Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Érdekes az egyik concept art: Ez alapján lehet, hogy a párbaj Bobával megtörtént? A fején lévő kibernetika korábban nem volt jelen. Ez talán azt is magyarázná, miért is van neki másabb kalapja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 22. (szerkesztve) Eredetileg is a fején sérült meg abban a párbajban? Szerkesztve: 2021. Június 22. - Ody Mandrell Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Lehetséges SPEKULÁCIÓ.. Was Crosshair's Inhibitor Chip Destroyed From the Venator Engine? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Az eszmélése után is ugyanolyan agresszív volt, vagy még inkább. Nagyon várós a pénteki rész. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Ha bármi hatása volt Crosshair chipjére a Venator ionhajtóművének, azt leghamarabb pénteken tudjuk meg. Bár én még reménykedek egy redemption-ben a számára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Elkészült a teljes guide! 1 Válasz
Fives Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Eddig ez a rész volt a legjobb a nyolcból. Legalábbis az utolsó percei mindenképpen. Cad Bane-t már el is felejtettem. Még a másod évad előtt nagyon sokszor megnéztem az 1 fináléját, így már a megjelenése is ütött. Mikor a pisztolyokhoz nyúltak, azt hittem jönnek a többiek segíteni, vagy a droid eltereli Hunter figyelmét, és közben elrabolják Omegá-t. Vagy hasonló. S mikor megláttam hogy Bane lelőtte Hunter-t leesett az állam. Nyilván kár lett volna ha az első évad felénél kiírják az egyik főszereplőt, de ezek után már mégis sajnáltam hogy visszatáncoltak. Crosshair remélem "marad a sötét oldalon". A jó oldalra való visszatérést már láttuk néhányszor. 1 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. 2021. 07. 14. - 17:01, Fives írta: Eddig ez a rész volt a legjobb a nyolcból. Legalábbis az utolsó percei mindenképpen. Cad Bane-t már el is felejtettem. Még a másod évad előtt nagyon sokszor megnéztem az 1 fináléját, így már a megjelenése is ütött. Mikor a pisztolyokhoz nyúltak, azt hittem jönnek a többiek segíteni, vagy a droid eltereli Hunter figyelmét, és közben elrabolják Omegá-t. Vagy hasonló. S mikor megláttam hogy Bane lelőtte Hunter-t leesett az állam. Nyilván kár lett volna ha az első évad felénél kiírják az egyik főszereplőt, de ezek után már mégis sajnáltam hogy visszatáncoltak. Crosshair remélem "marad a sötét oldalon". A jó oldalra való visszatérést már láttuk néhányszor. Nem tudom, mennyire tudnám elengedni a Batch tagjait most már. Pedig nem sok jóra számitok az évad végén, biztos hogy lesz dráma, ez sajnos benne van a levegőben már egy ideje. I don't want to bury any more of our brothers!!! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Nem hiszem, hogy egy évad után megríkatnák a gyerekeket azzal, hogy valakit kiírnak. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Crosshair szépen belemászott a BB tagjainak a fejébe. Tetszett, hogy előttük volt mindig egy gondolattal. A terv is mesteri volt: tudta, hogy a hajtóműn keresztül próbálnak majd menekülni, így lényegében kelepcébe kerültek. És egyetértek a fentiekkel: ez már személyes, nem hiszem, hogy van visszaút Crosshair számára! Bane és a párbaj pedig... uhh... hidegrázós volt. Bele se gondoltam közben, de tényleg nonszensz lett volna 2 percért visszahozni Annak nagyon örülök, hogy Hunter túlélte, kíváncsi leszek, hogy sikerül Omega nyomára bukkanni. Történet és karakterek terén is erős a sorozat, na de látvány terén... 100/100... 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 8. Hozzászólás ideje: 2021. November 8. Egész jó epizód volt, de az első fele egy kissé lapos lett, hiába volt benne menekülés. A második felében jobban tudott egyenlíteni, a végére pedig rendkívül feszült rész lett. Cad Bane, tehát mégis túlélte Bobát. Négy és fél. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Epizód guide
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.