Yoda József Hozzászólás ideje: December 9. Hozzászólás ideje: December 9. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az Akolitus évadzárójára pl. más számokat hoztak ki. Látom a falnak beszéltem. Sebaj, megismétlem: 41 perccel korábban, Yoda József írta: Ezt nem tudom miből szűrted le, eleve más leosztásban nézik a heteket. A Luminate péntektől mér következő csütörtökig, a Nielsen meg hétfőtől vasárnapig, így nem is igazán összehasonlíthatók Szóval várhatod, hogy koppra ugyanakkora legyen, miközben tök más időszakot néznek. Egyébként meg a Luminate-től semmilyen adat nem jött az utolsó részre vonatkozóan, hiszen náluk nem került bele a top 10-be, míg a Nielsennél meg pont 10. lett 335 millióval - ismétlem: egy másik időszakot nézve. Kicsit szemléletesen, hoztam egy gyors skiccet, most épp a Skeleton Crew premierjének hetéről: Zölddel a Luminate által mért időszak, pirossal a Nielsen által mért időszak (majd ha lesz, kb. 1 hónap múlva), sárgával a premier. Így látszik is, hogy a Luminate-nél csak 4 napja volt az epizódoknak "gyűjtögetni" a megtekintéseket. A Nielsennél a teljes hét benne lesz, tehát evidens, hogy az magasabb is lesz - lehet ott a top 10-re is elég lesz. Ez nem azt jelenti, hogy ellent mondanak egymásnak az adatok, hanem azt, hogy almát körtével ne hasonlítsunk, mert felesleges. Luminate-t Luminate-tel, Nielsent pedig Nielsennel. Mindkettő megbízható. Pont. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 9. Hozzászólás ideje: December 9. (szerkesztve) Nem vagyok gyogyós azért.... Mindazonáltal ezek továbbra is csak becslések. Az igazi számokat nem tudjuk, és soha nem is fogjuk megtudni. Szerkesztve: December 9. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: December 9. Hozzászólás ideje: December 9. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem vagyok gyogyós azért... Akkor ne mondj ilyeneket, hogy ellentmondanak egymásnak Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:10 Szerző Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:10 Június 17! 8 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:14 Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:14 Minek adnak ki elkaszált bukott sorozathoz bármilyen terméket? Nem is értem. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:57 Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:57 Ez már nyáron be lett jelentve amúgy, hogy jön majd egy ilyen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:59 Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:59 Attól még nem lett volna kötelező kiadni. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:12 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:12 (szerkesztve) Ne izgulj, magyarul nem fog jönni. Vagy legalábbis most kizártnak tartom. Túl nagy volt itthon is a negatív hullám, és a Kolibri nem fogja megkockáztatni. Szerintem. Szerkesztve: Csütörtök 20:13 - kdani20 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:17 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:17 Amennyiben itthon nem jelenik meg, ezt valószínűleg külföldről is meg fogom rendelni. 2 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: Szombat 00:35 Hozzászólás ideje: Szombat 00:35 Csoda hogy kiadják, épp ezért hatalmas meglepetés Alig várom! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:58 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:58 (szerkesztve) Az augusztusi hír óta most volt időm arra, hogy újranézzem a sorozatot. Annyit változtattam a megtekintési sorrenden, hogy a 3. epizódot a másik flashback epizóddal karöltve tekintettem meg. Így nekem még jobban bejött a sorozat menete. A karakterek még jobban tetszettek és most jobban odafigyelme még az olyan epizódszálak is jobban átjöttek, mint pl. a 6. epizódbeli Sol-Mae beszélgetések. A végét sajnáltam, mert ez a történet csak abból a szempontból lett lezárva, hogy elvarrta a brendokon 16 évvel ezelőtt állomásozó jedik sorsát. De ezen kívül még rengeteg érdekes helyzetet prezentáltak nekünk, aminek folytatásaira nem tudom, hogy mikor fog sor kerülni. Remélem minél hamarabb. Vannak hibái? Persze, de ezt elmondhatnám a többi Star Wars sorozatról is. Egyik sem tökéletes. Szerkesztve: Vasárnap 19:59 - Bence1997 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.