Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 16. - 16:52, kudar írta:

Igen valahogy a mostani...záró...évad nem igazán izgalmas, bár vannak jó pillanatai, de szvsz az előző évad túl magasra tette a lécet, de gondolom azért a végére lesz valami durr. :)

Hát nem tudom, szerintem már az előző évad sem volt egy nagy durranás, a 6. meg pláne nem. Folyamatos a színvonalesés a Dexternél, jobb is, ha most vége lesz.

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 16. - 18:14, Nute Gunray írta:

Hát nem tudom, szerintem már az előző évad sem volt egy nagy durranás, a 6. meg pláne nem. Folyamatos a színvonalesés a Dexternél, jobb is, ha most vége lesz.

+1! A 4. évad óta nem érzem azt az igazi Dexter-es színvonalat...

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 16. - 17:55, NorbiLordi írta:

Ami viszont határozottan tetszik a sorozatban azok a kajálós részek, főleg amikor főz, embernek kedve lesz tőle összeütni valami harapnivalót, már én is gondolkozok rajta, hogy megtanuljak főzni komolyabban :D

Látom, hogy ez az én sorozatom lesz :evil: Ma amúgy is én "ütöm össze" az ebédem :D

Hozzászólás ideje:

Dexter S08E08

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Végül is végig néztem a Hannibalt, és tetszett a sorozat.

Amitől majd leestem a székről: a legvégén az ária, ami részben elhangzik, a Hannibal filmből való, ahhoz írta a szerző (nem Zimmer követte el, bár a film többi részét igen).

Hozzászólás ideje:

Dexter 8/8

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 20. - 20:15, MissKarrde írta:

Végül is végig néztem a Hannibalt, és tetszett a sorozat.

Amitől majd leestem a székről: a legvégén az ária, ami részben elhangzik, a Hannibal filmből való, ahhoz írta a szerző (nem Zimmer követte el, bár a film többi részét igen).

Mármint zenére gondolsz? Az nekem valahogy nem tűnt fel.

Valószínű kimászik belőle, hisz 6 évadra tervezi Fuller azt hiszem. 2. évad pont erről fog szólni, érdemes lesz nézni. Azért örülök, hogy rátaláltatok :D Sok ismerősöm mondogatta őket nem érdekli mert nem könyvhű, de kit érdekel. Ha magával ragad pont nem az a szempont, de az utalásoknál azért mosolyogsz :) Egésznek nagyon egyedi hangulata van, köszönhető nagy részben a sötétebb filternek, ha egyszer elkap, nem ereszt :D

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 21. - 18:49, NorbiLordi írta:

Mármint zenére gondolsz? Az nekem valahogy nem tűnt fel.

Valószínű kimászik belőle, hisz 6 évadra tervezi Fuller azt hiszem. 2. évad pont erről fog szólni, érdemes lesz nézni. Azért örülök, hogy rátaláltatok :D Sok ismerősöm mondogatta őket nem érdekli mert nem könyvhű, de kit érdekel. Ha magával ragad pont nem az a szempont, de az utalásoknál azért mosolyogsz :) Egésznek nagyon egyedi hangulata van, köszönhető nagy részben a sötétebb filternek, ha egyszer elkap, nem ereszt :D

Igen, a zenére gondoltam. Nekem azért tűnt fel, mert már annak idején is nagyon tetszett ez a zene, és megvan a gépemen, akkoriban sokat hallgattam. Éppen ezért azonnal feltűnt, hogy ugyanazt a zenét hallom. Szerintem jó húzás volt itt is használni :)

Biztosan érdemes folytatni, én legalább is nézem tovább, mert érdekel, hogy mit találnak ki, amivel csavarni lehet a sztorit. Vannak részletek, amelyek nem számítanak túlzottan, ilyen az is, hogy jelenleg internet, blogolás, miegyéb folyik a sorozatban, holott elvileg időben sokkal korábban kellene játszódnia :evil:

Hozzászólás ideje:

A Dextert most valahogy nekem sincs kedvem nézni, még csak három epizódot láttam, és nem sietek a többivel. Nem mondhatnám, hogy rossz lenne, és kiváncsi is vagyok a történet végére, de nincs hozzá hangulatom.

