Ugrás a kommentre

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az Akolitus évadzárójára pl. más számokat hoztak ki.

Látom a falnak beszéltem. Sebaj, megismétlem:

41 perccel korábban, Yoda József írta:

Ezt nem tudom miből szűrted le, eleve más leosztásban nézik a heteket. A Luminate péntektől mér következő csütörtökig, a Nielsen meg hétfőtől vasárnapig, így nem is igazán összehasonlíthatók

Szóval várhatod, hogy koppra ugyanakkora legyen, miközben tök más időszakot néznek.

Egyébként meg a Luminate-től semmilyen adat nem jött az utolsó részre vonatkozóan, hiszen náluk nem került bele a top 10-be, míg a Nielsennél meg pont 10. lett 335 millióval - ismétlem: egy másik időszakot nézve.

Kicsit szemléletesen, hoztam egy gyors skiccet, most épp a Skeleton Crew premierjének hetéről:

image.png

Zölddel a Luminate által mért időszak, pirossal a Nielsen által mért időszak (majd ha lesz, kb. 1 hónap múlva), sárgával a premier. Így látszik is, hogy a Luminate-nél csak 4 napja volt az epizódoknak "gyűjtögetni" a megtekintéseket. A Nielsennél a teljes hét benne lesz, tehát evidens, hogy az magasabb is lesz - lehet ott a top 10-re is elég lesz. Ez nem azt jelenti, hogy ellent mondanak egymásnak az adatok, hanem azt, hogy almát körtével ne hasonlítsunk, mert felesleges. Luminate-t Luminate-tel, Nielsent pedig Nielsennel. Mindkettő megbízható. Pont.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ne izgulj, magyarul nem fog jönni. Vagy legalábbis most kizártnak tartom. Túl nagy volt itthon is a negatív hullám, és a Kolibri nem fogja megkockáztatni. Szerintem.

Szerkesztve: - kdani20
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Az augusztusi hír óta most volt időm arra, hogy újranézzem a sorozatot. Annyit változtattam a megtekintési sorrenden, hogy a 3. epizódot a másik flashback epizóddal karöltve tekintettem meg. Így nekem még jobban bejött a sorozat menete. A karakterek még jobban tetszettek és most jobban odafigyelme még az olyan epizódszálak is jobban átjöttek, mint pl. a 6. epizódbeli Sol-Mae beszélgetések. A végét sajnáltam, mert ez a történet csak abból a szempontból lett lezárva, hogy elvarrta a brendokon 16 évvel ezelőtt állomásozó jedik sorsát. De ezen kívül még rengeteg érdekes helyzetet prezentáltak nekünk, aminek folytatásaira nem tudom, hogy mikor fog sor kerülni. Remélem minél hamarabb.

Vannak hibái? Persze, de ezt elmondhatnám a többi Star Wars sorozatról is. Egyik sem tökéletes.

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.