Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Nem semmi mennyi mindent oldottak meg CGI-vel, ráadásul ugy hogy észre se venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Jó interjú, bár nekem úgy rémlik, hogy a péntekre áttolás elég gáz egy sorozat szempontjából. Az amcsik nemigen tévéznek péntek este, ezért szokták "halálnap"-nak emlegetni sorozatok szempontjából a pénteket. Amelyik odakerül, az gyakran kaszát kap. Bár jó ellenpélda erre gyakorlatilag az összes sorozat, amit nézek: Supernatural, Fringe, Chuck, The Clone Wars... úgyhogy nincs ok a pánikra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Chuck 3x13. Az eddigi legjobb rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Phobos: nagyon jó kis sori, én is imádom. Miután megnézek egy részt, mindig kedvem támad csajozni menni. OLdie: hát igen, az a füst effekt nagyon odaver. Nekem is meg kell tanulnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Chuck 3x13. Az eddigi legjobb rész. Nálam a number 1. A 3x11-12-13 pedig a legjobb trilógia a sztoriban. Megjegyzem, itt akár vége is lehetett volna a sorozatnak, azt sem bántam volna. Nagyon érződik, hogy ezt sorozatzárónak szánták. Chuck és Sarah végre összejöttek, Shaw legyőzetve, a Gyűrű bár nem lett felszámolva, de az igazgató kiiktatása azt az érzetet keltett (azért a Gyűrű Tanácsával, alias az Öregekkel megvolt a nyitva hagyott sztoriszál), Casey visszakapta az állását, Morgan is ügynök lett, Ellie és Csodálatos új életre indult. Pörfikt! De szerencsére, folytatódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Chuck Ugyanerre gondoltam én is. Itt most vége lehetne, kerek minden. Mondjuk fura, mert az a sötét tanács az nem a Fulcrum tanácsa? Legalábbis az a Fulcrum ügynök, (http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50352_2231009243_5829_n.jpg) megjelent előttük, szóval így az nem lehet a Ring tanácsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. .. úgyhogy nincs ok a pánikra. Nem pánikolok, csak megjegyeztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Chuck Ugyanerre gondoltam én is. Itt most vége lehetne, kerek minden. Mondjuk fura, mert az a sötét tanács az nem a Fulcrum tanácsa? Legalábbis az a Fulcrum ügynök, (http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50352_2231009243_5829_n.jpg) megjelent előttük, szóval így az nem lehet a Ring tanácsa. Az a Gyűrű tanácsa, ha megfigyeled, mögöttük látszik a kör embléma, ami a Gyűrű jelképe. Ez a Gyűrű teljes jele: Vajon mennyit fizettek az Öregek a jel kivitelezőjének? Ez meg a Fulcrum jele: A Fulcrum ügynök azért jelentett a Gyűrű Tanácsának, mert a Fulcrum a Gyűrű egy alegysége volt, méghozzá a CIA soraiba beépült egység. Bryce maga mondta a halála előtt, hogy a Fulcrum voltaképpen lényegtelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. (szerkesztve) Chuck 3x13. Az eddigi legjobb rész. Ha a Ringes szálat teljesen lezárják, tényleg tökéletes sorozatzáró lett volna. Persze egyáltalán nem bánom, hogy folytatták, ráadásul előreláthatólag a tényleges sorozatzáró tökéletességére hatalmas esély van, mivel az írók tudják, hogy vége, így aszerint cselekednek. Szerkesztve: 2011. Augusztus 4. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Na, most már tudom mi lesz előre a Trónok Harcában a harmadik évad végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Na, most már tudom mi lesz előre a Trónok Harcában a harmadik évad végéig. Van egy rossz hírem: nem tudod Nem olyan régi hír: "Ha a harmadik évadot is berendelik, az nem a könyveknek megfelelően halad majd" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 4. "Ha a harmadik évadot is berendelik, az nem a könyveknek megfelelően halad majd" Ez valóban rossz hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. A hatodik szezon egy új fejezet kezdete lesz Dexiék történetében. Reméljük ütős kezdet lesz. http://www.youtube.com/watch?v=ONbLZIeb3E8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. "A CW nem úgy számol a Supernatural 7. évaddal, hogy az az utolsó lenne." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. "A CW nem úgy számol a Supernatural 7. évaddal, hogy az az utolsó lenne." Mai nap jó híre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. "A CW nem úgy számol a Supernatural 7. évaddal, hogy az az utolsó lenne." Jó hír, ha tudják az írók, hogy mit csinálnak. Én már elképzelni se tudom, mit tudnak még kitalálni ennyi minden után. Amúgy honnan az infó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. (szerkesztve) Van egy rossz hírem: nem tudod Nem olyan régi hír: "Ha a harmadik évadot is berendelik, az nem a könyveknek megfelelően halad majd" Vannak ilyen hírek, de ez nem biztos. Inkább igaz lesz ez a negyedik, ötödik könyvre/évadra. Ott szükséges lesz ez majd. Szerintem keverik a dolgokat. De még ha így is lesz, az se baj, mire eljutunk a 3. évadig addigra már a 4. és az 5. könyv is meglesz. Persze, ha egyáltalán eljutunk addig. A nézők gyomra Ned Stark halálát nem nagyon vette be, úgyhogy nem tudom mit szólnak majd a többi halálhoz. Szerkesztve: 2011. Augusztus 5. