Ody Mandrell Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Felfigyeltem, hogy Snap egy A-szárnyúba szál be, de a csatában már X-szárnyúban van végig. Jól láttam? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Valóban egy A-szárnyú mellett áll, de nem szállt be. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Egyébként nem lehet hogy azért van a flotta a felszin alatt, mert ez a haderő titkos és nem akarják hogy idő előtt kiderüljön a léte? Végülis az Exogolt ugyan nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 47 perccel korábban, Dzséjt írta: Valóban egy A-szárnyú mellett áll, de nem szállt be. Remélem is, pedig úgy tűnt készül beugrani, csak ezt már nem láttuk mert a kamera tovább haladt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 10 perccel korábban, Bomarr írta: Egyébként nem lehet hogy azért van a flotta a felszin alatt, mert ez a haderő titkos és nem akarják hogy idő előtt kiderüljön a léte? Végülis az Exogolt ugyan nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. Valószínű, plusz szerintem egyszerűbb is a felszínen építkezni, mint a világűrben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Az Exegol felszíne alatt nem semmi gyárak lehettek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Megkockáztatom, hogy azok még azokból az időkből maradtak ott, amikor a Sith uralta a Galaxist. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Moziban nézve a filmet, Snap bizony abba az A-szárnyúba készül beszállni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 De végül nem szállt be. Lehet szóltak neki, hogy az A-szárnyúakon súlylimit van és amúgy sem férne bele, meg eleve, van saját, zöldre mázolt X-szárnyúja. (Fun fact: volt olyan terv, hogy Poe Y-szárnyún repült volna.) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Beülni valóban nem látjuk, de az egész jelenet olyan, hogy abba száll be. Apróság, annyira az előbb említett miatt nem is nagy baki, de azért erre jobban is figyelhettek volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Még mindig jobb, mint Ki-Adi-Mundi hol kék, hol zöld fénykardja. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Még mindig jobb, mint Ki-Adi-Mundi hol kék, hol zöld fénykardja. Az még az intergalaktikus diszkóláz korszakából való biztos. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited ) 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Még mindig jobb, mint Ki-Adi-Mundi hol kék, hol zöld fénykardja. Most m'ér? Neki két kyber kristálya volt és a fénykardja is olyan kialakítású volt, hogy könnyen tudta cserélgetni őket, hangulatától függően. illetve attól függően melyik agyát használta jobban Edited January 7, 2020 by Darth Cupsy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Bár a Resistance-t már fél évada nem követem (most, hogy vége, talán bepótolom), de a starwars.com-on erre figyelmes lettem. Egyrészt kiderült, hogy a film végi flottában 14 000(!!!) űrhajó volt, másrészt azt is megtudhattuk, hogy a Resistance három hajója is ott volt valahol a sűrűben. Itt vannak a filmben használt modellek. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Ja, ezt már én is olvastam, csak kár, hogy nem látni őket még annyira se mint a Ghostot. De jó, hogy ennyit is adott a filmhez a sorozat. Azt lehet tudni, hogy a Végső Rend hány hajóval rendelkezett? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Dzséjt: nekem úgy tűnik, hogy nem csak a sorozatot, de a sorozat topikját is rég láttad 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Igen, van annak már pár hónapja, hogy utoljára benéztem oda. Hiába no, én ilyen fura vagyok, ami nem tetszik, azzal nem foglalkozom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 OFF Pedig a sztorikat neked kellene megírni, szóval majd ha megnézed muszáj leszel foglalkozni azzal egy kicsit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 A múltkor amikor néztem eszembe jutott, hogy amikor felszínre tör a sith flotta az olyan mintha egy tojásból kelne ki a flotta. Az egész megvalósítás is erre a hasonlatra hajaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A múltkor amikor néztem eszembe jutott, hogy amikor felszínre tör a sith flotta az olyan mintha egy tojásból kelne ki a flotta. Az egész megvalósítás is erre a hasonlatra hajaz. Vagy mintha a Birodalom újjáéledne a sírjából 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Remek hasonlat ez is. Amúgy érthető, hogy miért a felszín alatt készítették a hajókat. Annyira ellenséges a felszíni környezet, hogy az semmire se alkalmas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a legénység meg a munkások mit ettek 30 éven keresztül? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Attól függ kikkel dolgoztattak. Lehet, hogy rabszolgákkal, bár azoknak is enni kell valamit. Gondolom hoztak nekik kaját a kinti világokról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a legénység meg a munkások mit ettek 30 éven keresztül? Biztos lenne rá valami frappáns válaszuk, anno Lukenál is ez volt a kérdés, hogy ugyan mit ehetett azon a szikla szigeten aztán azt is milyen jól megoldották Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Az egyszerűbb volt, hisz ott a tenger, be is mutatták mit kajál, hogyan él. Ez itt most nem kardinális kérdés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Szerintem ott sem volt kardinális, ez pont olyan eset mint amit az utsó podcast elején is beszéltünk, hogy nem kell(ene) feltétlen mindent az ember szájába rágni, meg a fentivel csak azt akartam mondani, ha akarnak ki tudnak találni tök jó megoldásokat erre, mondjuk hatalmas Sith csótányok élnek az exogoli templom mélyén amik tele vannak fehérjével valamint "szaftosak és táplálóak" 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Azzal maximálisan egyetértek, hogy nem kell mindent megmagyarázni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Nem tudom, hogy volt-e már, de Palpatine flottája elvileg 1080 db csillagrombolóból állt, legalábbis a VFX-es csávó ezt mondja ebben a videóban: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Ha ezzel az ER megtízszerezte volna a flottáját akkor az invázió meg se valósult volna. Ennél alsóhangon 15-ször több hajó volt a flottában. Ez a szám csak a leanimált hajókra vonatkozik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Megint csak látszik micsoda munka volt ebben a filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts