Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Elképzelhető, hogy új X-wingek lesznek. Legalábbis remélem és nem 30+ éves roncsvadászokkal fognak járőrözni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. No igen... Ennyi erővel maradhatnának évszázadokon át. Az ST-ben viszonylag jól megmagyarázták a jelenlétüket, de itt ha még onnan is visszább lépünk az fura lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Szerintem még kicsit korai kritizálni a filmet. Azon túl hogy vadászpilótákról szól egyelőre semmit nem tudunk róla. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Na ja, azért egy forgatás alatt sem álló film poszteren virító sziluettrajzból még ne vonjunk le messzemenő következtetést. Plusz, egy teljesen új X-szárnyú modellnél visszatérhetnek a kerek hajtóműhöz. Az meg, hogy a jövőben sem engedik el az X-szárnyú dizájnt, szerintem in-universe is érthető lenne. Ahogy a TIE vadászok a Birodalom (rosszak), úgy az X-szárnyúak a Lázadás (jók) jelképeivé váltak, így nem csoda, hogy megtartják. A The Mandalorianben is láthattuk, hogy eme gépeket bárki felismeri és tudja, hogy kié. Nem olyan, mint egy Z-95-ös vagy egy Y-szárnyú, amit boldog-boldogtalan használ. Pláne az ST érában, amikor az Y-szárnyú már nem csak katonai gép, hanem civileknek is eladott nosztalgia- és sportgép volt. Ráadásul a típus két háborúban bizonyította, hogy kiváló vadászgép. Mindezt úgy, hogy háromszor is alaposan áttervezték. (A valóságban egy hadsereg nemhogy nem cserélné le úgy mindent, mint a Birodalom a Köztársaságét, de ennyi áttervezésen sem esne át egy géptípus 30 év alatt. Az F-15 48 éves géptípus, és kívülről ugyanúgy néz ki ma 2020-ban, mint 1972-ben. Ilyen téren sokkal reálisabb az, hogy a a Naboo-i Királyi Biztonsági Szolgálat még az exegoli csatában is N-1-esekkel repül.) És out-universe is érthető, hogy a még forgatás alatt sem lévő Rogue Squadron című film első promóciós anyagán egy olyan gép sziluettjét látjuk, amit automatikusan összekapcsolunk a címmel, mert bár filmen sosem láttuk a Zsivány osztagot X-szárnyúakkal repülni, könyvek és videojátékok sokasága gondoskodott arról mind a kánonban, mind a legendákban, hogy a Zsiványok és az X-szárnyúak között egyenlőségjelet húzzunk. Idén pont a Star Wars: Squadrons-ban jelentek meg, ami az endori és a jakkui csata között játszódik. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Remélem, tényleg csak arról van szó, hogy visszatérnek a korábbi formákhoz, mert az látatlanban is csalódás lenne, ha az OT érájában játszódna a film. Ettől még nyilván lehetne jó, de az Ep9 után szerintem sokkal érdekesebb lenne. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Nem kritizálom, csak szeretnék új hajókat is látni, már ha a IX utáni korszakban játszódik. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Azt azért nem tudjuk mennyivel játszódik az EP 9 után Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 21 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem kritizálom, csak szeretnék új hajókat is látni, már ha a IX utáni korszakban játszódik. Nade hát ezaz. Nem tudjuk mikor játszódik és nem tudjuk hogy milyen hajók lesznek benne. A Zsivány Egyes bejelentésénél ki gondolta, hogy majd lesz egy szuper új repülő (U-wing), új trooperek, új Tie vadász és új tank is. Egyelőre semmi nem utal arra szerintem, hogy a legrosszabbat kéne feltételezni a készítőkről. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 17 perccel korábban, Bomarr írta: Egyelőre semmi nem utal arra szerintem, hogy a legrosszabbat kéne feltételezni a készítőkről. Semmi ilyet nem feltételeztem a készítőkről. Mint ahogy gondolom Te sem akkor, amikor Ahsoka visszatérése kapcsán lehúztad a koncepciót azelőtt, hogy láttad volna. 1 Válasz
