Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam ez nyert, jól kezdődik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Robogunk is tovább, jön a LEGJOBB MASZK kategória. Jelöltek: DARTH MAUL NUTE GUNRAY BUCKALAKÓK ÖSSZEÉGETT ANAKIN SKYWALKER DARTH SIDIOUS CHEWBACCA WICKET ACKBAR ADMIRÁLIS NIEN NUNB Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Gratulálok! Hupsz, mellé ütöttem. De köszi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. (szerkesztve) Vajon kire szavaztam? Szerkesztve: 2021. December 18. - Nute Gunray 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Maul, Anakin vagy Sidious. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Nute Gunray írta: Vajon kire szavaztam? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Nute Gunray írta: Vajon kire szavaztam? Chewbacca? Wicket? Nem egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB MASZK I. helyezett: DARTH MAUL 485 II. helyezett: CHEWBACCA 428 III. helyezett: ÖSSZEÉGETT ANAKIN SKYWALKER 423 2 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Maul nyert, akár csak 2015-ben. Ezúttal is Chewbacca lett a második, viszont az összeégett Anakin Skywalker maszk - amelyik az Első Aranyfénykardot nyerte ebben a kategóriában - most a 3. helyet tudta megszerezni, legutóbb nem volt dobogón. Gratula Maulnak, aki érezhetően sokat jött fel a TCW és a Rebels hatására. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam az összeégett Anakin volt a nyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A subaszőnyeg második helye kicsit meglepetés. Éppen most , Pildi írta: Nálam az összeégett Anakin volt a nyerő. Asszem én is, de már nem nagyon emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én úgy emlékszem Chewbaccara szavaztam, de Maulnak is örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Maul! Maul! Maul! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Pedig ha valami, akkor az összeégett Anakin engem sokkolt a moziban 2005-ben. Fantasztikus munkát végeztek a jelmezesek. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A legjobb bolygóval fogjuk folytatni! Én felírtam az összes győztesem. Vadert eltaláltam, Maul helyett Sidi papát tettem az első helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2 perccel korábban, Nute Gunray írta: Pedig ha valami, akkor az összeégett Anakin engem sokkolt a moziban 2005-ben. Fantasztikus munkát végeztek a jelmezesek. Komplexitásban mindenképp ő az első nálam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Itt én még csak megjósolni sem tudom az eredményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Az elmúlt két AF-et Coruscant nyerte, Coruscant, Tatooine, Naboo dobogó volt mindkettőn. Vajon sikerült Coruscantnak ezt is behúzni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam továbbra is Coruscant a nyerő, + Tatooine a második, de Ach-To feljött a harmadik helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Kaminora szavaztam, mint eddig is minden alkalommal. Coruscant nagy kedvenc a rajongóknál, pedig PT bolygó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 3. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB BOLYGÓ I. helyezett: CORUSCANT 481 II. helyezett: NABOO 419 III. helyezett: TATOOINE 389 3 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Hajrá Exegol! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Egyszerűen ez a hármas kirobbanthatatlan a dobogóról. Azt hiszem most már kijelenthetjük, hogy a közösségünk top 3 bolygójáról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Hajrá Exegol! Exegol végül a legjobb ST bolygó lett. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Dzséjt írta: Hajrá Exegol! Oké, akkor ezek szerint Jedibe sem rúgott. Mit esznek a népek Corsucanton? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nem hiába a Galaxis Ékköve. Az utóbbi években kissé métatlanul hanyagolták, de ami késik, nem múlik. Amúgy a Kamino nálam nagyon felment az élmezőnybe a Bad Batch hatására. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Donát írta: Exegol végül a legjobb ST bolygó lett. Az is valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. No, nem sokat változott az ízlés az évek alatt. A sequel bolygói nem tudtak betörni az első háromba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Dzséjt írta: Oké, akkor ezek szerint Jedibe sem rúgott. Mit esznek a népek Corsucanton? Nálam Exegol a negyedik helyen van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A következő, 4. kategória: ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ Jelöltek: ANAKIN VERSENYFOGATA AT-TE LÉPEGETŐ HAVW A6 JUGGERNAUT NYOLCKEREKŰ T-47 HÓSIKLÓ AT-AT BIRODALMI LÉPEGETŐ JABBA VITORLÁS JACHTJA AT-M6 LÉPEGETŐ V-4X-D SÍSIKLÓ 125-Z LÁNCTALPAS ROBOGÓ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.