Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Meglátjuk mi lesz belőle, érdemes-e új szekciót nyitni neki. Erről kinek mi a véleménye? 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Meglátjuk mi lesz belőle, érdemes-e új szekciót nyitni neki. Erről kinek mi a véleménye? Szerintem azzal várjuk meg a leleplezést. 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. 39 perccel korábban, Yoda József írta: Lassan úgy érzem túl nagy feneket kerítenek ennek. Minek ekkora titkolózás, meg körítés, ha csak könyvekről és képregényekről van szó? A Ziro.hu szerint a Project Luminous fogja meghatározni a Star Wars jövőjének alapjait. Ha ez igaz, akkor érthető ez a nagy felhajtás. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Már csak Older szerepét kell tisztázni a dologban. De ha kap maga mellé egy jó szerkesztőt akkor remélem alkot valami jót. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Szerintem azért a nagy felhajtás, mert szeretnék feltúrbozni az eladásokat. Anno is voltak ilyen nagyobb projektek: például a Shadow of the Empire. Nem hiszem hogy a filmekre bármi kihatással lesz ez a projekt, de ha jól rémlik időközben egy második forrás is megerősitette, hogy lesz videojáték is a témában. Az pedig már nem csak a szükősebb rajongói kört érdekli. Bár azt tudjuk hogy a mostani nagy leleplezésen csak könyvekről meg képregényekről lesz szó. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. A Project Luminousról is szó volt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Látom ott van Pablo is. Nagyon kíváncsi vagyok erre mert úgy tűnik ezek a nagyközönség számára noname emberek találták ki merre fog menni az SW egy igen nagy szelete. Kíváncsi lennék ki fogta össze ezt az egészet. Nem hiszem, hogy pár írót összeeresztettek, hogy találjanak ki valamit. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Valóban érdekes, hogy ki az összekötő. Én elgondolkoztam már Rian szerepén is, hátha neki ágyaznak meg ezzel. Szegény fickó projektje nagyon a levegőben van, bár lehet a korszak már megvan és néhány alapvető apróság és ezek mentén a Project Luminous résztvevői kitudnak találni valami nagyot. Persze ez csak az én agyszövevényem, jövő hétfőn több mindent megfogunk tudni. Izgatott vagyok. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Ú tényleg, teljesen kiment a fejemből, hogy a napokban lesz ez is felfedve. Nagyon remélem, hogy megérte a sok felvezetést és halasztgatást. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Látom ott van Pablo is. Nagyon kíváncsi vagyok erre mert úgy tűnik ezek a nagyközönség számára noname emberek találták ki merre fog menni az SW egy igen nagy szelete. Szerintem ez a projekt olyan nagyon nem fogja érinteni a nagyközönséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. 24 perccel korábban, Bomarr írta: Szerintem ez a projekt olyan nagyon nem fogja érinteni a nagyközönséget. Lehet, de ahhoz képest elég nagy a felhajtás körülötte. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Most hogy idén nincs új film, a képregény és a regény eladások még fontosabbak, hisz a Star Warsra legtöbbet költő réteg most főleg ezeket fogja fogyasztani és a rajongásukat ez kell életben tartsa. Mivel a jelek szerint a következő két évben a kánon művek igen tetemes része ebben az új korszakban fog játszódni fontos, hogy ez tényleg érdekelje a fanokat. Szerintem ennek köszönhető a felhajtás. Amit inkább mi érzünk nagynak, mert az átlagember valószínűleg sose hallott még a Project Luminous-ról. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. De miért kéne néznünk ezt az átlagemberek szemén keresztül? A képregények és a regények eddig is a hardcore SW rajongóknak jöttek, valószínűleg ezek is. Az átlagembereket ezek nem érdeklik, sőt, a filmeken kívül vajmi kevés SW -vel érintkezhettek eddig. Szerintem a Project Luminous az első olyan kánon projekt, ami - ha hihetünk a híreszteléseknek - kimozdul a Skywalker Saga szűk 70 évéből és egy új korszakot mutat be a számunkra. És ez nagy szó. Az eddigi kánon termések mindig a filmek/adott nagy események (Galaxy's Edge vagy videójátékok) köré épültek. Most végre jöhet egy új történet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: De miért kéne néznünk ezt az átlagemberek szemén keresztül? Én nem nézem az ő szemükön keresztül. Csak tényszerüen megállapítottam, hogy ez őket aligha érinti. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Szerintem ez a projekt fogja megalapozni azt a korszakot, amelyben a jövőbeli filmek játszódnak. Túl nagy a felhajtás ahhoz, hogy azt mondjuk "nem fogja érinteni a nagyközönséget". Aztán majd meglátjuk. Ha már ekkora feneket kerítenek neki, én baromira csalódott lennék, ha kapnánk egy képregényfolyamot, ami után kvázi elveszne a süllyesztőben és semmi jelentősége nem lenne. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hát szerintem ez fényévekre van bármiféle komoly felhajtástól. Lesz a napokban egy bejelentés, de úgy hogy előre leszögezték hogy csak képregényekről és regényekről lesz szó. Ez lenne a nagy fenék kerités? Ennél nehezebben tehették volna egyértelműbbé hogy ez csak rajongóknak szól. A filmesek munkáját meg aligha fogják majd képregények meg regények bekorlátozni. Őszintén ha nem lenne ez a fórum már rég elfelejtettem volna hogy egyáltalán jön egy ilyen bejelentés. Pedig én pont a célközönség vagyok hisz mindent veszek ami kánon. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Én biztos nem leszek csalódott, mert nekem a film után a könyv és a képregény az elsődleges formátum, amiben SW-médiát fogyasztok. Jobban is örülnék ezeknek, mint egy sorozatnak vagy játéknak. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Az viszont elgondolkodtató hogy ilyen nagy feneket kerítenek neki. 2006 óta figyelem a regény és képregény bejelentéseket. Még ilyen hype-olt dolgot nem tapasztaltam. 1 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. 14 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Az viszont elgondolkodtató hogy ilyen nagy feneket kerítenek neki. 2006 óta figyelem a regény és képregény bejelentéseket. Még ilyen hype-olt dolgot nem tapasztaltam. Ha most kellene tippelnem, szerintem a New Jedi Orderrel és a Legacy of the Force-al lesz egyenrangú méret tekintetében. De holnap kiderül. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. 1 órával korábban, Whill írta: Ha most kellene tippelnem, szerintem a New Jedi Orderrel és a Legacy of the Force-al lesz egyenrangú méret tekintetében. De holnap kiderül. Whill, nézz rá Cavan Scott insta oldalára, ha érdekel a dolog. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Whill, nézz rá Cavan Scott insta oldalára, ha érdekel a dolog. Aha... ezekszerint már kb. egy éve dolgoznak rajta. Amúgy holnap ottani idő szerint este 7 -től fognak jönni az infók. Ami számunkra hajnali 1-2 óra. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. 24 perccel korábban, Bence1997 írta: Aha... ezekszerint már kb. egy éve dolgoznak rajta. Amúgy holnap ottani idő szerint este 7 -től fognak jönni az infók. Ami számunkra hajnali 1-2 óra. Az hétfő este? Mert akkor ma úgy alszom hogy akkor keljek. Ez az egy év meg szerintem elegendő időt adott nekik a projekt kiforrására. I have a very good feeling about this. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Kedd hajnali 1-2. 2 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. 10 órával ezelőtt, Whill írta: Ha most kellene tippelnem, szerintem a New Jedi Orderrel és a Legacy of the Force-al lesz egyenrangú méret tekintetében. De holnap kiderül. Erősen kétlem, hogy olyan hosszú lesz. És nagyon sok kiadónál megfordul. Nem csak Del Rey és Marvel, de IDW is. Tehát valószínű, hogy lesz olyan sztori, mely junior kategóriába fog esni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. 3 könyv dátuma: - 2020. augusztus 25. - Del Rey - 2020. szeptember 8. - Middle grade novel (240 oldal) - 2020. október 13. - YA (352 oldal) Hajnalban jön a leleplezés. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Nálunk akkor gondolom ezek valószínűleg jövőre fognak megjelenni. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. 31 perccel korábban, Bence1997 írta: 3 könyv dátuma: - 2020. augusztus 25. - Del Rey - 2020. szeptember 8. - Middle grade novel (240 oldal) - 2020. október 13. - YA (352 oldal) Hajnalban jön a leleplezés. Mi meg itt NJO-hosszúságú sorozatra számítottunk... 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Szerintem ezek csak a felvezető könyvek. Nem hinném hogy ez a projekt fél év alatt kifulladna. Azt is eltudom képzelni, hogy ebben az új korszakban majd az évek során egyre több új történet fog születni. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. 1 órával korábban, Bence1997 írta: 2020. szeptember 8. - Middle grade novel Tippre ezt Justina Ireland fogja írni. Ki akar fogadni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Valószínűleg Daniel José Olderé lesz az augusztusi könyv, Justina Ireland -é a szeptemberi Middle grade, és Claudia Gray októberben meglep bennünket egy YA könyvvel. A képregények meg valszeg ősszel jönnek. És ez csak a kezdet. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.