Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 18. - 17:23, kudar írta:

Moffat azt nyilatkozta, hogy a 7. évad legalább 14 részes lesz, és hogy az 50. évforduló miatt, sosem volt jobb időpont, mint most rajongónak lenni! :D

Komolyan el sem tudom képzelni mit fognak összehozni. 7. évad:

Spoileres tartalom megtekintése

DW 5-7. évad

Hozzászólás ideje:

A nagy hajcihőben nem is írtam be, hogy jó volt a legutóbbi Chuck is, főleg a vége :D Hogy fognak ebből kikavarodni, azt nem is sejtem :)

Múlt heti Castle is jó volt, bár az ügy nem volt nagy szám, a többi bájos volt.

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 18. - 20:33, MissKarrde írta:

A nagy hajcihőben nem is írtam be, hogy jó volt a legutóbbi Chuck is, főleg a vége :D Hogy fognak ebből kikavarodni, azt nem is sejtem :)

Múlt heti Castle is jó volt, bár az ügy nem volt nagy szám, a többi bájos volt.

Én mostanában annyira eléggé el vagyok maradva mind a kettővel. :(

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 18. - 20:33, MissKarrde írta:

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 18. - 21:51, Pildi írta:

Holnap megnézem a Chuck 3. évad 13. részét is, és lesz élménybeszámoló erről a már sokat emlegetett "legjobb történeti szál"-ról. :)

Remek :D Az utána következő 14. rész egy nagyon kellemes epizód, abban van az egyik kedvenc harcjelenet :)

2012. 01. 19. - 11:34, Dzséjt írta:

Hozzászólás ideje:

Még csak most sikerült megnéznem a legutóbbi Fringe-t, de kár, mert szerintem baromi jó kis rész volt. Az eddigi évadból talán a legjobb. Volt benne minden, ami kell. ;)

Chuck-al eléggé lemaradtam, az utóbbi 3 részt még nem is láttam. Hétvégére érik egy kiadós dara. :rock:

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 18. - 18:01, kudar írta:

Ezzel egyet kell értenem. Akinek ennyire bejön már az első évad, azoknál nincs megállás! :D

Első évad majdnem kész, 3 nap alatt. És nem hagyott alább a lelkesedésem. :rock:

Tetszik az a következetes következetlenség is, hogy létezik is benne időparadoxon, meg nem is. :lol: (Vagyishogy van mikor átírják a múltat, és az baj lsd. "Father's Day legtöbbször ők mentik meg a világot azzal, hogy átírják a múltat.)

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 19. - 20:47, Darth Riddick írta:

Hajrá Jinx.... majd írjad lelkesen és sűrűn a véleményedet és élménybeszámolódat tartalmazó hozzászólásaidat! Személy szerint nagyon várom!! :D

Na végeztem az első évaddal, de én nem vagyok egy túl nagy reviewer, úgyhogy max. egy pár mondatos rövid véleményt írok majd részeként. Meg majd az első évadról is egyben egy hosszabbat, csak most nincs időm...

... nincs időm, mert el kell kezdenem a 2. évadot :D Ha lenne egy jó kis Tardisom, gyorsan megnézném az összes DW-t (a régieket is) és visszamennék az időben, hogy olyan legyen, minthogyha nem is telt volna el közben idő. Vagy ezt nem lehet? Nem teljesen értem még, de az utolsó részben, mintha azt mondta volna a Doki, hogy ha egyszer belecsöppensz, akkor onnantól "bekerülsz a sodrásba", és nem lehet visszatekerni az időt, csak máshova átmenni. Vagy akkor ez hogy is van pontosan? Ezek olyan dolgok amikre MÉG nem volt magyarázat, vagy a későbbiekben sem lesz?

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 20. - 19:31, Jinx Lumos Joke írta:

Na végeztem az első évaddal, de én nem vagyok egy túl nagy reviewer, úgyhogy max. egy pár mondatos rövid véleményt írok majd részeként. Meg majd az első évadról is egyben egy hosszabbat, csak most nincs időm...

... nincs időm, mert el kell kezdenem a 2. évadot :D

Héhé, még nehogy elkezd a 2. évadot! Előtte van még egy 5 perces Children in Need-es mini rész, és a Christmas Invasion! Ki ne merd hagyni őket!

Hozzászólás ideje:

Jinx: az én értelmezésemben a következőképp néznek ki a Doktor Who sajátságos időutazási szabályai (bár ez nem annyira spoiler de azért mögé tettem):

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 20. - 19:49, Bomarr írta:

Ez egy nagyon jó összefoglalója a Doctor Whos időutazás módszertanának. :)

Hozzászólás ideje:

Kösz. Valahogy így értelmeztem én is a dolgokat, de ennyire nem láttam mélyen bele.

Lok, eszembe nem jutott kihagyni a karácsonyit, mert szerencsére az is benne volt az nmagos csomagkámban, amiben megrendeltem mind a 6 évadot.

Viszont a Children in Need, nincs, úgyhogy azt most nézem jútúbról.

Hozzászólás ideje:

Chuck 5x11

A végére nagyon belehúztak. Jól megkutyulták a dolgot, csak, hogy ne legyünk nyugodtak. Az utolsó rész szerintem ütni fog, de nagyon.

És jövő héten vége. :cry:

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 21. - 12:02, Oldfighter írta:

Meg akartam nézni az arckönyvös oldalról de nálunk nem érhető el. :angry:

De ha fent van valamelyik "videótékában".....

Szerk: Fent van! :D:rock:

Hol? A két nagyon nincs fent.

Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 21. - 14:42, kudar írta:

Miért lenne nehéz? :D

Amúgy Magoson már rég fent van. :)

Tuti hogy nincs fent ncore-on. Azért nehéz mert nem tudok annyira jól angolul hogy megértsem mit mondanak.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2012. 01. 21. - 10:03, MissKarrde írta:

Délután én is megnézem, már a gépemen van :)

Én is nagyon sajnálom, hogy jövő héten vége :cry:

Pedig alig akartad elkezdeni nézni kedveském. :P

2012. 01. 21. - 12:36, MissKarrde írta:

Nagyon köszi!

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2012. 01. 21. - 15:14, Ody Mandrell írta:

Pedig alig akartad elkezdeni nézni kedveském. :P

Nagyon köszi!

Jó van már :P

Szívesen!

Castle

Chuck

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2012. 01. 21. - 12:02, Oldfighter írta:

Szerk: Fent van! :D:rock:

Én is találtam egyet. Már lenn is van. :rock:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.