolódik a High Republicos témához. Bár nem játszottam a játékkal (még ) de a zeffo faj története nem úgy ismert, hogy elmentek a Voidba, az ismeretlenbe? Érdekes lenne, ha ez az egész expedíció az ő kutatásuk miatt indulna el. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Nagyon előre szaladtál. Inkább a TROS-t kellene elemezni. Ezek nagyon a jövő még. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nagyon előre szaladtál. Inkább a TROS-t kellene elemezni. Ezek nagyon a jövő még. Yoda mester arra tanított, hogy ügyeljek a jövőre. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Whill írta: Yoda mester arra tanított, hogy ügyeljek a jövőre. De ne a jelen rovására ifjú padawan. Szerkesztve: 2020. Január 25. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Októberi tweet: Január mi? Mindjárt vége a hónapnak. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.