Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 2 minutes ago, NorbiLordi said: Geode a legnagyobb arc Olyan szövegei vannak besz*rsz Odébb van még az a könyv, de előre várom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Iqvi írta: Odébb van még az a könyv, de előre várom. Olvasd el. Szerkesztve: 2021. Április 12. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. A Bad Batch miatt majdnem el is felejtettem, hogy a héten kijött az új szám. Tetszett, szépen felvezette a következőt, amely gondolom lefogja zárni a történetszálat. Spoiler Yoda, mint vadászpilóta megmosolyogtató volt. De az űrcsata is tetszett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. Megjelent a kritikám az első történetszálról. https://ziro.hu/konyv/kepregenyek/sokkal-jobban-indult-a-koztarsasag-fenykora-ifjusagi-kepregenysorozata-mint-vartuk/ 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 26. A 8. számban megfog jelenni Maz és a Takodana bolygó. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hát, ez baromi jó volt. Azt hittem, sokkal gyerekesebb lesz, de egyáltalán nem. Persze, nem világmegváltó a sztori, de simán fogyasztható az idősebb korosztály számára is. A rajzok talán egy kicsit gyerekesebbek, de őszintén megmondom, hogy a rajzok többsége még így is jobban tetszik, mint a fősodor 6. számában látott rajzok. A képregény új karakterek sorát hozza be, főleg padavan oldalon. Itt van nekünk Lula, és Farzala, de nekem Qort is nagyon bejött. Utóbbi kettő kémiája nagyon jól sikerült. A mesterek sora is bővült pár új névvel, de egyértelműen Yoda emelkedik ki közülük. Meglepett, hogy ennyire hasonlít későbbi önmagára. A cselekmény jó, de mint mondtam, nem világmegváltó, kicsit az A Test of Courage könyvre emlékeztetett. Az is kis egyszerű volt, de mégis lekötött. Itt ugyanaz van, ugyanakkor az itt történtek később biztosan komolyabb szerepet kapnak, mert ami ebben az 5 füzetben történt, az szerintem nem megkerülhető. Legalábbis remélem. Most, hogy elolvastam, igazából egy fő dolog bánt: nagyon sajnálom, hogy ez nem jelenik meg nálunk, biztos helye lenne a polcomon. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 8. Nekem is bejött, jól ábrázolták a két jóbarát elszakadásán keresztül a jók és a rosszak felállását. Érdekes lesz látni ahogy majd életre-halálra fog harcolni egymással Zen és Krix. Marchion fizimiskáját is megleshettük, és bár taszítóbbra számítottam, helyette kissé fiatalos lett. Vajon milyen ereklyéket keres és miért? Valószínűleg a sötét oldalhoz köthetők, talán valamit vagy valakit meg akar idézni? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Olyan yuuzhan vongos, vagy Krayt-os lett a kény fénykardos Jedi. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. 4 hours ago, Darth Revan9 said: Olyan yuuzhan vongos, vagy Krayt-os lett a kény fénykardos Jedi. Lehet az volt az ihletforrás Qort maszkjához. A starwars.com-on megjelent egy preview a sorozat 6. számába, amiből meg is tudtuk, hogy miről fog szólni a következő story-arc. Mennek Farzala-ék a huttokhoz. https://www.starwars.com/news/star-wars-the-high-republic-adventures-6-exclusive-preview 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. (szerkesztve) Ez a szám már megjelent? Ez a két új regény után játszódik igaz? Szerkesztve: 2021. Július 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. 2 minutes ago, Ody Mandrell said: Ez a szám már megjelent? Melyik hullámhoz tartozik? Még nem jelent meg. Amúgy a másodikhoz fog tartozni azt hiszem, bár nem teljesen a fő sztorihoz. Viszont ismerve a HR Adventures-t érdemes lesz olvasni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. De csak a két új regény után, igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Just now, Ody Mandrell said: De csak a két új regény után, igaz? Hogy azok után jelenik-e meg? Nem teljesen, még 21-én jönni fog. Hogy hogyan érné meg olvasni azt nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Az idővonalon a két regény után írja Bence. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Ha minden igaz, akkor kb. egyidőben fognak játszódni. Míg a The Rising Storm eseményei játszódnak, vele párhuzamosan folyik a HR következő száma (ugye a drengir-krízis), az Adventures következő száma (Farzala és Qort kalandja) és a Middle Grade könyv (ahol feltűnik pár Adventures -ös szereplő). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. High Republic Adventures IDW SDCC 2021 Exclusive Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. 41 minutes ago, NorbiLordi said: High Republic Adventures IDW SDCC 2021 Exclusive Támadnak a Drengirek? Vagy a húsevő virágok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Továbbra is fenntartom a #1 Geode fan titulusomat, zseniális a karakter 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. 5 perccel korábban, NorbiLordi írta: Továbbra is fenntartom a #1 Geode fan titulusomat, zseniális a karakter Én a legújabb számon akkorát szórakoztam. Geode hozta a formáját. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Nem tudom képregényben mennyire fog működni a karaktere, mert a könyvben azért más, de remélem jó lesz. Geode egy életérzés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Star Wars: The High Republic Adventures #9 Cover by Harvey Tolibao and Kevin Tolibao 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 28. Star Wars: The High Republic Adventures #9 Cover B by Megan Levens 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. Star Wars: The High Republic Adventures #8 main cover by Harvey Tolibao 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 14. Akkor vágjunk bele! Elkészült a sorozat első részének magyar változata. Jó szórakozást! A zip fájl a Google Drive-ról érhető el. A Köztársaság fénykora kalandok - 1. rész 3 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 14. Isten vagy Sky! Újra akartam amúgy is olvasni, így viszont haladok veled, magyarul. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 14. Köszi Sky! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 15. Elolvastam, a rajzolás nekem nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok, mit ügyködnek a nihilek a Trymant IV-en és miért olyan fontos nekik Tromak kimenekítése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Star Wars: The High Republic Adventures #10 Cover-A by Harvey Tolibao 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Van valami jó ötletetek arra, hogy lehetne értelmesen lefordítani Torban Buck becenevét, vagyis a "Buckets of Blood"-ot, úgy, hogy a jelentése megmaradjon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.