Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Ebben a filmben is volt pár, kezdem máris kettővel, amik bizonyítják, hogy a film ignorálta a TLJ-t. Rey és Kylo. szépen látszik mennyit fejlődtek kb. másfél év alatt. Nem tudom mi ez a diád, de nagy hatalma van. 1 11 Válasz
Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Ben és Han. 6 4 Válasz
Népszerű hozzászólás Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. C3PO utolsó mondata a Skywalker Sagában: "Did you hear that?" C3PO első mondata a Skywalker Sagában (készítési sorrendben): "Did you hear that?" 2 1 9 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Luke kiemeli az X szárnyút a vízből, mint ahogy Yoda emelte ki a Birodalom Visszavágban. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 5 perccel korábban, Donát írta: Luke kiemeli az X szárnyút a vízből, mint ahogy Yoda emelte ki a Birodalom Visszavágban. 1 1 1 5 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Még meg kell néznem a filmet még 1x, de ennél a jelenetnél miután Luke végzett, mintha vágna egy olyan fejet, hogy: "milyen f*sza gyerek vagyok én is megcsináltam Yoda" 3 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. A repülő rohamosztagos jetpackje hasonlóan bolondul meg, mint Jangoé: 1 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Luke szellem ezerszer jobban nézett ki mint Yodáé. Az az igazi átlátszó, amit megszoktunk a korábbi részekben. Bár lehet, hogy Yoda a kora miatt volt full tömör. 2 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 4 perccel korábban, Darth Cupsy írta: "milyen f*sza gyerek vagyok én is megcsináltam Yoda" 3 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Talán nem túl jó a szög, de a lényeg szerintem átjön. Luke és Rey. Érdemes megfigyelni a környezetet is, mennyivel barátságosabb. 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Ahogy Kylo a plafonhoz vágja az ER tisztet vs. ahogy Vader a plafonhoz vágja a lázadót a Rogue One végén. 1 4 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 19 perccel korábban, Darth Sky írta: Igggeeeen, pontosan erre gondoltam, köszönöm! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 8 perccel korábban, Donát írta: Ahogy Kylo a plafonhoz vágja az ER tisztet vs. ahogy Vader a plafonhoz vágja a lázadót a Rogue One végén. 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Amikor Palpatine a loyalistákhoz beszél miután visszanyerte a testét, akkor nincs valamilyen hasonló testtartása? 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. De szerintem van. Az egyébként is hajaz a ROTS azon jelenetére, amiben kikiáltja Palpi a Birodalmat. Még a ruhája is hasonló. Holnap beteszem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 7 órával ezelőtt, Yoda József írta: C3PO utolsó mondata a Skywalker Sagában: "Did you hear that?" Ezt mikor mondja? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 8 órával ezelőtt, Donát írta: Amikor Palpatine a loyalistákhoz beszél miután visszanyerte a testét, akkor nincs valamilyen hasonló testtartása? 5 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Zenei párhuzam, vagyis inkább keret. Episode VII, a nyitó téma került az űrcsatában feldolgozásra: Episode IX, az End Credits került az űrcsatában feldolgozásra, amikor felbukkan a civil flotta (nem találtam meg az OST-ben ) 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Luke szellem ezerszer jobban nézett ki mint Yodáé. Az az igazi átlátszó, amit megszoktunk a korábbi részekben. Bár lehet, hogy Yoda a kora miatt volt full tömör. Vagy mert ő már 30 éve szellem, és ahogy az kiderült a Bizonyos szemszögből nézve... című novelláskötetből, a szellemek az évek során egyre láthatóbbá válnak. 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Amikor a Ren lovagok elleni harcban Ben megkapja a fénykardot Rey-től, ugyanúgy széttárja a karjait, mint az apja a Jedi Visszatérben. