Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hmmm... ez a zöldből kék már nem először fordul elő... nem lehet, hogy színtévesztők a Disneynél a srácok? :lol:

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Az nem világos, hogy az illusztrációkban miért kék bőrűnek ábrázolják Te'Amit, amikor a könyvből kiderül, hogy zöld. :hmm:

Sajnos az a tapasztalat, hogy keverik néha a szereplők nemét, kinézetét, vagy épp fénykardszínét. Főleg a regényekben.

Hozzászólás ideje:

Csak elkezdtem, de végül úgy döntöttem, hogy megvárom a magyar kiadást. Nekem úgy tűnt, hogy a Jedik fényével párhuzamosan játszódik. Mindenesetre a hivatalos Lucasfilmes ajánlás az hogy ezt a Jedik fénye után kell olvasni.

Hozzászólás ideje:

A prológus játszódik csak a Jedik fénye előtt. A történet pedig párhuzamosan játszódik vele, nagyjából mindhárom könyv (Jedik fénye, Fenyegető Sötétség és A Test of Courage) pont egy ponton fejezi be a történetet, a

Spoiler

Csillagfényen történő avatásnál.

:)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A kérdés még mindig aktuális. Elvileg le lett fordítva. Talán @kdani20 említette.

Ha jól látom, azt írta, hogy egy alternatív megoldást talál a THR novelláknak. Amúgy Rixon lefordította az eddig megjelenteket. Igaz, nem szöveges formában vannak, de szerintem már ez is jó. :)

Itt érhetőek el az eddigi anyagok. :)

Hozzászólás ideje:
2021. 06. 05. - 13:32, Ody Mandrell írta:

A kérdés még mindig aktuális. Elvileg le lett fordítva. Talán @kdani20 említette.

Nem, még nem álltam neki. Előbb befejezek egy már elkezdett Myths novellát, és utána ezek jönnek.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

@Bence1997! A második hullám műveivel frissíted majd az idővonalat? Azokat írhatnád mondjuk kékkel!

Képregényekből csak ennyi van?

Marvel's High Republic Vol. 1 - There is No Fear (1-5)

IDW's High Republic Adventures Vol. 1 (1-5)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A második hullám műveivel frissíted majd az idővonalat? Azokat írhatnád mondjuk kékkel!

Képregényekből csak ennyi van?

Marvel's High Republic Vol. 1 - There is No Fear (1-5)

IDW's High Republic Adventures Vol. 1 (1-5)

Egyelőre ennyi van kint. A héten kezdődik majd a következő történet a Marvelnél. Egyelőre nem tudni, hogy mi meddig tart, szóval még nem írtam be őket.

A második hullámot beírom. Ahogy megjelennek a művek, frissítem majd. :)

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Javítottam egy kicsit az idővonalon, remélem most dizájnilag is jó a szemnek. :)

Szuper lett, bár szerintem a Heart ot the Drengir történetek még a TRS előtt lesznek. Nagyon kiemelték, hogy a THR #9 fog a TRS után játazódni. És hajlok rá én is. A 6. szám ugrik egy kicsit az időben érzetre, de azért nem egy évet, márpedig Cavan szerint a TRS kb ennyivel fog később játszódni, mint a LotJ. De ez persze csak az én meglátásom. :)

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, kdani20 írta:

Szuper lett, bár szerintem a Heart ot the Drengir történetek még a TRS előtt lesznek. Nagyon kiemelték, hogy a THR #9 fog a TRS után játazódni. És hajlok rá én is. A 6. szám ugrik egy kicsit az időben érzetre, de azért nem egy évet, márpedig Cavan szerint a TRS kb ennyivel fog később játszódni, mint a LotJ. De ez persze csak az én meglátásom. :)

A Heart of the Drengir eseményeire konkrét utalás történik a The Rising Stormban. Nagyon belemenni spoilerekbe nem akarok menni, de nagyjából ezek az események egyidőben játszódnak. :)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

A Heart of the Drengir eseményeire konkrét utalás történik a The Rising Stormban. Nagyon belemenni spoilerekbe nem akarok menni, de nagyjából ezek az események egyidőben játszódnak. :)

ó, nice. Akkor bocsi, nem szóltam. 

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Akkor könyvben előbb fogjuk olvasni ezt az utalást.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Frissült az idővonal egy Adventures képregénnyel. A SW Adventures 2020-as verziójának 6. számában szerepelt egy történet, amely időrendben a HR Adventures eseményei előtt játszódik

Spoiler

itt indulnak a nihilek a Trymant IV-re, ahol találkozunk majd ugye Zeen -el és Krix -el, továbbá a jedik is megérkeznek Yodával. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Frissült az idővonal a Rejtett veszély 1. részével. :)

Illetve kicsit alakítgattam az egészen. Egy cellába raktam azokat a műveket, amik kb. egyidőben játszódnak.

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Frissítve lett az idővonal a The Monster of Temple Peak c. képregénnyel, amely a The Rising Storm egyik főszereplőjét, Ty Yorrickot helyezi előtérbe, előzményül szolgáltatva a regénynek. :)

Hozzászólás ideje:

Annyit azért megjegyeznék, hogy az Adventures széria - ugye ahol Lula és Zeen plusz a többi padawan szerepel - 7. száma csak a jövőhéten jön ki, azért mégis beleírtam az idővonalba, mert ahogy olvastam, ez a 2 szám tartalmaz egy történetet, a szeptemberben érkező 8. szám viszont már a regények után játszódik.

A Monster of Temple Peak eredetileg májusban jelent volna meg és egyben. Most viszont 4 részre szedték a 100+ oldalas képregényt, amely érdekes döntés, mit ne mondjak.

Amúgy a Marvel mostani száma (The Heart of the Drengir), az Adventures mostani története (6-7) kb. egyidőben játszódnak a The Rising Storm és Race to Crashpoint Tower eseményeivel. Ezért is raktam őket egy rublikába. :) De persze ellehet olvasni attól még a Marvel mostani történetét, max. kapsz egy kis ízelítőt, hogy mi vár rád a The Rising Stormban. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.