Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 20. - 18:56, Bomarr írta:

Dzséjt: nálam is nagyon ütött ez a rész. Nem volt egyébként olyan érzésed, hogy van egy enyhe űroperás-Star Warsos hangulata ennek az epizódnak?

Illetve a másik: tudtad, hogy ebben az évadban néhány réznek van egy ugynevezett prequel teasere, amik másfél-két perces kis filmecskék, és az adott rész elött játszodnak mintegy felvezetve azt? Itt van az ami ehhez a részhez tartozik:

De-de, szerintem is van neki.

Spoileres tartalom megtekintése

Ezekről a prequel-előzetesekről nem tudtam. Pótlom eme hiányosságom. :D

2011. 11. 20. - 19:07, kudar írta:

Hát ez nagyon nem ér... :D

Amúgy Dzséjt már most szólok, mert nagyon szép iramban haladsz, hogy évad végén egy értékelést kérnék, de virágnyelven. :D

Rózsás lesz, azt ígérhetem. :D

Hozzászólás ideje:

Chuck S05E03

Na végre! Ez a rész már olyan volt amilyet megszokhattunk.

Hozzászólás ideje:

Tök jó volt a mostani Chuck (5x04), eddig ez tetszett a legjobban az évadból. Nem voltak gyengék a Star Wars utalások se. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 16. - 14:47, Darth Sky írta:

Én is viszonylag hamar - 3-4 rész után - megszoktam. Egyébként eddig hogy tetszik az évad? :) Szerintem ez sikerült a legjobban az eddigiek közül, bár az ötödikből még csak 2 részt láttam, úgyhogy véglegesen majd csak január végén nyilatkozom. :)

Érdekesen indult. :D Még szerencse, hogy az első rész végére nagyjából visszatértek a dolgok a rendes kerékvágásba. A jövő héten tervezek megnézni még két részt, utána írok még bővebben. :)

2011. 11. 18. - 20:52, Ody Mandrell írta:

Végre megnéztem a Dextert. K*rva jó volt!

Dexter 6. évad 7. rész - nagyon jó volt!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Megint jó volt a Dexter. :)

Szerkesztve: - Obi1
Hozzászólás ideje:

Szuper volt a Dexi valóban!

2011. 11. 21. - 8:58, Obi1 írta:

Megint jó volt a Dexter. :)

Chuck, csekkolva. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

A vén beteg f*sz kezdhet imádkozni. :D

2011. 11. 21. - 20:22, Ody Mandrell írta:

Szuper volt a Dexi valóban!

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Tudna nekem lőni valaki a 6x12-13-hoz feliratot? A hdtv.xvid-fov verzióhoz kéne. A hosszúpuska behalt, a többi feliratos oldalon meg nincs olyan, ami az én verziómhoz passzolna (BDRip.XviD-HAGGiS, ehhez kis késleltetéssel jó a hdtv-s verzió is). :(

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 10:45, Dzséjt írta:

Tudna nekem lőni valaki a 6x12-13-hoz feliratot? A hdtv.xvid-fov verzióhoz kéne. A hosszúpuska behalt, a többi feliratos oldalon meg nincs olyan, ami az én verziómhoz passzolna (BDRip.XviD-HAGGiS, ehhez kis késleltetéssel jó a hdtv-s verzió is). :(

Felraktam megaupload-ra a fov-osat.

Doctor Who 6x12

http://www.megaupload.com/?d=DEV6LVGK

Doctor Who 6x13

http://www.megaupload.com/?d=0Z04VNFS

Hozzászólás ideje:

Elfogyott a Doctor Who... legalábbis az újak, mert még ott vannak a régiek, de azokat nem hiszem, hogy megnézem. Vagy csak egy-két részt. Na de, hatodik évad.

