Yoda József Hozzászólás ideje: December 9. Hozzászólás ideje: December 9. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az Akolitus évadzárójára pl. más számokat hoztak ki. Látom a falnak beszéltem. Sebaj, megismétlem: 41 perccel korábban, Yoda József írta: Ezt nem tudom miből szűrted le, eleve más leosztásban nézik a heteket. A Luminate péntektől mér következő csütörtökig, a Nielsen meg hétfőtől vasárnapig, így nem is igazán összehasonlíthatók Szóval várhatod, hogy koppra ugyanakkora legyen, miközben tök más időszakot néznek. Egyébként meg a Luminate-től semmilyen adat nem jött az utolsó részre vonatkozóan, hiszen náluk nem került bele a top 10-be, míg a Nielsennél meg pont 10. lett 335 millióval - ismétlem: egy másik időszakot nézve. Kicsit szemléletesen, hoztam egy gyors skiccet, most épp a Skeleton Crew premierjének hetéről: Zölddel a Luminate által mért időszak, pirossal a Nielsen által mért időszak (majd ha lesz, kb. 1 hónap múlva), sárgával a premier. Így látszik is, hogy a Luminate-nél csak 4 napja volt az epizódoknak "gyűjtögetni" a megtekintéseket. A Nielsennél a teljes hét benne lesz, tehát evidens, hogy az magasabb is lesz - lehet ott a top 10-re is elég lesz. Ez nem azt jelenti, hogy ellent mondanak egymásnak az adatok, hanem azt, hogy almát körtével ne hasonlítsunk, mert felesleges. Luminate-t Luminate-tel, Nielsent pedig Nielsennel. Mindkettő megbízható. Pont. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 9. Hozzászólás ideje: December 9. (szerkesztve) Nem vagyok gyogyós azért.... Mindazonáltal ezek továbbra is csak becslések. Az igazi számokat nem tudjuk, és soha nem is fogjuk megtudni. Szerkesztve: December 9. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: December 9. Hozzászólás ideje: December 9. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem vagyok gyogyós azért... Akkor ne mondj ilyeneket, hogy ellentmondanak egymásnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 12. Hozzászólás ideje: December 12. Minek adnak ki elkaszált bukott sorozathoz bármilyen terméket? Nem is értem. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: December 12. Hozzászólás ideje: December 12. Ez már nyáron be lett jelentve amúgy, hogy jön majd egy ilyen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 12. Hozzászólás ideje: December 12. Attól még nem lett volna kötelező kiadni. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: December 12. Hozzászólás ideje: December 12. (szerkesztve) Ne izgulj, magyarul nem fog jönni. Vagy legalábbis most kizártnak tartom. Túl nagy volt itthon is a negatív hullám, és a Kolibri nem fogja megkockáztatni. Szerintem. Szerkesztve: December 12. - kdani20 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 12. Hozzászólás ideje: December 12. Amennyiben itthon nem jelenik meg, ezt valószínűleg külföldről is meg fogom rendelni. 2 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: December 14. Hozzászólás ideje: December 14. Csoda hogy kiadják, épp ezért hatalmas meglepetés Alig várom! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:58 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:58 (szerkesztve) Az augusztusi hír óta most volt időm arra, hogy újranézzem a sorozatot. Annyit változtattam a megtekintési sorrenden, hogy a 3. epizódot a másik flashback epizóddal karöltve tekintettem meg. Így nekem még jobban bejött a sorozat menete. A karakterek még jobban tetszettek és most jobban odafigyelme még az olyan epizódszálak is jobban átjöttek, mint pl. a 6. epizódbeli Sol-Mae beszélgetések. A végét sajnáltam, mert ez a történet csak abból a szempontból lett lezárva, hogy elvarrta a brendokon 16 évvel ezelőtt állomásozó jedik sorsát. De ezen kívül még rengeteg érdekes helyzetet prezentáltak nekünk, aminek folytatásaira nem tudom, hogy mikor fog sor kerülni. Remélem minél hamarabb. Vannak hibái? Persze, de ezt elmondhatnám a többi Star Wars sorozatról is. Egyik sem tökéletes. Szerkesztve: Vasárnap 19:59 - Bence1997 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Csütörtök 23:16 Szerző Hozzászólás ideje: Csütörtök 23:16 A Vulture másik topikja az Akolitus volt (illetve meg volt említve a Skeleton Crew is). Bár jó értékeléseket kapott (mínusz a haterek), a költségessége miatt nem mentek bele egy következő évad készítésébe. Az SC pedig növekszik, bár hogy ez mit is jelent, azt még korai megmondani. Staying on the franchise front, let’s talk Star Wars. It feels like it’s had a bumpier road of late compared to Marvel. The Acolyte had many strong reviews and did well in the ratings its first week out, but you ultimately opted against a second season. Why didn’t you move forward? And can you offer any hint as to how Skeleton Crew is doing, or its future? Bergman: So as it relates to Acolyte, we were happy with our performance, but it wasn’t where we needed it to be given the cost structure of that title, quite frankly, to go and make a season two. So that’s the reason why we didn’t do that. Skeleton Crew is in process now, so we’ll see. We’ve seen some growth on that. We’ll see how that goes. As you said, the reviews have been excellent on Skeleton Crew, so we’ll have to see how that all plays out as it moves forward. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 08:37 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:37 Ez az első hivatalos infó arról, hogy nem lesz második évad. Az indok nevetséges! Meg voltak elégedve a teljesítményével, de túl drága. WTF? Dolgozni kell rajta, hogy olcsóbb legyen. Abszolút nem érzem őszintének ezeket a szavakat. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 08:50 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:50 Tudjuk hogy ez volt a legdrágább SW sorozat. Valami oka pedig kellett legyen. Aligha arról van szó hogy Headland feltétlenül annyi pénzt akart elverni amennyit csak lehetséges. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 08:52 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:52 Így van! Ha annyira elégedettek lettek volna vele biztos találnak rá módot, hogy összehozzák. Nem kell mindenre csilliárdokat elkölteni. De legalább az SC-ről pozitívan nyilatkozott. Reménykedjünk. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 09:44 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:44 Az a baj, hogy az interjú készítője rosszul tette fel a kérdést. Eleve kicsit sarokba szorította azzal az alanyt, hogy tényként prezentálta, hogy jók voltak a visszajelzések meg jól ment a nézettség az elején. Először azt kellett volna tisztázni hogy tényleg jól ment? A válaszból az érződik ki, hogy nem csak a nagyon magas kiadások miatt fújták le, hanem hogy úgy általában nem lett volna költség-hatékony folytatni. Alapvetően ez egy elég rosszul megcsinált interjú, főleg a kérdező miatt. Annyi a mentségére szóljon, hogy nagyobb cégek bármiféle vezetőivel sokszor pokoli interjút készíteni. Most ha csak a hazai állapotokból indulok ki: ilyenkor rengetegszer különféle kommunikációsok meg PR-osok hadán megy át az interjú a végső jóváhagyás előtt és mire megszületik a végleges verzió egy csomón toldozgatják-foldozgatják, néha csak azért hogy mutassák, hogy nem fölöslegesen veszik fel a fizetésüket. Nyilván fogalmam sincs, hogy igy van-e, de cseppet sem lepne meg, ha a tényleges interjún -már ha találkoztak személyesen- el se hangzott volna ez hogy "boldogak voltak az Acolyte teljesitményével". Már csak azért is fura ez a megállapitás, mert rögtön a következő fél mondat ennek teljesen ellentmond. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 12:34 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:34 Az SC is kifogástalanul néz ki szerintem, mégis csak 136 millióba került (szemben a The Acolyte 180 milliójával - amiről azóta már olyan hírek is jelentek meg, hogy 230-ba került). Pénzügyi oldalról valami nagyon félremehetett ennél a sorozatnál 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Teljesen mindegy hogy a riporte amatör vagy profi. A visszavonhatatlan tény hogy fél éve kaszálták a sorozatot. Lehet ezt elemezgetni, patikamérlegen kimérni hogy miért meg mennyi volt az annyi. De van-e értelme? Ha megvan a biztos válasz a kasza okaként akkor kevésbé fáj? Ha megfejtitek a titkot akkor Iger bácsi berendel egy új évadot? Csak magatoknak teszte rosszat azzal hogy nem bírjátok elengedni ezt a sorozatot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban (szerkesztve) Annyi haszna lenne annak, ha tudnánk a pontos okokat, hogy magabiztosabban lehetne tippelni, mit hoz a jövő. Mert, ha pusztán annyi volt az indok, hogy extrém sokba került, ehhez képest nem térült meg, akkor igazán nincs nagy baj. Az akkori vezetés hibát követett el, amiből tanulhat a mostani, és jobb költségvetéssel hozhatnak ilyen vagy még jobb sorozatokat is. Ha viszont azért kaszálták el, mert úgy gondolták, az embereket az OT érán kívül semmi sem érdekli, az már gáz, mert akkor ugyanúgy rossz következtetésre jutottak, mint a Solo után. A Solo a spin-off filmek végét jelentette, a The Acolyte könnyen jelentheti az olyan szériák kukázását, amik elszakadnak az OT-vonaltól, hovatovább, a Skywalker Sagától. Részemről már csak erről szól ez. Elkaszálták a The Acolyte-ot, na bumm. Majd lesz helyette más, sőt én egész pozitív vagyok azzal kapcsolatban, hogy a The Acolyte sztorija valamilyen formában folytatást fog kapni még a jövőben. De nagyon érdekelne, hogy milyen következtetéseket vont le a Disney a sorozat fogadtatásából. Ezt kétféleképpen tudhatom meg. Megismerem az okokat, amikből mi is levonhatunk következtetéseket, amik esélyesen megközelítik a Disney következtetéseit. A másik, megismerjük a jövőbeli szériákat. Az előbbi akár ma megtörténhetne egy interjún, az utóbbira akár éveket is várhatunk. Igazából a megnyugtatásomra várok, hogy ne kelljen attól tartanom, hogy a tévésorozatok (és a filmek) is a régi EU sorsára jutnak, ahol a 888. ex-birodalmi hadúr ls a 999. Sith Nagyúr ellen harcolt ugyanaz a maroknyi ember. Azt roppantúl unnám. Az ep3-4 közti időszak már így is kezd kicsit unalmas lenni. Az Andor után szvsz ezt az érát le kéne zárni, legalábbis élőszereplős oldalról mindenképpen, de ha animációs formában sem bővül már, nekem az is megfelel. Persze előbb-utóbb ki fog derülni, de jobb lenne előbb, mint utóbb. Szerkesztve: 16 órával korábban - Dzséjt 2 4 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Hozzászólás ideje: 9 órával korábban (szerkesztve) 100%-ig egyetértek veled Dzséjt. Szerkesztve: 9 órával korábban - kdani20 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Ezzel én is egyetértek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.