Tindalos Hozzászólás ideje: 2020. December 17. Hozzászólás ideje: 2020. December 17. 2020. 12. 13. - 12:31, Dzséjt írta: Szerintem ebből is lehet epikus dolgot csinálni, úgy értem, nem galaktikus mértékben, hanem csak kis, mondjuk csillagrendszer mértékben. Afféle epilógusa is lehetne a Skywalker Sagának, ami megmutatja, hogy bár nem lett rózsaszín álom a galaktikus élet Palpatine kicsinálása után, a rend elkezdett helyreállni, és már nincsenek baljós árnyak, nem fenyeget a klónok támadása, se a sith-ek bosszúja, nem kell várni egy új reményt, senki sem tart attól, hogy a Birodalom visszavág, nem tart addig a baj, amíg a Jedi visszatér. Az ébredő Erő már egyensúlyban van, az utolsó Jedik immár az új rend első Jedijei, és ez az egész lenne a Skywalker kora, egy ezeréves békeidőszak, ahol a legnagyobb bajt kis dolgok idézik elő. És ezek a bajok nem olyan kolosszálisak, hogy csak Jedik tudják megoldani, immár a kisemberek is képesek rá, mert egyrészt, nincsenek Jedik, akikre áttestálhatnák, másrészt ők is annyira vágynak a békére, hogy inkább sajátkezűleg vágják pofán a bajkeverőket. A történet kisléptékű, de ebbe is lehetnek epikusabb csaták (a Rogue One sem volt epikus sztorival megáldva, mégis az egyik legepikusabb csatát prezentálta)l s közben megmutatja, hogy igenis, nincs már galaktikus fenyegetés Sidious után. Aztán egy ilyen filmmel 10 évre el is lehetne felejteni, hogy azzal foglalkozzanak, mi van a jövőben. Lehet foglalkozni a múlttal, hogy megmutassák, mi vezetett el a Skywalker Sagáig. Tíz év múlva meg jöhet az ep10-11-12. Hmmm...lehet hogy ebben fogják felvezetni az új ELLENSÉGET...? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 17. Hozzászólás ideje: 2020. December 17. 5 perccel korábban, Tindalos írta: Hmmm...lehet hogy ebben fogják felvezetni az új ELLENSÉGET...? Jó kérdés, ha a kilenc utánra akarják tenni, egy új nagy ellenséggel, akkor legalább 500 évvel kéne utánna játszódnia, hogy ne az legyen majd mint a régi EU-ban. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 17. Hozzászólás ideje: 2020. December 17. 9 perccel korábban, Tindalos írta: Hmmm...lehet hogy ebben fogják felvezetni az új ELLENSÉGET...? Lehetséges, bár egy ilyen sztoriba szerintem kell Rey és a többiek. Meglátjuk mi lesz, szerintem nagyon izgalmas lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Na ha már benne vagyunk.... Pletykák szerint ez a film a Rogue One folytatása lenne, Luke miként hozta létre az osztagot. 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Nem. Ezt a baromságot nem akarom látni. Ez már el van mesélve egy képregényben, egy jó sztoriban. Ha ezt akarnák akkor inkább soha se készüljön el. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na ha már benne vagyunk.... Pletykák szerint ez a film a Rogue One folytatása lenne, Luke miként hozta létre az osztagot. És mi a forrás? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Valahol olvasták. 3 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. 56 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na ha már benne vagyunk.... Pletykák szerint ez a film a Rogue One folytatása lenne, Luke miként hozta létre az osztagot. Szerintem ez a film már nem készül el. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Na ha már benne vagyunk.... Pletykák szerint ez a film a Rogue One folytatása lenne, Luke miként hozta létre az osztagot. 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Valahol olvasták. Szerkesztve: November 7. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Ez se sokkal kevesebb infó, mint a bárhol megírt és meg nem valósult projektek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Azért a Deadline-t ne emlegessük már egy lapon egy "valahol hallották" forrással. Mintha itthon a Telexet a Vadhajtásokkal kezelnéd egy szinten kb 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Hol írtam én Deadline-ról? Általánosságban írtam. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Csak kicsit olyan volt ez, hogy volt egy pletyka egy másik filmről, akkor egy mégegy másikról is dobjunk be egy ekrugaszkodottat Amúgy én jót nevettem rajta Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 7. Hozzászólás ideje: November 7. Nem sokkal előtte olvastam a TFN-en, hogy beírtam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.