Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Annyit elárulhatok, hogy számíthatsz rá, ennél többet viszont nem mondhatok, vagy a Capricára kell száműznöm téged
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Nem tom, nekem az ifjú Indy kalandjai nagyon nem jönnek be. Erőltetett.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Szerző Nem tom, nekem az ifjú Indy kalandjai nagyon nem jönnek be. Erőltetett. Én sose néztem. Maga az Indiana Jones trilógia se kötött le tulságosan.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Szerző Annyit elárulhatok, hogy számíthatsz rá, ennél többet viszont nem mondhatok, vagy a Capricára kell száműznöm téged Ez nagyon jó hír! Már alig várom.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve A trilógiát nagyon szeretem (kalandfilmek jöhetnek mindig), a sorozatot még akkor láttam réges régen, mikor először adták. Már alig emlékszem rá, de nem volt rossz, akkor tetszett. Az egyik rész forgatókönyvét Carrie Fisher írta. Mellékesen szólva tegnap visszatért a Vészhelyzet új résszel
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Szerző Mellékesen szólva tegnap visszatért a Vészhelyzet új résszel Néztem. Háááát....nem volt rossz, de a régiek mérföldeket vernek erre az újra. Szinte egy karizmatikus szereplő sincs már benne.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Némelyik szereplő erősen hiányzik, ezt én is hiányolom Attól függetlenül az egyik leghosszabb sorozat, jól bírja, ez mindenképpen figyelemreméltó.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Én is, főleg mert nem tudom, pontosan mikor kerül szóba újra (azt nem volt szivem lelőni magam előtt). Bár gyanúm szerint nem sokára... bár ki tudja. Most arra leszek kíváncsi, hogyan mászik ki Kara a csávából, amibe zuhant, szó szerint.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Néztem. Háááát....nem volt rossz, de a régiek mérföldeket vernek erre az újra. Szinte egy karizmatikus szereplő sincs már benne. Én nem néztem, kik vannak még benne? Vannak egyáltalán még a régi motorosok közül (úgy hallottam, Carter is lelépett).
Hozzászólás ideje: 2006. Március 16.19 éve Szerző A főcímben benne volt Corday is... Csíptem azt a csajt.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Már kilépett, mint szereplő. Az ő távozásást igazán sajnáltam, mert én is bírtam Azt olvastam, hogy kiírták a sorozatból, mert túl idős a filmhez
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Én Corday-t nem csíptem, pláne az első időkben, aztán megszoktam. Lewist meg kifejezetten nem szeressem. Legalább Carter doki még megvan. A kis rezidensnek hogy felvitte az isten a dolgát, lassan már a korház vezetője lehetne
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Legalább Carter doki még megvan. Azt hiszem, már nem sokáig
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Annyit elárulhatok, hogy számíthatsz rá, ennél többet viszont nem mondhatok, vagy a Capricára kell száműznöm téged Hm. Megnézném. Főleg h a cylonok tényleg szárazak maradnak-e esőben... szétverve is:)
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Ezt megnéztem, miután felhívtad rá a figyelmem. A DVD ripen remekül látszik, hogy se Number akárhány, se a mikrobik nem szárazak, csorog róluk a CGI víz rendesen.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Hegylakó? Valaki nézte? Pár részt láttam, az első rész hangulatát nem érte el semmi sem ami utána Highlander címen kijött. Azért érdekes. Szerkesztve: 2006. Március 17.19 éve - Szisz
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve A Hegylakóval úgy vagyok, hogy a sorozat mindegyik filmnél jobb, különösen az 2 (és annak változatai), 3 és kiváltképpen a 4-nél.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Ezt megnéztem, miután felhívtad rá a figyelmem. A DVD ripen remekül látszik, hogy se Number akárhány, se a mikrobik nem szárazak, csorog róluk a CGI víz rendesen. De a szőke cylon haja végig frissen mosott.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve Én a Hegylakót néztem, vagyis a sorozatot. Nekem tetszett. A zene valahogy mindig rá tudott hangolni a témára, most ennek tiszteletére be is rakom a Princes of the Universe-t .
Hozzászólás ideje: 2006. Március 17.19 éve A Hegylakó filmekből az abszolút favorit zeném a Who wants to live forever (ami egyébként is kedvenc zenéim közé tartozik), de ez a mozisorozatban volt
Hozzászólás ideje: 2006. Március 18.19 éve Én is nagyon szeretem a LOST-ot. Zseniális sorozat. Én már a II. széria 15. részénél járok, és alig várom már a 16.-at. Egyre izgalmasabb ez a sorozat!
Hozzászólás ideje: 2006. Március 18.19 éve Szerző Azt hiszem, már nem sokáig Mi lesz vele? Miért távozik?
Hozzászólás ideje: 2006. Március 18.19 éve Szerző A Hegylakóval úgy vagyok, hogy a sorozat mindegyik filmnél jobb, különösen az 2 (és annak változatai), 3 és kiváltképpen a 4-nél. Én meg úgy vagyok, hogy az első film remek, a többit meg a tűzre vetném.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 18.19 éve Szerző Én is nagyon szeretem a LOST-ot. Zseniális sorozat. Én már a II. széria 15. részénél járok, és alig várom már a 16.-at. Egyre izgalmasabb ez a sorozat! Egyetértek. A nagy titok mibenléte még mindig homályos számomra.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 18.19 éve Mi lesz vele? Miért távozik? Sajna nem tudom Olyasmit olvastam, hogy ki akar szállni a filmből, de még néha visszatér. Nagyon érik a végleges kiválás. De hogy a filmben hogyan lesz megoldva, azt csak találgatni lehet. Esetleg elmegy Afrikába a barátnője után
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.