Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

PoI

Egy kérdés a múltheti epizóddal kapcsolatban:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 13. - 21:54, Dzséjt írta:

Ja, valami ilyet: bazeg!

:D

2015. 02. 14. - 2:05, Wilde írta:

PoI

Egy kérdés a múltheti epizóddal kapcsolatban:

Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 13. - 16:37, Dzséjt írta:

Azért annak megjegyzése, hogy van, ami nem jön be, még nem lefitymálás... :roll: Sőt, még csak akciósorozatot sem várok (ami érddekes is lenne tőlem, két évadnyi TWD játék kipörgetése és az első évad másodszori megtekintése után...), de ami nem működik, az nem működik. De eddig számomra, ha véletlen valakinek túl magas lett volna, amit eddig írtam, a TWD működik.

Ne haragudj, ha nem fogalmaztam egyértelműen... nem rád reagáltam a lefitymálás kapcsán. Hanem a már jó ideje fülembe visszajutó hangokra, véleményekre + amikbe itt ott véletlen belefutottam. Ergo általánosságban! ;)

Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 14. - 7:50, MissKarrde írta:

Hozzászólás ideje:

Wilde, PoI:

Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 11. - 14:19, Bomarr írta:

A pilot bennem vegyes érzéseket keltett. A rendezés és úgy általában a rész stilusa egyértelműen hozta a Breaking Bad színvonalát. A probléma viszont az hogy az anyasorozat már rögtön a pilotban elég ütősen kezdődött: a kémiatanárból lett drogkészitő egy olyan high-concept volt, ami az én érdeklődésemet rögtön felkeltette. Itt semmi ilyen nincs.

Természetesen vannak remek pillanatai és összességében szórakoztató, de egyelőre -nekem legalábbis- valami hiányzik. Saul-on kivül egyébként más ismerősök is felbukkannak, amit én speciel kifejezetten erőltetettnek éreztem.

Most néztem meg a pilotot, nekem tetszett. Persze teljesen más a stílus a Breaking Bad-hez képest, ez magától értetődik Saul és White eltérő karaktere miatt, de ez engem nem zavart. Egyelőre jónak tűnik.

Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 15. - 7:50, MissKarrde írta:

Wilde, PoI:

Hozzászólás ideje:

Wilde

Hozzászólás ideje:

Na elkezdtem a Banshee-t. Kösz az ajánlásokat!

Érdekel. 5 részt láttam már.

Ami már kicsit túlzás; az a sok szex. A 80-as 90-években volt divat minden akciófilmet egy szex-jelenettel feldobni.

Ráadásul, -hogy Dr. Buddy Rydell-t idézzem- itt:

"rádvicsorít az 'idézőjel' dühös szex" :D

Hozzászólás ideje:

The Walking Dead s2 - no, letudtam a második évadot, hát, érdekes volt. Az első jobban tetszett, feszültebb volt, kevesebb "az agyam eldobom, de idegesítőek ezek a karakterek" momentummal, ennek ellenére ezt is bírtam.

No, szóval jó volt, de a jövőben el tudnék viselni kevesebb idegesítő karaktermomentumot, meg jó lenne látni, hogy ha már vannak olyan szereplők, akik több részen át éldegélnek látszólagos szerepkörrel, azok nem csak zombipapiként vannak képernyőn, hanem funkciójuk is van a történetben.

Hozzászólás ideje:

Castle 7x15 - parádés.

Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 16. - 15:39, MissKarrde írta:

Wilde

Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 19. - 21:50, Donát írta:

Nocsak Pildi, nézed a Lostot? Hol jársz? A kedvenc sorozatom. :)

Emlékeztem, hogy a kedvenced, ezért is írtam a TCW-s topikba. :D MissKarrde is jókat mondott róla, ezért így pár év után kedvet kaptam hozzá. :)

Igazából a férjem kezdte el nézni, rendszeresen minden este 1-2 részt, én pedig próbaképpen csatlakoztam, aztán ott ragadtam. :) Most járunk a 4. évad 4. részénél, amikor

Eleinte azért ragadott meg a Lost, mert misztikus és nagyon elkezdett érdekelni, mi ez az egész sziget jelenség, de most már ott tartok, hogy imádom nézni, ahogy bonyolódnak a szálak. :D A karakterek nagyon jók, szinte mindenkit megkedveltem, akik közben meghaltak, azokat sajnáltam,

Ha így haladunk, akkor március végére be is fogjuk fejezni. :) Igazából nagyon jó, hogy ilyen ütemesen nézzük, mert még tisztán lehet emlékezni, mi volt az elején.

Aztán utána indítani akarom a nagy Star Wars maratont a mozifilmekkel, a TCW-vel, és a Rebels-szel. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2015. 02. 21. - 9:08, csoli1138 írta:

Na lement a Banshee 1. évada, mire rájöttem, hogy a részek vége-főcíme után jelenet van! :facepalm::angry:

Igen én is kb akkor jöttem rá. :D De nyugtasson a tudat, hogy egyik jelenet se volt fontos...sőt. :D

Hogy tetszik amúgy?

Én most várom szinkronosan a 3x3at amire azt mondják a legjobb rész, és leteszi tőle az ember az állát. :D Két olyan karakter csap össze hogy huhhh... :cool:

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:
  2015. 02. 21. - 10:30, Ody Mandrell írta:

Nekem a LOST -ról inkább kaotikus emlékeim vannak. Az első évad közepénél abbahagytam mert annyira unalmas volt. Később megint nézni kezdtem, de ma már nem tudnám megmondani miről is szólt valójában.

Nálam ez a mélypont a 3. évad első hat része után volt, de aztán helyrebillent. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

PoI S04E15: No Karrde jól tippeltünk. Tényleg nagyon frankó rész. :cool:

2015. 02. 12. - 22:40, kudar írta:

Banshee - 2. évad - Azt hiszem nem sok mindent tudok hozzátenni ahhoz amit az elsőnél írtam mert minden ugyanúgy megvan. Nem mondom hogy jobb ez az évad, sem azt hogy rosszabb. Kb ugyanazt a sznitet hozza, viszont ebben az évadban volt egy gyenge rész, ami tök értelmetlen volt és el is lett húzva

2015. 02. 12. - 22:48, Nute Gunray írta:

Gondolom a 2x05-re gondolsz. Az szerintem is elég filler epizód volt.

2015. 02. 13. - 6:06, kudar írta:

Jaja. Nagyon elhúzták az ott történt semmit. :D

Tegnap én is letudtam azt a részt. Szerintem egész vállalható lett. Legalábbis nekem tetszett.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.