Inkább nézzük a Doctor Who 6. évadát, ami abszolút találkozott az előzetes elképzeléseimmel a színvonalat tekintve. Magyarul nagyszerű! :) A közepén járunk, meg volt már a nagy áll leesős felfedezés

, amely ötlet nagyon tetszett, és teljesen váratlanul ért. Rendkívül érdekel, mi sül még ki ebből. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 21. - 20:07, Pildi írta:

A Dextert most valahogy nekem sincs kedvem nézni, még csak három epizódot láttam, és nem sietek a többivel. Nem mondhatnám, hogy rossz lenne, és kiváncsi is vagyok a történet végére, de nincs hozzá hangulatom.

Dettó így gondolom én is.

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 21. - 20:07, Pildi írta:

Inkább nézzük a Doctor Who 6. évadát, ami abszolút találkozott az előzetes elképzeléseimmel a színvonalat tekintve. Magyarul nagyszerű! :)

Örülök, hogy sikerült eljutnotok eddig :) Mindenképpen jobban jársz, ha ezt nézitek tovább, mint ha Dexter kalandjait követed. Az megvár :)

Hozzászólás ideje:

Tegnap szerepelt a Top Gear-ben Matt Smith és az eredménye alapján ő lett a leggyorsabb Doktor a műsorban, szóval szegény Eccleston és Tennant elbújhat mögötte. :) Ami eléggé meglepett, hogy most az egyszer hajlandóak voltak odafigyelni arra, hogy a Doktor sorozatbeli magyar hangját kérjék fel, hogy szinkronizálja le Mattet, nem úgy, mint például Tennant esetében.

MattSmith-top-gear6.jpg

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 21. - 20:03, MissKarrde írta:

Igen, a zenére gondoltam. Nekem azért tűnt fel, mert már annak idején is nagyon tetszett ez a zene, és megvan a gépemen, akkoriban sokat hallgattam. Éppen ezért azonnal feltűnt, hogy ugyanazt a zenét hallom. Szerintem jó húzás volt itt is használni :)

Biztosan érdemes folytatni, én legalább is nézem tovább, mert érdekel, hogy mit találnak ki, amivel csavarni lehet a sztorit. Vannak részletek, amelyek nem számítanak túlzottan, ilyen az is, hogy jelenleg internet, blogolás, miegyéb folyik a sorozatban, holott elvileg időben sokkal korábban kellene játszódnia :evil:

Zenékre nem is emlékszem nagyon a filmekből, történet jobban lekötött :D.

Sztoriban bőven lesz csavar még, főleg, hogy Hannibal nagybátyja is szerepelni fog ha sikerül a színészt megnyerniük, már csak a japán felesége kellene bele, és mondhatni kész a kollekció, még Starling hiányzik. Lehetne végére egy love-sztori. Jó lenne majd valami Hannibal életéről is, gondolok fiatalkorára, hogy lett ilyen (könyvben,filmben levezették, de érdekelne Fuller verziója). Kíváncsi vagyok azért sorozatban amerikai-e, vagy hűek maradnak Harris-hez és litván származású Hannibal?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

The Big Bang Theory Season 1

Hogy ezt a sorozatot miért csak most fedeztem fel magamnak... :facepalm:

Álmaim vígjátéksorozata. :o Adva van egy csapat fiatal fizikus és mérnök, akik kőkemény film geek-ek (Star Wars, Star Trek, képregényfilmek, Gyűrűk ura) , és videójáték fanatikusok (főleg Halo és Warcraft multi megy náluk :D ) Próbálnak szocializálódni, csajozni és közben még marha viccesek is. Amint a szomszédba költözik egy csodaszép és aranyos szőke lány, felborul a tér idő szerkezet :D

5/5 simán

És még tanul is az ember, ahogy feszt fizikai és mérnöki dolgokkal fárasztják a környezetüket :P:cool:

vi3h.jpg

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:

Jobb később, mint soha. Nálam a sitcomok királya a TBBT. :D Bazzinga!

