Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Amúgy én is Augustot húztam be első helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Shmi. Ebből a felhozatalból ő az esélyes. A SW sajnos nem kényeztetett el minket sok női karakterrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hol voltál eddig, bogaram? Eddig itthon. Amúgy meg karácsonyi készülődés. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez egy új kategória. Precedens értékű lesz a győzelem, bárkié is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 13. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ (SZÍNÉSZ) I. helyezett: PERNILLA AUGUST (SHMI SKYWALKER) 445 II. helyezett: CAROLINE BLAKISTON (MON MOTHMA) 381 III. helyezett: LUPITA NYONG'O (MAZ KANATA) 363 4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nagyszerű! Pernilla August remek volt ebben a szerepben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. (szerkesztve) Pernilla ok, de a második Blakiston? Nála kb. mindenki jobb volt. Lupitát meg nem is láttuk. Szerkesztve: 2021. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Azért az kemény, hogy Mon Mothma lett a 2. S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Hát Mon Mothmán bizony én is csodálkoztam. Lehet azt hitték, ő volt a RO-ban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: de a második Blakiston? Ez tényleg meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam Mothma olyan utolsó lett, mint a huzat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Holdo hányadik lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Darth Sky írta: Azért az kemény, hogy Mon Mothma lett a 2. S Nem egy bothan halt meg ezért a helyezésért. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Abszolút megérdemelte. Caroline Blakiston viszont mit keres a második helyen? Most komolyan? Lupita is meglepett, de ő kellemesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Nute Gunray írta: Holdo hányadik lett? 7. lett 316 ponttal. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Donát írta: Hát Mon Mothmán bizony én is csodálkoztam. Lehet azt hitték, ő volt a RO-ban is. Ez könnyen meglehet! Éppen most , Nute Gunray írta: Holdo hányadik lett? Engem is érdekelne ez a zadat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Dzséjt írta: Abszolút megérdemelte. Caroline Blakiston viszont mit keres a második helyen? Most komolyan? Lupita is meglepett, de ő kellemesen. Blakistont annyian tették az első helyre, mint amennyien az utolsóra. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én itt Kellyt jelöltem első helyre. Lupita középmezőnyben volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Donát írta: Blakistont annyian tették az első helyre, mint amennyien az utolsóra. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megyünk tovább az ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ (SZÍNÉSZ) kategóriával. A jelöltek: IAN MCDIARMID (SHEEV PALPATINE/DARTH SIDIOUS) PETER CUSHING (WILHUFF TARKIN) SIR ALEC GUINNESS (OBI-WAN KENOBI) DOMNHALL GLEESON (ARMITAGE HUX TÁBORNOK) JAMES EARL JONES (DARTH VADER HANGJA) CHRISTOPHER LEE (DOOKU GRÓF) BILLY DEE WILLIAMS (LANDO CALRISSIAN) FRANK OZ (YODA) SAMUEL L. JACKSON (MACE WINDU) Na, kinek kell nyerni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Donát írta: Blakistont annyian tették az első helyre, mint amennyien az utolsóra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lupitát meg nem is láttuk. Szerintem ettől még megérdemli a helyét, hiszen ő játszotta Kanatát, és nem csak a hangjával, hiszen az ep7-ben az arcjátékát is ő adta a kis kalózkirálynőnek. És azért így játszani nem lehetett kis feladat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2 perccel korábban, Donát írta: Blakistont annyian tették az első helyre, mint amennyien az utolsóra. Sok volt neki a második helye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megint csak remek lista és erős mezőny, de szerintem Ian mester a nyerő. Egyszerűen zseniális, amit Palpatine-ként hozott a Star Warsba! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Szerintem ettől még megérdemli a helyét, hiszen ő játszotta Kanatát, és nem csak a hangjával, hiszen az ep7-ben az arcjátékát is ő adta a kis kalózkirálynőnek. És azért így játszani nem lehetett kis feladat. Akkor is! Nálam Laura vagy Kelly jobb volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Természetes Ian McDiarmidnak kell nyernie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Hát ha nem Palpatine lesz itt a győztes, vágjanak ketté a mustafari búvóhelyemen. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: Sok volt neki a második helye. Lehet, ha ő nyert volna és felhívjuk, hogy át akarjuk adni neki a díjat, ő még el is jött volna, hogy végre kapjon valami elismerést az EpVI-os szerepéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ha nem McDiarmid nyer, akkor beizzítom a 66-os parancsot... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Donát írta: Na, kinek kell nyerni? Most ne hagyja el Iant a sötét oldal. Szerintem nem akar villanyszámlát fizetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.