Ugrás a kommentre

A The Acolyte sorozat


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Bizony kikerültek információk. :D Illetve a mai nap is belefutottam véleményekbe twitteren, ahol megint csak dicséreteket olvastam. No persze már megnőtt azok tábora, akik inkább vegyes érzésekkel fejezték be az epizódokat, de ez szerintem sejthető volt. A 3. részt amúgy nagyon dicsérik!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Inkább volt, mint nem, szóval nagyobb esély van a mostani körre is. :) Örülnék neki, az éra okán duplán!

 

Körkérdés. Ki mit vár a sorozattól? Ez a Disney felvásárlás óta az első színtiszta olyan mű, ami elszakad a Skywalker Saga köréből. Én a magamrészéről, mint aki olvasta a HR művek nagy részét, borzasztó kíváncsi vagyok, főleg a hangulatra és a különféle összekötésekre. Azt viszont remélem, hogy a szinte minden műben jelenlévő homoszekszualitás csak olyan formán bukkan fel, mint az Andorban. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Legyen izgalmas, logikus a sztori, jól megírt karakterekkel. Ha felvezetnek érdekes dolgokat, ne rendezzék le túl egyszerűen egy huszárvágással (lásd Gideon bácsi klónserege, amit 5 mp alatt lerendezett Din... érdekes lett volna őket akcióban is látni).

A fénykardpárbajok a PT-s harcok sebességét közelítsék. Adjanak magyarázatot arra, hogy a Baljós árnyakban, miért kételkednek a Sithek létezésében, HA itt tényleg egy Sith-tel állunk szemben. Adjanak magyarázatot, hogy Yoda mit csinál éppen, HA teljesen kimarad az eseményekből (eddigi interjúk alapján úgy tűnik nem fog szerepelni). Hosszabb távon pedig Tenebrous és Plagueis felbukkanását várom.

Szerkesztve: - Yoda József
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hogy mit várok a sorozattól? Elsőként azt, hogy élvezzem. :D

 

Bővebben: jó harcokat szeretnék látni (ami az eddig kikerült előzetesek/jelenetek alapján pipa), érdekes karaktereket, lenyűgöző világokat és remélem, hogy a sztori, különösen a rejtély, ami övezi a sorozatot érdekes lesz. Apró kikacsintások lehetnek az előzményekre, meg akár a többire is, valamint ha már a HR idején játszódik, akkor a könyvek/képregényekre is is várok egy kis utalást (most hirtelenjében egy karakternél várok egy utalást, aztán majd meglátjuk, hogy bejön-e a tippem). Valamint reménykedek benne, hogy a sorozat tovább bővíti a Star Warst.

Cameo szerepeket én nem várok, végre egy olyan sorozat, amely kívül esik a Skywalkerektől, így remélem a sorozat karakterei megállják majd a helyüket. Egy esetleges Plagueis megjelenést én is későbbre tippelem (ha lesz több évada a sorozatnak, akkor a későbbi évadokra).

 

Ja és a zene, amire még baromi kíváncsi vagyok. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

9 perccel korábban, Yoda József írta:

Hosszabb távon pedig Tenebrous és Plagueis felbukkanását várom.

Remélem, hogy erre futtatják ki a sorozatot, vagy legalábbis az ő feltűnésük a végcél. Jó lenne egy teljes előzmény a sith lore-hoz, ami eddig egyébként is hanyagolva volt. Meglepetéseket is várok a sztoriban.

 

3 perccel korábban, Bence1997 írta:

a HR idején játszódik, akkor a könyvek/képregényekre is is várok egy kis utalást

Azt én is, bár így nehéz mert a harmadik fázist még nem ismerjük. Nehogy spoilerezzenek. :D 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Körkérdés. Ki mit vár a sorozattól?

- Szórakoztasson, ehhez kellenek karakterek, akiket szerethetek vagy utálhatok, meg egy izgi sztori látványos vagy épp megható momentumokkal.

- Lepjen meg.

- Érezzem, hogy 100 évvel járunk a The Phantom Menace előtt mind látvány, mind felfogás terén. Ne annyi legyen, mint a Knights of the Old Republicban vagy a The Old Republicban, ahol lényegében úgy intézték el a 4000 éves különbséget, hogy fogtak mindent az OT-ből, és redizájnolták.

- Bővítsék a Star Wars univerzumát különös, új világokkal, új fajokkal, és jussunk el oda, ahová Star Wars fan még nem merészkedett azelőtt. :D 

- Ha feltűnik Yoda, látszódjon rajta, hogy azért 100 évvel fiatalabb, de ne legyen úgy elb*szva a báb, mint az ep1-ben volt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Sokat várok tőle. Élményt várok, izgalmakat várok. A nyomozás izgalmát várom, ez A klónok támadásának nagyon kedvemre való része volt.

Meghatározó dúdolható zenét várok.

A homoszexualitás és egyéb ún. woke dolgok nélkül meggyőződésem, hogy egyszerűen nem szabad manapság médiumot tervezni, de a star wars egy olyan közeg ahol jobban megfér talán, ha már muszáj,

és szerencsére finoman is szokták, így ha lesz finoman is fogják beletenni.

Megesz a kíváncsiság, hogy ki, vagy kik a sithek ilyenkor, mik a terveik?

