Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Hogy egy bölcs és megvilágosult vezetőt idézzek: "Ez engem is meglepett, de kellemesen."
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Éppen most , Ody Mandrell írta: Azok űrcsaták nem? Jaj, tényleg, zavar került a rendszerbe. Nálam is Crait volt az első, Geonozis a második.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Nálam is Geonosisi volt az első, aztán valamilyen sorrendben következett a naboo-i, craiti és az exegoli rombolós harc.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Szerző 6. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Jelöltek: NABOO KIRÁLYI JACHT (J-típusú 327 Nubian) SLAVE I (Firespray-31) VENATOR OSZTÁLYÚ CSILLAGROMBOLÓ IMPERIAL OSZTÁLYÚ BIRODALMI CSILLAGROMBOLÓ MILLENNIUM FALCON (YT-1300) X-SZÁRNYÚ (T-65B) RESURGENT OSZTÁLYÚ CSILLAGROMBOLÓ SUPREMACY (MEGA OSZTÁLYÚ CSILLAG DREADNAUGHT) TIE WHISPER
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve A birodalmi csillagromboló legalább annyira ikonikus, mint Vader páncélja vagy a lépegető. A Birodalom terrorjának szimbóluma. Szerintem nem kérdéses a győzelem.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Nálam itt is a prequel került az élre, a legszebb csillagromboló a Venator!
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Örülnék a királyi jachtnak, de szegény szerintem esélytelen volt.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Szerző A Geonosisszal az EpII is feliratkozott az eredményjelzőre. EpI-nek 2 díj, Ep2-nek 1 díj, Ep5-nek szintén 1 díj az AT-ATért.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Éppen most , Wilde írta: Nálam itt is a prequel került az élre, a legszebb csillagromboló a Venator! A Venatorral kapcsolatban egyetértek! De nálam még mindig a Falcon a nyerő. Mindig megdobban szívem, amikor megjelenik és megmenti a napot.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Szerző 6. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB ŰRJÁRMŰ I. helyezett: MILLENNIUM FALCON (YT-1300) 491 II. helyezett: X-SZÁRNYÚ (T-65B) 411 III. helyezett: IMPERIAL OSZTÁLYÚ BIRODALMI CSILLAGROMBOLÓ 401
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Éppen most , Dzséjt írta: Oké, egye fene, ha nem a jacht, akkor lehet a Falcon is. És a romboló csak a harmadik! Itt a klasszik tarolt.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve 1 perccel korábban, Pildi írta: A Falcon viszont OT és ST győzelem egyszerre. És PT, ha már, mert szerepel az ep3-ban is.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Szerző Éppen most , Dzséjt írta: És PT, ha már, mert szerepel az ep3-ban is. Természetesen amiatt szeretjük. A következő kategóriát már kitalálhattátok. A légi és űrcsatával folytatjuk. A jelöltek: NABOO VS. KERESKEDELMI SZÖVETSÉG KÖZTÁRSASÁG VS. SZEPARATISTÁK (CORUSCANT) LÁZADÁS VS. BIRODALOM (YAVIN) LÁZADÁS VS. BIRODALOM (ENDOR) MILLENIUM FALCON VS TIE VADÁSZOK (JAKKU) ELLENÁLLÁS VS. ELSŐ REND (TAKODANA) ELLENÁLLÁS VS. ELSŐ REND (STARKILLER BASE) ELLENÁLLÁS VS. ELSŐ REND (D'QAR) ELLENÁLLÁS VS. VÉGSŐ REND (EXEGOL)
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve 1 perccel korábban, Dzséjt írta: De csak mert na, én a gáláról ezzel megyek haza. Még fogadási alapnak is használhatod, ha lerobbansz a Tatooine felett...
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Éppen most , Donát írta: Természetesen amiatt szeretjük. Misem természetesebb.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve 3 perccel korábban, Dzséjt írta: De csak mert na, én a gáláról ezzel megyek haza. A Star Wars legszebb hajói a nubienek. Sajnos csak hármat ismerünk, de később remélem lesz szerencsénk többhöz is.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Coruscant a leglátványosabb, Yavin a legösszeszedettebb, de az én szívemhez az érzelmi töltet miatt az endori áll közel.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Éppen most , Ody Mandrell írta: A Star Wars legszebb hajói a nubienek. Sajnos csak hármat ismerünk, de később remélem lesz szerencsénk többhöz is. Négyet. Egyet az ep1-ből, kettőt az ep2-ből és a negyediket az ep3-ból.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Szerző Éppen most , Ody Mandrell írta: A Star Wars legszebb hajói a nubienek. Sajnos csak hármat ismerünk, de később remélem lesz szerencsénk többhöz is. An elegant transport. For a more civilzed age...
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Itt nálam az Ep3 nyitánya lett a nyerő. Az az opening számomra felülmúlhatatlan, ha nem láttam 100-szor, akkor egyszer sem.
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve Szerző Népszerű hozzászólás 7. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB ŰR- ÉS LÉGICSATA I. helyezett: KÖZTÁRSASÁG VS. SZEPARATISTÁK (CORUSCANT) 523 II. helyezett: LÁZADÁS VS. BIRODALOM (ENDOR) 448 III. helyezett: LÁZADÁS VS. BIRODALOM (YAVIN) 413
Hozzászólás ideje: 2021. December 18.3 éve 2 perccel korábban, Darth Sky írta: Itt nálam az Ep3 nyitánya lett a nyerő. Az az opening számomra felülmúlhatatlan, ha nem láttam 100-szor, akkor egyszer sem. Így-így.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.