Egyet virágnyelven is Dzséjt, csak hogy izguljak hogy jobb e vagy rosszabb. :D

Amúgy AMY (L) :love: EZ a kéztartás... :D

380198_326522130695154_127031120644257_1503419_106341318_n.jpg

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Majd lehet, hogy Dzséjt ír virágnyelven is egy spoilermenteset, de annyit elmondhatok, hogy ez a hatodik évad lett a kedvenc Doctor Who évadja és egyúttal Matt Smith a kedvenc Doktora... mindkettőben osztom a véleményét :)

Hozzászólás ideje:

Valaki egyszer azt mondta, hogy Matt Simth felkérése a Doktor szerepére olyan volt, mintha magát a Doktort kérték volna fel a szerepre. :P Nos, van benne valmai.

Az az igazság, hogy mindhárom általam megismert Doktor valami más miatt áll közel a "szívemhez" mind a három egy különálló szerethető egyéniség volt, és mind a három színész zseniálisan alakított... szerintem. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 15:03, Bomarr írta:

Majd lehet, hogy Dzséjt ír virágnyelven is egy spoilermenteset, de annyit elmondhatok, hogy ez a hatodik évad lett a kedvenc Doctor Who évadja és egyúttal Matt Smith a kedvenc Doktora... mindkettőben osztom a véleményét :)

Nemmondod? :D na ez meglepett, de így meg még annál jobban várom. Tegnap jelent meg külföldön a Doktor 6. évadja DVDn. Azt kéne leszednem. :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 15:46, Oldfighter írta:

Dexternél azért ne hagyjuk figyelmen kívül amit a szabadon engedett csaj mondott:

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 22. - 15:14, kudar írta:

Nemmondod? :D na ez meglepett, de így meg még annál jobban várom. Tegnap jelent meg külföldön a Doktor 6. évadja DVDn. Azt kéne leszednem. :)

Inkább a BRripet szedd le, van néhány ok a szebb képre. Például a..., na meg a..., és persze a... :evil:

Virágosabb nyelven nehezen tudnék írni az évadról, mert egyszerűen frenetikus volt. Bomarr jól összegezte a lényeget: itt minden a kedvencem, az évad és Smith is. És persze Pond... :D

Mellesleg, belenéztem az előbb a 4x08 Silence in the Library című epizódba, amiben ugye a Doktor találkozik a tudjuk kivel. Csak kíváncsi voltam, mert a hatodik évadban tudjuk ki elárul pár dolgot az érzéseiről, félelmeiről, na meg az a Tardisra emlékeztető tudjuk mi tartalma is érdekes. Hát kérem, egy biztos: jó előre kitaláltak itt dolgokat. Minden passzolt abban a jelenetben, amiben először feltárul a Tardisra emlékeztető tudjuk mi, és tudjuk ki rájön tudjuk mire. :)

Spoiler mögött dekódolom az adást (4-6. évad spoiler). :D

2011. 11. 22. - 15:10, Darth Riddick írta:

Valaki egyszer azt mondta, hogy Matt Simth felkérése a Doktor szerepére olyan volt, mintha magát a Doktort kérték volna fel a szerepre. :P Nos, van benne valmai.

Nézd, a Doktort jelenleg egy Smith nevű férfi játssza. ;)

Hozzászólás ideje:

Ehhh. Hát ez jól hangzik. Már szedem is a BRt. Kíváncsi vagyok mi az, amin még te is így leestél a székről.

Mellesleg Moffat mondta szerintem ezt, hogy Smith a doki szerepére született, egy comic conos interjún. De nem 100%.

Holnap szerintem már nézem az Imp Ast-ot. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt a heti Dexi

Hozzászólás ideje:

Dexter

Hozzászólás ideje:

Castle 4x08: átlagos rész volt, semmi különösebb extra. Az új helyszín jó poénok forrása volt, de ezúttal nekem főleg Alexis ténykedése tetszett.

Castle 4x09: na ez viszont egy döfi rész volt. Újra karakter központúság (megint Beckett), kevesebb humor, komolyabb történet. Az egyetlen baj az volt vele, hogy ezt a sztorit kicsit más körítéssel, kicsit más megoldással, de már eljátszották az NCIS-ben és a CSI: Miamiban is.

2011. 11. 22. - 21:00, MissKarrde írta:

Nagyon jó volt a heti Dexi

Már a második rész óta várható volt.

Ezek után csalódtam volna ha nem lépték volna meg.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.