Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, NorbiLordi said:

Geode a legnagyobb arc :D Olyan szövegei vannak besz*rsz

Odébb van még az a könyv, de előre várom.:D

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Iqvi írta:

Odébb van még az a könyv, de előre várom.:D

Olvasd el.

gordon ramsay fox GIF by MasterChef Junior

:D

Szerkesztve: - Bence1997

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Bad Batch miatt majdnem el is felejtettem, hogy a héten kijött az új szám. Tetszett, szépen felvezette a következőt, amely gondolom lefogja zárni a történetszálat.

Spoiler

Yoda, mint vadászpilóta megmosolyogtató volt. De az űrcsata is tetszett. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hát, ez baromi jó volt. Azt hittem, sokkal gyerekesebb lesz, de egyáltalán nem. Persze, nem világmegváltó a sztori, de simán fogyasztható az idősebb korosztály számára is. A rajzok talán egy kicsit gyerekesebbek, de őszintén megmondom, hogy a rajzok többsége még így is jobban tetszik, mint a fősodor 6. számában látott rajzok. 
A képregény új karakterek sorát hozza be, főleg padavan oldalon. Itt van nekünk Lula, és Farzala, de nekem Qort is nagyon bejött. Utóbbi kettő kémiája nagyon jól sikerült. A mesterek sora is bővült pár új névvel, de egyértelműen Yoda emelkedik ki közülük. Meglepett, hogy ennyire hasonlít későbbi önmagára. 
A cselekmény jó, de mint mondtam, nem világmegváltó, kicsit az A Test of Courage könyvre emlékeztetett. Az is kis egyszerű volt, de mégis lekötött. Itt ugyanaz van, ugyanakkor az itt történtek később biztosan komolyabb szerepet kapnak, mert ami ebben az 5 füzetben történt, az szerintem nem megkerülhető. Legalábbis remélem.

Most, hogy elolvastam, igazából egy fő dolog bánt: nagyon sajnálom, hogy ez nem jelenik meg nálunk, biztos helye lenne a polcomon.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem is bejött, jól ábrázolták a két jóbarát elszakadásán keresztül a jók és a rosszak felállását. Érdekes lesz látni ahogy majd életre-halálra fog harcolni egymással Zen és Krix. Marchion fizimiskáját is megleshettük, és bár taszítóbbra számítottam, helyette kissé fiatalos lett. Vajon milyen ereklyéket keres és miért? Valószínűleg a sötét oldalhoz köthetők, talán valamit vagy valakit meg akar idézni? 

Hozzászólás ideje:
4 hours ago, Darth Revan9 said:

Olyan yuuzhan vongos, vagy Krayt-os lett a kény fénykardos Jedi.

Lehet az volt az ihletforrás Qort maszkjához. 

A starwars.com-on megjelent egy preview a sorozat 6. számába, amiből meg is tudtuk, hogy miről fog szólni a következő story-arc. Mennek Farzala-ék a huttokhoz. 

https://www.starwars.com/news/star-wars-the-high-republic-adventures-6-exclusive-preview

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, Ody Mandrell said:

Ez a szám már megjelent? Melyik hullámhoz tartozik?

Még nem jelent meg. Amúgy a másodikhoz fog tartozni azt hiszem, bár nem teljesen a fő sztorihoz. Viszont ismerve a HR Adventures-t érdemes lesz olvasni.

Hozzászólás ideje:
Just now, Ody Mandrell said:

De csak a két új regény után, igaz?

Hogy azok után jelenik-e meg? Nem teljesen, még 21-én jönni fog. Hogy hogyan érné meg olvasni azt nem tudom.

Hozzászólás ideje:

Ha minden igaz, akkor kb. egyidőben fognak játszódni. Míg a The Rising Storm eseményei játszódnak, vele párhuzamosan folyik a HR következő száma (ugye a drengir-krízis), az Adventures következő száma (Farzala és Qort kalandja) és a Middle Grade könyv (ahol feltűnik pár Adventures -ös szereplő). :)

Hozzászólás ideje:
41 minutes ago, NorbiLordi said:

High Republic Adventures IDW SDCC 2021 Exclusive

6649anbls9c71.jpg?width=640&crop=smart&a

Támadnak a Drengirek? Vagy a húsevő virágok?:hmm:

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Továbbra is fenntartom a #1 Geode fan titulusomat, zseniális a karakter :D 

Én a legújabb számon akkorát szórakoztam. Geode hozta a formáját. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nem tudom képregényben mennyire fog működni a karaktere, mert a könyvben azért más, de remélem jó lesz.:D Geode egy életérzés.:D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Elolvastam, a rajzolás nekem nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok, mit ügyködnek a nihilek a Trymant IV-en és miért olyan fontos nekik Tromak kimenekítése.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.