Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Felfigyeltem, hogy Snap egy A-szárnyúba szál be, de a csatában már X-szárnyúban van végig. Jól láttam? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Valóban egy A-szárnyú mellett áll, de nem szállt be. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Egyébként nem lehet hogy azért van a flotta a felszin alatt, mert ez a haderő titkos és nem akarják hogy idő előtt kiderüljön a léte? Végülis az Exogolt ugyan nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. 47 perccel korábban, Dzséjt írta: Valóban egy A-szárnyú mellett áll, de nem szállt be. Remélem is, pedig úgy tűnt készül beugrani, csak ezt már nem láttuk mert a kamera tovább haladt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. 10 perccel korábban, Bomarr írta: Egyébként nem lehet hogy azért van a flotta a felszin alatt, mert ez a haderő titkos és nem akarják hogy idő előtt kiderüljön a léte? Végülis az Exogolt ugyan nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. Valószínű, plusz szerintem egyszerűbb is a felszínen építkezni, mint a világűrben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Az Exegol felszíne alatt nem semmi gyárak lehettek. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Megkockáztatom, hogy azok még azokból az időkből maradtak ott, amikor a Sith uralta a Galaxist. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Moziban nézve a filmet, Snap bizony abba az A-szárnyúba készül beszállni... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. De végül nem szállt be. Lehet szóltak neki, hogy az A-szárnyúakon súlylimit van és amúgy sem férne bele, meg eleve, van saját, zöldre mázolt X-szárnyúja. (Fun fact: volt olyan terv, hogy Poe Y-szárnyún repült volna.) 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Beülni valóban nem látjuk, de az egész jelenet olyan, hogy abba száll be. Apróság, annyira az előbb említett miatt nem is nagy baki, de azért erre jobban is figyelhettek volna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Még mindig jobb, mint Ki-Adi-Mundi hol kék, hol zöld fénykardja. 2 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Még mindig jobb, mint Ki-Adi-Mundi hol kék, hol zöld fénykardja. Az még az intergalaktikus diszkóláz korszakából való biztos. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Még mindig jobb, mint Ki-Adi-Mundi hol kék, hol zöld fénykardja. Most m'ér? Neki két kyber kristálya volt és a fénykardja is olyan kialakítású volt, hogy könnyen tudta cserélgetni őket, hangulatától függően. illetve attól függően melyik agyát használta jobban Szerkesztve: 2020. Január 7. - Darth Cupsy 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Bár a Resistance-t már fél évada nem követem (most, hogy vége, talán bepótolom), de a starwars.com-on erre figyelmes lettem. Egyrészt kiderült, hogy a film végi flottában 14 000(!!!) űrhajó volt, másrészt azt is megtudhattuk, hogy a Resistance három hajója is ott volt valahol a sűrűben. Itt vannak a filmben használt modellek. 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Ja, ezt már én is olvastam, csak kár, hogy nem látni őket még annyira se mint a Ghostot. De jó, hogy ennyit is adott a filmhez a sorozat. Azt lehet tudni, hogy a Végső Rend hány hajóval rendelkezett? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Dzséjt: nekem úgy tűnik, hogy nem csak a sorozatot, de a sorozat topikját is rég láttad 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Igen, van annak már pár hónapja, hogy utoljára benéztem oda. Hiába no, én ilyen fura vagyok, ami nem tetszik, azzal nem foglalkozom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. OFF Pedig a sztorikat neked kellene megírni, szóval majd ha megnézed muszáj leszel foglalkozni azzal egy kicsit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. A múltkor amikor néztem eszembe jutott, hogy amikor felszínre tör a sith flotta az olyan mintha egy tojásból kelne ki a flotta. Az egész megvalósítás is erre a hasonlatra hajaz. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A múltkor amikor néztem eszembe jutott, hogy amikor felszínre tör a sith flotta az olyan mintha egy tojásból kelne ki a flotta. Az egész megvalósítás is erre a hasonlatra hajaz. Vagy mintha a Birodalom újjáéledne a sírjából 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Remek hasonlat ez is. Amúgy érthető, hogy miért a felszín alatt készítették a hajókat. Annyira ellenséges a felszíni környezet, hogy az semmire se alkalmas. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a legénység meg a munkások mit ettek 30 éven keresztül? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Attól függ kikkel dolgoztattak. Lehet, hogy rabszolgákkal, bár azoknak is enni kell valamit. Gondolom hoztak nekik kaját a kinti világokról. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a legénység meg a munkások mit ettek 30 éven keresztül? Biztos lenne rá valami frappáns válaszuk, anno Lukenál is ez volt a kérdés, hogy ugyan mit ehetett azon a szikla szigeten aztán azt is milyen jól megoldották Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Az egyszerűbb volt, hisz ott a tenger, be is mutatták mit kajál, hogyan él. Ez itt most nem kardinális kérdés. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Szerintem ott sem volt kardinális, ez pont olyan eset mint amit az utsó podcast elején is beszéltünk, hogy nem kell(ene) feltétlen mindent az ember szájába rágni, meg a fentivel csak azt akartam mondani, ha akarnak ki tudnak találni tök jó megoldásokat erre, mondjuk hatalmas Sith csótányok élnek az exogoli templom mélyén amik tele vannak fehérjével valamint "szaftosak és táplálóak" 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Azzal maximálisan egyetértek, hogy nem kell mindent megmagyarázni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Nem tudom, hogy volt-e már, de Palpatine flottája elvileg 1080 db csillagrombolóból állt, legalábbis a VFX-es csávó ezt mondja ebben a videóban: 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Ha ezzel az ER megtízszerezte volna a flottáját akkor az invázió meg se valósult volna. Ennél alsóhangon 15-ször több hajó volt a flottában. Ez a szám csak a leanimált hajókra vonatkozik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Megint csak látszik micsoda munka volt ebben a filmben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.