Hozzászólás ideje: Február 11.Feb. 11. Ha ilyen jó lesz a Viharfény tv-sorozat, akkor én nagyon-nagyon boldog leszek. Szerkesztve: Február 11.Feb. 11. - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 20 órával korábban20 órája The Mighty Nein 1. évad:Nem tudom, itt ki mennyire ismeri ezt a jelenséget, de Amerikában egy csapat szinkron színész úgy döntött, hogy szórakozásból felveszik, ahogy Dungeons and Dragons asztali szerepjáték kampányokat visznek végig. Ez lett a Critical Role és eléggé befutott ahhoz, hogy elkezdjék animációs sorozatokká adaptálni a történeteiket.Ezek közül a Mighty Nein a második ilyen, ami nekem valamelyest fel is keltette az érdeklődésem és eléggé megszerettem. 🙂A sorozat alap formulája kicsit ilyen “Suicide Squados”, csak fantasy környezetben: Van egy csapat különböző kétes hátterű karakter, akiket a sors összehoz, hogy megmentsék a világot.Az eredmény szórakoztató felnőtt humor, jó akció jelenetek, de ugyanakkor meglepően megindító traumákkal foglalkozó dráma és némi politikai hatalmi játszmázás, a háttérben.Engem a hangulata sokban a modernebb Dragon Age játékokéra emlékeztetett, szóval nagyon megkedveltem és ajánlom másoknak is. 🙂 Várom a folytatást. Szerkesztve: 20 órával korábban20 órája - LordGravon
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája Szerző Én meg belekezdtem a Falloutot. Micsoda beteg egy sorozat.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Én meg belekezdtem a Falloutot. Micsoda beteg egy sorozat. Ez egy videójáték adaptáció. Szerintem iszonyat jó, igaz tényleg kemény jelenetek vannak benne A játékokkal sosem játszottam, de ismerem őket és vár videóból levéve nekem nagyon bejön a világa.Ahogy az ötvenes években elképzelték a jövőt. Nemrég végeztem a második évaddal és az még jobb. Nagyszerü történet, nagyszerü karakterek, nagyszerü színészek.A kedvenc karakterem a Walton Goggins által játszott Cooper Howard. Goggins nálam nagy kedvenc, az egyik kedvenc karakterszínészem. Szerintem baromi jó színész.Ami még tetszik ,hogy két történeti szálon fut a sorozat és a múltban történt eseményeket csak csepegtetve tálalják. Imádom az ilyet. Főleg hogy a múlt rejtélyes és fokozatosan áll össze a kép mint egy mozaiknál.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Én is el akarom majd a kövezljövőben kezdeni a második évadot (meg lehet, hogy előtte újranézem az elsőt, mert nagyon tetszett), de már csak a Star Wars maraton klón háborús szakasza után. Nem akarom eltéríteni a figyelmemet a TCW közben, ami ennek a maratonosdinak a legnagyobb falata.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerző 19 perccel korábban, Frenkie írta:Ez egy videójáték adaptáció.Tudom, olvastam róla. Holnap bele is kezdek a második évadba a meló helyen.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.