Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Érdekes az egyik concept art:

q8lr021iom671.jpg?width=960&crop=smart&a

Ez alapján lehet, hogy a párbaj Bobával megtörtént? A fején lévő kibernetika korábban nem volt jelen. Ez talán azt is magyarázná, miért is van neki másabb kalapja. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Ha bármi hatása volt Crosshair chipjére a Venator ionhajtóművének, azt leghamarabb pénteken tudjuk meg. Bár én még reménykedek egy redemption-ben a számára.

Hozzászólás ideje:

Eddig ez a rész volt a legjobb a nyolcból. Legalábbis az utolsó percei mindenképpen.  Cad Bane-t már el is felejtettem. Még a másod évad előtt nagyon sokszor megnéztem az 1 fináléját, így már a megjelenése is  ütött.  Mikor a pisztolyokhoz nyúltak, azt hittem jönnek a többiek segíteni, vagy a droid eltereli Hunter figyelmét, és közben elrabolják Omegá-t. Vagy hasonló. S mikor megláttam hogy Bane lelőtte Hunter-t leesett az állam. Nyilván kár lett volna ha az első évad felénél kiírják az egyik főszereplőt, de ezek után már mégis sajnáltam hogy visszatáncoltak. 

Crosshair remélem "marad a sötét oldalon".  A jó oldalra való visszatérést már láttuk néhányszor. 

Hozzászólás ideje:
2021. 07. 14. - 17:01, Fives írta:

Eddig ez a rész volt a legjobb a nyolcból. Legalábbis az utolsó percei mindenképpen.  Cad Bane-t már el is felejtettem. Még a másod évad előtt nagyon sokszor megnéztem az 1 fináléját, így már a megjelenése is  ütött.  Mikor a pisztolyokhoz nyúltak, azt hittem jönnek a többiek segíteni, vagy a droid eltereli Hunter figyelmét, és közben elrabolják Omegá-t. Vagy hasonló. S mikor megláttam hogy Bane lelőtte Hunter-t leesett az állam. Nyilván kár lett volna ha az első évad felénél kiírják az egyik főszereplőt, de ezek után már mégis sajnáltam hogy visszatáncoltak. 

Crosshair remélem "marad a sötét oldalon".  A jó oldalra való visszatérést már láttuk néhányszor. 

Nem tudom, mennyire tudnám elengedni a Batch tagjait most már. Pedig nem sok jóra számitok az évad végén, biztos hogy lesz dráma, ez sajnos benne van a levegőben már egy ideje.     

I don't want to bury any more of our brothers!!!

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Crosshair szépen belemászott a BB tagjainak a fejébe. Tetszett, hogy előttük volt mindig egy gondolattal. A terv is mesteri volt: tudta, hogy a hajtóműn keresztül próbálnak majd menekülni, így lényegében kelepcébe kerültek. És egyetértek a fentiekkel: ez már személyes, nem hiszem, hogy van visszaút Crosshair számára!

Bane és a párbaj pedig... uhh... hidegrázós volt. Bele se gondoltam közben, de tényleg nonszensz lett volna 2 percért visszahozni :D Annak nagyon örülök, hogy Hunter túlélte, kíváncsi leszek, hogy sikerül Omega nyomára bukkanni. 

Történet és karakterek terén is erős a sorozat, na de látvány terén... 100/100... :o 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egész jó epizód volt, de az első fele egy kissé lapos lett, hiába volt benne menekülés. A második felében jobban tudott egyenlíteni, a végére pedig rendkívül feszült rész lett. Cad Bane, tehát mégis túlélte Bobát. Négy és fél.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.