Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Person of Interest

2014. 03. 29. - 14:27, Rog írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2014. 03. 26. - 20:00, Bomarr írta:

Fura nálam ez forditva van. Nagyon szeretem a könyveket, de nálam a sorozat az első. A könyvekben messze több az infó, a világ elképesztő gazdagon van felépitve és egy rakás szereplő van akik be se fértek a sorozatba DE nálam nem annyira hatásos egy-egy jelenet könyvben mint a sorozatban

Ezek nagyszerű jelenetek, szó se róla. De

, ami egyszeri és megismételhetetlen élmény, legyen bármilyen jó utána a képernyőn, ezt nem tudja überelni.

Alapvetően nekem a könyv minden nem csekély számú fordulata meglepetés volt, és talán ez a döntő tényező, ami miatt az első helyről nem tudja letaszítani a sorozat. Ha fordított sorrendben találkozom a történettel, valószínűleg úgy érezném, ahogy Te.

A meztelenkedés pedig annyira nem zavaró számomra.

Hozzászólás ideje:

Tegnap este befejeztem a TéDé első szezonját. Nekem bejön a vége.

2014. 03. 30. - 6:14, MissKarrde írta:

Person of Interest

Hozzászólás ideje:

Érdekes volt a TWD finálé, bár ahogy az valamennyire várható volt, a félévadzáró szintjét nem sikerült elérnie. Így sincs okom panaszkodni, bár nem tudom, mi volt az a nagy cliffhanger, amiről Kirkman beszélt...

A képregény alapján nincs kétségem afelől, hogy érdekes lesz a folytatás, kár, hogy fél évet kell várnunk rá.

Hozzászólás ideje:
  2014. 03. 31. - 14:12, Darth Sky írta:

Érdekes volt a TWD finálé, bár ahogy az valamennyire várható volt, a félévadzáró szintjét nem sikerült elérnie. Így sincs okom panaszkodni, bár nem tudom, mi volt az a nagy cliffhanger, amiről Kirkman beszélt...

A képregény alapján nincs kétségem afelől, hogy érdekes lesz a folytatás, kár, hogy fél évet kell várnunk rá.

Én se értem amúgy, kicsit többet vártam de

Hozzászólás ideje:

The Walking Dead

Én sem értem, hogy mi volt ez a nagy felhajtás, annyira nem volt egetrengető a vége,

Hozzászólás ideje:

Megvan a jelenlegi number one sorozatfőcímem:

Már vagy harmincszor láttam és egyelőre nem tudom megunni.

Hozzászólás ideje:
  2014. 03. 31. - 17:29, Rog írta:

Megvan a jelenlegi number one sorozatfőcímem:

Ez nekem is nagyon tetszett, mint ahogy az egész sorozat is. Egyet is értek azzal, amit írtál. :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 03. 31. - 17:59, Wilde írta:

Ez nekem is nagyon tetszett, mint ahogy az egész sorozat is. Egyet is értek azzal, amit írtál. :)

Ez az infó eddig kimaradt. Azt nemrég olvastam hogy két csaj került összefüggésbe az új szezon főszerepeivel. Az egyik pl. a harmadik és az új X-MEN eresztés Árnymacskusza míg a másik pl. a második Vaspasas-film egyik rendőrbíróját játszotta és az új fantasztikus négyeses múvi láthatatlan csajszija lesz.

Előbbit nem bírom utóbbi meg nem is rémlik. Mondjuk nem bánnám ha nem jönne össze a szereplésük.

Hozzászólás ideje:

Trónok... introja nekem is nagy kedvencem.

2014. 03. 31. - 19:06, NorbiLordi írta:

Vasárnap végre folytatódik a Trónok Harca :)

Egyébként mikor került át jövő hétre a kezdés? Sokáig úgy emlékeztem, hogy 03.31-én kezdik vetíteni.

Hozzászólás ideje:

MissKarrde: Sokáig nem jelentették be a premiert és addig a rajongók maguktól megpróbálták kitalálni a tavalyi időpont alapján, hogy mikor indulhat. Így elterjedt a 31-ei bemutató híre, annak ellenére, hogy egyébként április 6-án indul.

Egyébként kijött egy 25 perces videó "Politics of Power: A Look Back at Season 3" címmel. Összefoglalja az előző évad eseményeit (egyelőre csak angol felirat van hozzá)

Hozzászólás ideje:

Walking Dead szezonzáró

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 01. - 20:22, Nute Gunray írta:

Walking Dead szezonzáró

Spoilerezhetsz de képregényben nem így történtek a dolgok, szóval sokra nem mennél vele :D Terminus is csak a sorozatban létezik.

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 01. - 15:42, JakeSully írta:

A Vox moziújság még sohasem tett ki címlapra tv sorozatot, ám most megtört a jég!

Valóban :) Reggel megyek és szerzek egyet (mint máskor is) :)

2014. 04. 01. - 15:43, Bomarr írta:

MissKarrde: Sokáig nem jelentették be a premiert és addig a rajongók maguktól megpróbálták kitalálni a tavalyi időpont alapján, hogy mikor indulhat. Így elterjedt a 31-ei bemutató híre, annak ellenére, hogy egyébként április 6-án indul.

Köszi szépen a pontosítást :) Legközelebb utána nézek rendesen és időben.

2014. 04. 02. - 5:46, JakeSully írta:

GoT Honest Trailer 1-3 évadnyi spoilerekkel

Az haláli jó volt :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.