Ha lesz Yoda (legyen egy kicsit), remélem cgi-lesz, az én véleményem, mert kronológiában akkor Acolyte/PT-CGI, OT/ST-báb. Nekem így állna helyre az egyensúly.

Hogy el ne feledjem, látványos jedi akciókat várok, sőt jó fénykardpárbajokat, überelni nem kell semmit, de megbocsátanék ha ilyen is megesne.

Ha már itt tartunk az új fénykardtípusokat is nagyon várom és köztük megemlítem a sárga színt, amiből néhány képkockánál nem vállalt többet a Rise of Skywalker sajnos, így végre megcsodálhatjuk rendesen használva jedik kezében!

Cameo ügyben akkor az említett Yoda és a korábban általam felhozott Huyang lenne, akik jól esnének!

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én várom, hogy az Andorhoz hasonlóan belemegyünk a politikába. Azért itt egy erősebb Köztársaságot akarok látni, ami még működik, bár a láthatáron azért már ott vannak az intő jelek. Remélem, ha bármi politikai mesterkedést bemutatnak, azt nem egyszerűsítik le. Érezni szeretném azt a hamisítatlan prequel hangulatot, aminek a politika is a sajátja. Azért tartok attól, mindezek bemutatására túl sok idő nem lesz, de meglátjuk. Míg a Mando egy mikrotöténet(nek indult) addig az Acolyte már a legelejétől fogva egy grandiózus történet.

Szerkesztve: - Nute Gunray
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ki mit vár a sorozattól? 

 

Legyen annyira fantasztikus sorozat mint az eddigiek. Legyenek olyan érdekes karakterek akikért érdemes izgulni. Magyarán érdekeljen a sorsuk. Legyen látható, érezhető különbség ezen Jedi Rend és a PT Jedi Rendje között. Ne legyenek még annyira korruptak a szenátorok, a Jedik ne legyenek a Köztársaságnak alárendelve annyira mint a PT-ben hanem egészítsék ki annak működését. Kb ennyi. Ja és persze jól kössék össze a PT-vel ezt az érát.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Körkérdés. Ki mit vár a sorozattól?

Hogy megnyissa a kaput egy olyan világ előtt, amelyből még többet akarunk majd látni. Remélhetőleg az Acolyte egyfajta kezdet és sok más SW produkciót kapunk majd a következő években, amely a High Republic érába fog elkalauzolni. 

 

Arra számitok, hogy az Acolyte az SW misztikus oldalát fogja kidomborítani. A jedikről mindenképp új dolgokat fogunk megtudni, de talán még az Erőről is.

 

Remélem hogy egyszerre lesz az Acolyte nagyon új és nagyon ismerős. Számítok rá, hogy érdekes kapcsolódási pontokat kapunk más SW produkciókhoz, úgy hogy közben sok-sok saját ötlettel is előáll a sorozat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azért ez így nem jó. Most vagy megnézem hajnalban, amikor már kezdek álmosodni, vagy ki kell bírnom holnap estig... Győz a józan ész a rajongói énem fölött, vagy nem. Mondjuk így is, úgy is fent vagyok hajnali ötig, szóóóóóóóvaaaaaaal...

Do It Episode 3 GIF by Star Wars

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Körkérdés. Ki mit vár a sorozattól?

 

Én nem nagyon követtem a híreket a sorozatról az utóbbi hetekben, úgyhogy direkt nem sok mindent tudok róla. A HR könyvek közül sajnos eddig csak az elsőhöz volt szerencsém, így összességében a korszak is meglehetősen ismeretlen számomra. Pont ezek miatt viszont nagyon várom a sorozatot, hogy valami újat, mást mutasson, mint amit eddig láttunk. Mind a dizájn, mind a hangulat terén legyen markánsan tetten érhető, hogy ez egy nagyon másik korszak, még ha vannak benne ismerős kontúrok is. Egyébként azt várom, amit minden más SW alkotástól, hogy hordozza a Saga esszenciáját, legyen izgalmas, lendületes, részletgazdag, látványos jelenetekkel, emlékezetes karakterekkel. Tekintve, hogy az Acolyte egy eddig mozgóképen ismeretlen érába kalaúzol el, így olyan pillanatnak lehetünk majd szemtanúi, ami mindig különleges a SW-ban, ha egy új világot fedezhetünk fel.

 

Amúgy jobban várom, mint a foci eb-t. :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Na és ki nézi meg hajnalban (már ha tényleg hajnali háromkor kerül fel)? :D 

Ha nem is pont akkor, amikor kijön, de olyan fél 5 körül szerintem elkezdtem. Aztán meglátjuk, hogy mi lesz végül. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Befutottak az első hivatalos kritikák.

 

A RottenTomatoes-on egyelőre 85%-on áll 54 db kritika alapján (ugyanitt Ahsoka 86, Andor 96, The Mandalorian 90, The Book of Boba Fett 66, Obi-Wan Kenobi 82)

A MetaCritic-en 68 ponton 24 kritika alapján (ugyanitt Ahsoka 68, Andor 74, The Mandalorian 71, The Book of Boba Fett 59, Obi-Wan Kenobi 73)

Szerkesztve: - Yoda József
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Elvileg a harmadik epizód nagyon megosztó, megosztóbb, mint a TLJ :lol: :hmm: Vannak akik azt írják, az első 4 részből az a legjobb, meg vannak, akiknek jobban meg sikerült erőszakolni a gyerekkorát, mint eddig valaha :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.