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. (szerkesztve) Képeket nem találtam de volt pár: - amikor Rey megérkezik a romos tróntetembe a DSII-ön ugyanaz az zene megy, mint amikor Luke a ROTJ-ban leveszi Vader maszkját - Lando ugyanúgy nevet egyet amikor megérkezik a Falconnal, mint ahogy tette ezt a ROTJ-ban is - amikor a Pasaanán megy az üldözés a sziklák között, azt hasonló volt, mint a TPM-ben a Podracing - Rey amikor összeesik az Exegolon tökre úgy esik el, mint Padmé a Mustafaron a fojtogatás után csak Rey a másik oldalra dőlt Szerkesztve: 2019. December 24. - Kenobi tábornok 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Lando szinte teljesen ugyanazzal a hangsúllyal és mondattal üdvözli Chewie-t a Pasaanán, mint Hant a Bespinen. És itt a Solós is, amire fent már többen utaltak, legyen képen is (mondjuk az ep9 kép minősége fos és mozgásban ez jobban kijön). Amúgy Bentől imádom ezt a mozdulatot. Annyira leheletfinom, mégis benne van ez a Han féle "ezt most megszívtátok, köcsögök" kifejezés, hogy ihaj, pedig, amíg itt nem olvastam, nekem eszembe sem jutott, hogy ez tényleg Han mozdulata volt korábban. Ebből is látszik, hogy azért nincs sz*rul megrendezve ez a film. Anélkül éreztem, hogy Benben az apja elevenedett meg, hogy realizáltam a direkt utalás tényét. 5 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Nocsak, nocsak. Ez mekkora! Bár itt a TCW-s ruhát vették alapul, de Anakin az ep2-ben is hasonló, fekete felül, sötétbarna alul ruhakollekciót viselt. Az ep3-ban is így van, de ott a tunika már annyira sötétbarna, hogy kis híján fekete, így az ep2-ben látványosabb az összkép, pont mint Leiánál. Ez az öltözet eddig a legnyíltabb kifejezése annak, hogy Leia is Anakin gyermeke, és egy nagyon elegáns, finom utalás a PT-re. Eddig is imádtam az ST jelmezeit, a tervezők nagyszerű munkát végeznek, de ezért nagyon magasra emelem a kalapom. 1 1 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 23. A IX-ben amúgy is rengeteg utalás van a PT-re (is). Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Amikor Kylo felmutatja az ujját Hux-nak az is egy tök jó utalás az apjára, aki meg C3PO-nak mutatta fel a TESB-ben. 4 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 19 órával ezelőtt, Donát írta: Luke kiemeli az X szárnyút a vízből, mint ahogy Yoda emelte ki a Birodalom Visszavágban. Ez nekem amúgy nagyon tetszett. Jót mosolyogtam, főképp Luke arcán. Ez a gyermeki pajkos mosoly, hogy "na, most már meg tudom csinálni ezt a trükköt, remélem Yoda bá' is sasol az Erőn át", meg kicsit az is benne lehetett, hogy "én ettől anno ledobtam az állam, most én nyűgözök le vele valakit, csak figyelj kislány". 1 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. A Halálcsillag maradványain való vívásban van pár EP3-as Kenobi-Skywalker párbaj utalás. Pl Mikor kivédk egymás csapását az Erővel az hasonl mint mikor Vader és Kenobi egymásnak feszültek az Erővel a mustafari tárgyalóban. Vagy a ami itt a víz előli ugrás volt, mikor átugrottak a másik roncsdarabra, ott a láva elől menekülve csináltak hasonlót. 1 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt mikor mondja? Még csak egyszer láttam a filmet, de úgy rémlik akkor, amikor Rey bejelentkezik Luke X-szárnyújával. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. A minőség sajnos nem adja vissza, de szerintem egyértelmű ebből, melyik jelenet amikor néztem a filmet, az jutott eszembe, hogy: "Na, ez tényleg unlimited power!" 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 24. 13 órával ezelőtt, pb69 írta: Ez nekem amúgy nagyon tetszett. Jót mosolyogtam, főképp Luke arcán. Ez a gyermeki pajkos mosoly, hogy "na, most már meg tudom csinálni ezt a trükköt, remélem Yoda bá' is sasol az Erőn át", meg kicsit az is benne lehetett, hogy "én ettől anno ledobtam az állam, most én nyűgözök le vele valakit, csak figyelj kislány". Ez szép, csak kár, hogy a másik topikban meg lealázod az egész jelenetet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.