Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Annyit elárulhatok, hogy számíthatsz rá, ennél többet viszont nem mondhatok, vagy a Capricára kell száműznöm téged Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Nem tom, nekem az ifjú Indy kalandjai nagyon nem jönnek be. Erőltetett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Nem tom, nekem az ifjú Indy kalandjai nagyon nem jönnek be. Erőltetett. Én sose néztem. Maga az Indiana Jones trilógia se kötött le tulságosan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Annyit elárulhatok, hogy számíthatsz rá, ennél többet viszont nem mondhatok, vagy a Capricára kell száműznöm téged Ez nagyon jó hír! Már alig várom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. A trilógiát nagyon szeretem (kalandfilmek jöhetnek mindig), a sorozatot még akkor láttam réges régen, mikor először adták. Már alig emlékszem rá, de nem volt rossz, akkor tetszett. Az egyik rész forgatókönyvét Carrie Fisher írta. Mellékesen szólva tegnap visszatért a Vészhelyzet új résszel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Mellékesen szólva tegnap visszatért a Vészhelyzet új résszel Néztem. Háááát....nem volt rossz, de a régiek mérföldeket vernek erre az újra. Szinte egy karizmatikus szereplő sincs már benne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Némelyik szereplő erősen hiányzik, ezt én is hiányolom Attól függetlenül az egyik leghosszabb sorozat, jól bírja, ez mindenképpen figyelemreméltó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Én is, főleg mert nem tudom, pontosan mikor kerül szóba újra (azt nem volt szivem lelőni magam előtt). Bár gyanúm szerint nem sokára... bár ki tudja. Most arra leszek kíváncsi, hogyan mászik ki Kara a csávából, amibe zuhant, szó szerint. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Néztem. Háááát....nem volt rossz, de a régiek mérföldeket vernek erre az újra. Szinte egy karizmatikus szereplő sincs már benne. Én nem néztem, kik vannak még benne? Vannak egyáltalán még a régi motorosok közül (úgy hallottam, Carter is lelépett). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Carter még van, és Lewis rajta kívül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. A főcímben benne volt Corday is... Csíptem azt a csajt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Már kilépett, mint szereplő. Az ő távozásást igazán sajnáltam, mert én is bírtam Azt olvastam, hogy kiírták a sorozatból, mert túl idős a filmhez Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Én Corday-t nem csíptem, pláne az első időkben, aztán megszoktam. Lewist meg kifejezetten nem szeressem. Legalább Carter doki még megvan. A kis rezidensnek hogy felvitte az isten a dolgát, lassan már a korház vezetője lehetne Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Legalább Carter doki még megvan. Azt hiszem, már nem sokáig Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Annyit elárulhatok, hogy számíthatsz rá, ennél többet viszont nem mondhatok, vagy a Capricára kell száműznöm téged Hm. Megnézném. Főleg h a cylonok tényleg szárazak maradnak-e esőben... szétverve is:) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Ezt megnéztem, miután felhívtad rá a figyelmem. A DVD ripen remekül látszik, hogy se Number akárhány, se a mikrobik nem szárazak, csorog róluk a CGI víz rendesen. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. (szerkesztve) Hegylakó? Valaki nézte? Pár részt láttam, az első rész hangulatát nem érte el semmi sem ami utána Highlander címen kijött. Azért érdekes. Szerkesztve: 2006. Március 17. - Szisz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. A Hegylakóval úgy vagyok, hogy a sorozat mindegyik filmnél jobb, különösen az 2 (és annak változatai), 3 és kiváltképpen a 4-nél. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Ezt megnéztem, miután felhívtad rá a figyelmem. A DVD ripen remekül látszik, hogy se Number akárhány, se a mikrobik nem szárazak, csorog róluk a CGI víz rendesen. De a szőke cylon haja végig frissen mosott. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Én a Hegylakót néztem, vagyis a sorozatot. Nekem tetszett. A zene valahogy mindig rá tudott hangolni a témára, most ennek tiszteletére be is rakom a Princes of the Universe-t . Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. A Hegylakó filmekből az abszolút favorit zeném a Who wants to live forever (ami egyébként is kedvenc zenéim közé tartozik), de ez a mozisorozatban volt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. De vizes. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Én is nagyon szeretem a LOST-ot. Zseniális sorozat. Én már a II. széria 15. részénél járok, és alig várom már a 16.-at. Egyre izgalmasabb ez a sorozat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Azt hiszem, már nem sokáig Mi lesz vele? Miért távozik? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. A Hegylakóval úgy vagyok, hogy a sorozat mindegyik filmnél jobb, különösen az 2 (és annak változatai), 3 és kiváltképpen a 4-nél. Én meg úgy vagyok, hogy az első film remek, a többit meg a tűzre vetném. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Én is nagyon szeretem a LOST-ot. Zseniális sorozat. Én már a II. széria 15. részénél járok, és alig várom már a 16.-at. Egyre izgalmasabb ez a sorozat! Egyetértek. A nagy titok mibenléte még mindig homályos számomra. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Nálam a sorozat ruleez Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerintem még Obi1-éknek is Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Mi lesz vele? Miért távozik? Sajna nem tudom Olyasmit olvastam, hogy ki akar szállni a filmből, de még néha visszatér. Nagyon érik a végleges kiválás. De hogy a filmben hogyan lesz megoldva, azt csak találgatni lehet. Esetleg elmegy Afrikába a barátnője után Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.