Azért remélem, hogy angolul nézed, mert a filmes, képregényes, játékos utalások 90% a hozzá nem értő szinkronmunkásoknak hála totálisan eltűnik, a maradékot meg csak rosszul adják elő. Az olyan nüánszokról nem is beszélve, amikor a fent említett bazzinga kifejezésnek adnak vagy három különböző magyar változatot, vagy Raj akcentusát cikizik, holott magyarban nincs is akcentusa (legjobb példa, amikor Howard utánozza, na, ott magyarban simán beszél tovább ugyanúgy a szinkronszínész, az ember meg csak pislog, hogy mi a frász a poén itt).

Jaja feliratosan :)

Az első résznél mikor meghallottam , hogy a szinkron az RTL Klub megbízásából készült, gyorsan átváltottam angol nyelvre. :D

Dual HD minőségben töltögettem, kész szerencse :rock:

Utálom... sőt, szinte gyűlölöm a SitCom műfajt... természetesen kivéve a TBBT. Magam sem értem (talán a geek dolgok miatt) de ez a kis sorozat nagyon belopta magát a szívembe... egyszerűen fantasztikus!

BAZINGA! :)

Ami a szinkront illeti... amiket Dzséjt elmondott, az sajnos tényleg igaz, ettől függetlenül nekem nagyon bejön szinkronosan is. De nyilván nem kezdek bele egy újabb szinkron vs eredeti nyelv vitába, mert egyrészről meddő lenne (egyedül maradnék a véleményemmel) másrészről elismertem, hogy Dzséjtnek igaza van. Szóval zárójeles megjegyzésnek vegyétek!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Amikor még az évad elején Sheldon Cooper elméleti fizikus barátunk bosszúsan emlegeti, hogy takarodó mert kezdődik a BBC Amerikán az új Doctor Who epizód, tudtam hogy az én sorozatom lesz :lol:

Vagy amikor az egyes részek elején régi klasszikus filmeken vitatkoznak... A Skynet a Terminator 3 végén miért dögös szőkét küldött vissza a múltba :D

Hobbit vagyok a Megyéből :D Halloween partis részen is szakadtam :P

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 23. - 11:51, Darth Riddick írta:

Sheldon egyébként nem szereti a Baljós árnyakat :P

Wiszont Leonard szereti a The Clone Warst. :D

2013. 08. 23. - 11:55, JakeSully írta:

Az első évadból nekem az jött le, hogy csak magát szereti :P :P

Szeret ő mást is, Mimót, a vonatokat, a milliónyi rögeszméjét. :D

Dexi a nyolcadik rész után: A dokinyanyából és a szőkeségből elegem van de úgy néz ki hogy előbbi problémája teljesen megoldódik.

A többi részről nem irkálok mert már nem igazán emlékszem rájuk. Úgy vagyok már ezzel a szezonnal hogy már-már unom az egészet. Mintha szinte teljesen kifulladt volna ez a sori a végére.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Karrde: örülök hogy tetszett a Hannibal, és én is imádtam a zenéjét is. :)

Most találtam ezt a fan made Doki introt az új dokinak. Én el tudnám viselni. :D Kicsit SWos. :)

http://www.youtube.com/watch?v=kkJqRkaq8co

A Férjem Védelmében - The Good Wife - 4. évad - Még mindig ez a legszerethetőbb ügyvédes sorozat szerintem. A Suits a legjobb, minden értelemben, de ez szorosan ott van mögötte - míg úgy gondolom a Jog/Ászok van a 3. helyen. Ebben az évadban is nagyon sok jó és érdekes ügy volt, kíváncsi lennék ezekből mennyi lehet igaz, és jellemző a tárgyalásokra. Az évad első fele inkább a válság és a csőd elkerülése a cégnél, nem mondom mi a vége, aztán a második felében kezdődik az igazi karavás mint cég, mind kampány szinten. Szinte minden részben van egy jó kis cameo: Amanda Peet, Bryan Denehy, Az amerikai pités csávó, John Noble!!! és még sokan. Szórakoztató volt mint mindig és nézette magát. Mint az összes évadban ebben sem kellett sokat izgulni az ügyek miatt, mert kb 95%ban mindig megnyerik valahogy a végén, a dráma inkább Alicia körül fogor folyton. 7,5/10 A végét nézve pedig úgy látom, a sz-rkavarás csak most kezdődik. Ja és Alan Cumming a legnagyobb király! :D

r-THE-GOOD-WIFE-SEASON-4-CAST-large570.jpg?6

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.