Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

The Mighty Nein 1. évad:

Nem tudom, itt ki mennyire ismeri ezt a jelenséget, de Amerikában egy csapat szinkron színész úgy döntött, hogy szórakozásból felveszik, ahogy Dungeons and Dragons asztali szerepjáték kampányokat visznek végig. Ez lett a Critical Role és eléggé befutott ahhoz, hogy elkezdjék animációs sorozatokká adaptálni a történeteiket.

Ezek közül a Mighty Nein a második ilyen, ami nekem valamelyest fel is keltette az érdeklődésem és eléggé megszerettem. 🙂

A sorozat alap formulája kicsit ilyen “Suicide Squados”, csak fantasy környezetben: Van egy csapat különböző kétes hátterű karakter, akiket a sors összehoz, hogy megmentsék a világot.

Az eredmény szórakoztató felnőtt humor, jó akció jelenetek, de ugyanakkor meglepően megindító traumákkal foglalkozó dráma és némi politikai hatalmi játszmázás, a háttérben.

Engem a hangulata sokban a modernebb Dragon Age játékokéra emlékeztetett, szóval nagyon megkedveltem és ajánlom másoknak is. 🙂 Várom a folytatást.

Szerkesztve: - LordGravon

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én meg belekezdtem a Falloutot. Micsoda beteg egy sorozat. D

Ez egy videójáték adaptáció. Szerintem iszonyat jó, igaz tényleg kemény jelenetek vannak benne A játékokkal sosem játszottam, de ismerem őket és vár videóból levéve nekem nagyon bejön a világa.

Ahogy az ötvenes években elképzelték a jövőt. Nemrég végeztem a második évaddal és az még jobb. Nagyszerü történet, nagyszerü karakterek, nagyszerü színészek.

A kedvenc karakterem a Walton Goggins által játszott Cooper Howard. Goggins nálam nagy kedvenc, az egyik kedvenc karakterszínészem. Szerintem baromi jó színész.

Ami még tetszik ,hogy két történeti szálon fut a sorozat és a múltban történt eseményeket csak csepegtetve tálalják. Imádom az ilyet. Főleg hogy a múlt rejtélyes és fokozatosan áll össze a kép mint egy mozaiknál.

Hozzászólás ideje:

Én is el akarom majd a kövezljövőben kezdeni a második évadot (meg lehet, hogy előtte újranézem az elsőt, mert nagyon tetszett), de már csak a Star Wars maraton klón háborús szakasza után. Nem akarom eltéríteni a figyelmemet a TCW közben, ami ennek a maratonosdinak a legnagyobb falata.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.