Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Az nem világos, hogy az illusztrációkban miért kék bőrűnek ábrázolják Te'Amit, amikor a könyvből kiderül, hogy zöld. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. (szerkesztve) Hmmm... ez a zöldből kék már nem először fordul elő... nem lehet, hogy színtévesztők a Disneynél a srácok? Szerkesztve: 2021. Június 3. - Darth Cupsy 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. 1 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Az nem világos, hogy az illusztrációkban miért kék bőrűnek ábrázolják Te'Amit, amikor a könyvből kiderül, hogy zöld. Sajnos az a tapasztalat, hogy keverik néha a szereplők nemét, kinézetét, vagy épp fénykardszínét. Főleg a regényekben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. A csillagfény: Együtt 2. részét honnan tudom megszerezni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. A fenyegető sötétség szinopszisát olvasva úgy tűnik ez a Jedik Fénye előtt játszódik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Csak elkezdtem, de végül úgy döntöttem, hogy megvárom a magyar kiadást. Nekem úgy tűnt, hogy a Jedik fényével párhuzamosan játszódik. Mindenesetre a hivatalos Lucasfilmes ajánlás az hogy ezt a Jedik fénye után kell olvasni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. (szerkesztve) A prológus játszódik csak a Jedik fénye előtt. A történet pedig párhuzamosan játszódik vele, nagyjából mindhárom könyv (Jedik fénye, Fenyegető Sötétség és A Test of Courage) pont egy ponton fejezi be a történetet, a Spoiler Csillagfényen történő avatásnál. Szerkesztve: 2021. Június 4. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 4. Össze is fonódik, Spoiler hiszen Jora Malli a Jedik fényében hal meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. 2021. 06. 03. - 22:05, Ody Mandrell írta: A csillagfény: Együtt 2. részét honnan tudom megszerezni? A kérdés még mindig aktuális. Elvileg le lett fordítva. Talán @kdani20 említette. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A kérdés még mindig aktuális. Elvileg le lett fordítva. Talán @kdani20 említette. Ha jól látom, azt írta, hogy egy alternatív megoldást talál a THR novelláknak. Amúgy Rixon lefordította az eddig megjelenteket. Igaz, nem szöveges formában vannak, de szerintem már ez is jó. Itt érhetőek el az eddigi anyagok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Köszi, Bence! Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. 2021. 06. 05. - 13:32, Ody Mandrell írta: A kérdés még mindig aktuális. Elvileg le lett fordítva. Talán @kdani20 említette. Nem, még nem álltam neki. Előbb befejezek egy már elkezdett Myths novellát, és utána ezek jönnek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. (szerkesztve) @Bence1997! A második hullám műveivel frissíted majd az idővonalat? Azokat írhatnád mondjuk kékkel! Képregényekből csak ennyi van? Marvel's High Republic Vol. 1 - There is No Fear (1-5) IDW's High Republic Adventures Vol. 1 (1-5) Szerkesztve: 2021. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 49 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A második hullám műveivel frissíted majd az idővonalat? Azokat írhatnád mondjuk kékkel! Képregényekből csak ennyi van? Marvel's High Republic Vol. 1 - There is No Fear (1-5) IDW's High Republic Adventures Vol. 1 (1-5) Egyelőre ennyi van kint. A héten kezdődik majd a következő történet a Marvelnél. Egyelőre nem tudni, hogy mi meddig tart, szóval még nem írtam be őket. A második hullámot beírom. Ahogy megjelennek a művek, frissítem majd. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Javítottam egy kicsit az idővonalon, remélem most dizájnilag is jó a szemnek. 3 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Javítottam egy kicsit az idővonalon, remélem most dizájnilag is jó a szemnek. Szuper lett, bár szerintem a Heart ot the Drengir történetek még a TRS előtt lesznek. Nagyon kiemelték, hogy a THR #9 fog a TRS után játazódni. És hajlok rá én is. A 6. szám ugrik egy kicsit az időben érzetre, de azért nem egy évet, márpedig Cavan szerint a TRS kb ennyivel fog később játszódni, mint a LotJ. De ez persze csak az én meglátásom. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 23 perccel korábban, kdani20 írta: Szuper lett, bár szerintem a Heart ot the Drengir történetek még a TRS előtt lesznek. Nagyon kiemelték, hogy a THR #9 fog a TRS után játazódni. És hajlok rá én is. A 6. szám ugrik egy kicsit az időben érzetre, de azért nem egy évet, márpedig Cavan szerint a TRS kb ennyivel fog később játszódni, mint a LotJ. De ez persze csak az én meglátásom. A Heart of the Drengir eseményeire konkrét utalás történik a The Rising Stormban. Nagyon belemenni spoilerekbe nem akarok menni, de nagyjából ezek az események egyidőben játszódnak. 1 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: A Heart of the Drengir eseményeire konkrét utalás történik a The Rising Stormban. Nagyon belemenni spoilerekbe nem akarok menni, de nagyjából ezek az események egyidőben játszódnak. ó, nice. Akkor bocsi, nem szóltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. 17 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Javítottam egy kicsit az idővonalon, remélem most dizájnilag is jó a szemnek. Szuper lett, Bence! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. 15 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A Heart of the Drengir eseményeire konkrét utalás történik a The Rising Stormban. Nagyon belemenni spoilerekbe nem akarok menni, de nagyjából ezek az események egyidőben játszódnak. Akkor könyvben előbb fogjuk olvasni ezt az utalást. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Ez a "The High Republic: The Great Jedi Purge" micsoda? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. 7 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Ez a "The High Republic: The Great Jedi Purge" micsoda? Ez a Jedik Fényének "lebutított" rajzos változata. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. Ja így megvan, azt még le is szedtem. Annak címe azonban The Great Jedi Rescue. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. Nekem is fura volt ez a cím, hisz ebben nincs irtás. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. Hozzászólás ideje: 2021. Július 7. Javítottam. Valamiért írtást írtam. Nem tudom, hogy miért. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Frissült az idővonal egy Adventures képregénnyel. A SW Adventures 2020-as verziójának 6. számában szerepelt egy történet, amely időrendben a HR Adventures eseményei előtt játszódik Spoiler itt indulnak a nihilek a Trymant IV-re, ahol találkozunk majd ugye Zeen -el és Krix -el, továbbá a jedik is megérkeznek Yodával. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. (szerkesztve) Frissült az idővonal a Rejtett veszély 1. részével. Illetve kicsit alakítgattam az egészen. Egy cellába raktam azokat a műveket, amik kb. egyidőben játszódnak. Szerkesztve: 2021. Augusztus 3. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 12. Frissítve lett az idővonal a The Monster of Temple Peak c. képregénnyel, amely a The Rising Storm egyik főszereplőjét, Ty Yorrickot helyezi előtérbe, előzményül szolgáltatva a regénynek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 12. Tök jó! Sok képregény a regények előtt játszódik, azokat akkor el is kezdem olvasni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 12. Annyit azért megjegyeznék, hogy az Adventures széria - ugye ahol Lula és Zeen plusz a többi padawan szerepel - 7. száma csak a jövőhéten jön ki, azért mégis beleírtam az idővonalba, mert ahogy olvastam, ez a 2 szám tartalmaz egy történetet, a szeptemberben érkező 8. szám viszont már a regények után játszódik. A Monster of Temple Peak eredetileg májusban jelent volna meg és egyben. Most viszont 4 részre szedték a 100+ oldalas képregényt, amely érdekes döntés, mit ne mondjak. Amúgy a Marvel mostani száma (The Heart of the Drengir), az Adventures mostani története (6-7) kb. egyidőben játszódnak a The Rising Storm és Race to Crashpoint Tower eseményeivel. Ezért is raktam őket egy rublikába. De persze ellehet olvasni attól még a Marvel mostani történetét, max. kapsz egy kis ízelítőt, hogy mi vár rád a The Rising Stormban. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
A High Republic művek kronológiai sorrendje.
Ajánlotta: Ody Mandrell
10 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.