Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A világ legszebb karácsonyi dala szomorú képsorokkal. Soha nem szabad elfeledni, hogy a háború semmilyen körülmények között nem lehet megoldás a problémákra. Mi, magyarok, a világ szerencsésebb felén élünk (akárki akármit is mond néha), és ezért hálát adhatunk a Jóistennek, főleg ilyenkor, Szentestén. A különböző emberi gyarlóságok miatt rengeteg gyermeknek kell idő előtt felnőnie, hogy aztán, valami zavaros ideológia vagy indok folytán kezdeményezett háború során elveszítsen mindent. :(

http://www.youtube.com/watch?v=yN4Uu0OlmTg

Hozzászólás ideje:

Reaper! Ezt a számot küldöm Neked szülinapod alkalmából. :D

Egy jó kis death csak emeli a fényét :rock:

(A szomszédok most nem örülnek :D)

Szerkesztve: - reaper

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon szépen indul ez az album, aztán meg totál Entombed feelingje van. :) Ha a régieket akarsz és északiakat, akkor próbáld be az Unleashed korai lemezeit. Iszonyat micsoda riffek vannak rajtuk. Egy példa. :) Hallgasd végig, érdemes. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Heavy, és azon belül is a Thrash Metal legnagyobb himnusza ez a szám! Kevés olyan zene van ami 8 percen át lúdbőröztet. Ez közéjük tartozik.

Cliff Burton hihetetlenül tudott!

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sky, nekünk nagyon hasonló a zenei izlésünk. Baromi jó zenéket raksz be.A Hammerfallnak melyik a legjobb albuma? Melyiket érdemes leszedni?

Hozzászólás ideje:

Inkább válogatott számokat szoktam hallgatni, mivel minden albumukban van jó és kevésbé jól sikerült darab. Én azokat a számokat ajánlom, amiket emlékeim szerint már ide is betettem: Any Means Necessary, At the End of the Rainbow, Hearts On Fire, Heeding the Call, Let the Hammer Fall, One More Time, Stronger Than All. Persze számos jó darab van még. Ha albumot kéne említenem, akkor a Legacy of Kings-t írnám. ;)

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Inkább válogatott számokat szoktam hallgatni, mivel minden albumukban van jó és kevésbé jól sikerült darab. Én azokat a számokat ajánlom, amiket emlékeim szerint már ide is betettem: Any Means Necessary, At the End of the Rainbow, Hearts On Fire, Heeding the Call, Let the Hammer Fall, One More Time, Stronger Than All. Persze számos jó darab van még. Ha albumot kéne említenem, akkor a Legacy of Kings-t írnám. ;)

Köszi.

Hozzászólás ideje:

Sky, nekünk nagyon hasonló a zenei izlésünk. Baromi jó zenéket raksz be.A Hammerfallnak melyik a legjobb albuma? Melyiket érdemes leszedni?

Bár nem engem kérdeztél, de a zenei ízlésünk nekünk is megegyezik.. Hammerfall ügyben az első három album (Glory to the brave, Legacy of kings, Renegade) hibátlan, szinte nincs is rajtuk gyenge pillanat, de nekem valami megmagyarázhatatlan okból a negyedik a favoritom, a Chrimson thunder. Megvan CD-n, DVD Audion, meg koncert DVD-n is. :)

Hozzászólás ideje:

Bár nem engem kérdeztél, de a zenei ízlésünk nekünk is megegyezik.. Hammerfall ügyben az első három album (Glory to the brave, Legacy of kings, Renegade) hibátlan, szinte nincs is rajtuk gyenge pillanat, de nekem valami megmagyarázhatatlan okból a negyedik a favoritom, a Chrimson thunder. Megvan CD-n, DVD Audion, meg koncert DVD-n is. :)

Neked is köszi.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.