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. A hatodik szezon egy új fejezet kezdete lesz Dexiék történetében. Reméljük ütős kezdet lesz. Eddig még egyik évadnál sem csalódtunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Eddig még egyik évadnál sem csalódtunk Én az ötödikben csalódtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Jó hír, ha tudják az írók, hogy mit csinálnak. Én már elképzelni se tudom, mit tudnak még kitalálni ennyi minden után. Amúgy honnan az infó? Sorozatjunkien írták hírben. De a forrást nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Vannak ilyen hírek, de ez nem biztos. Inkább igaz lesz ez a negyedik, ötödik könyvre/évadra. Amennyire én tudom ez hivatalos hír. A Comic Conon jelentették be. Honnan gondolod, hogy a nézők gyomra nem vette be Ned Stark halálát? Az HBO és más csatornák miniszériáinak szinte alapköve hogy a főszereplők is simán hullanak. A Trónok harcában ráadásul pláne főszereplő túltengés van, itt szinte kifejezetten kivánatos hogy egy-kettő kihulljon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Chuck-nézők, némi angolos segítség kellene. Amikor Casey lemarházza Chuckot (folyton ezt teszi), az ennek megfelelő angol szót hogyan kell leírni? Hallom a szót, csak a leírás gond. Pedig általában könnyen megtalálom a sorozatokból kihallott szavakat a szótárban. Na, mi is befejeztük az első évadot szinkronosan, most majd jöhet a második immár angolul. Biztos lesznek érdekes kifejezések majd. Ezt a moron-t én sem ismertem. A hatodik szezon egy új fejezet kezdete lesz Dexiék történetében. Reméljük ütős kezdet lesz. Én azt várom, amit eddig: legyen az évadnak egy új központi gondolata, ami miatt más lesz, mint a többi. Eddig ezt nekem is mindig teljesítette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. (szerkesztve) Amennyire én tudom ez hivatalos hír. A Comic Conon jelentették be. Honnan gondolod, hogy a nézők gyomra nem vette be Ned Stark halálát? Az HBO és más csatornák miniszériáinak szinte alapköve hogy a főszereplők is simán hullanak. A Trónok harcában ráadásul pláne főszereplő túltengés van, itt szinte kifejezetten kivánatos hogy egy-kettő kihulljon Az egyik ismerősöm írta blogján, hogy sok néző volt elégedetlen Ned Stark halálával. Szerinte túlzóak a reakciók, sokan fenyegetőztek, hogy nem nézik tovább a sorozatot. Itt a videó alatt olvasható a reakciók közül pár darab. Szerkesztve: 2011. Augusztus 5. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Darth Revan Hát a videón maga a felvevő is jól szórakozik. Az internet egyébként roskadozik a pozitiv kritikákról a kilencedik rész kapcsán, plusz az imdb-n, ezt a bizonyos részt, amiben megölik Ned-et 9.3-ra értékelték. Csak az összehasonlitás kedvéért: a nyitóepizód 8.6-ot kapott. A sorozatban a Ned halálával járó rész volt az első ami túllépte a 9.0-át. Egyértelmüen bejött a népeknek. Messze vagyunk már attól hogy egy főszereplő kinyirásán tömegek lepödjenek meg. Az emberek szeretik ha meglepik őket. Kivételek vannak, de ők a kivételek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Meglehet, majd kíváncsi vagyok hogyan fognak reagálni a további elhalálozásokra. Martin bácsi szereti erősen szívatni a pozitív figurákat, a negatívokat meg kevésbé. Három könyv elolvasása után el tudom mondani olvastam már a Tűz és Jég dalánál jobbat is fantasy-ben, de azért mindenféleképpen a jobb művek közé tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Sorozatjunkien írták hírben. De a forrást nem tudom. Már a hivatalos oldalakra is kikerült, úgyhogy igaznak tűnik. A nézettségtől függ, mi lesz, úgyhogy reménykedjünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. (szerkesztve) Na, mi is befejeztük az első évadot szinkronosan, most majd jöhet a második immár angolul. Biztos lesznek érdekes kifejezések majd. Ezt a moron-t én sem ismertem. Most kezdtem bele a harmadikba. Eddig a 2. évad néhány utolsó része tetszett legjobban Casey olyan sokat mondogatja, hogy hallás után már az 1. évad óta ismerem a szót Ha angolul nézed, majd meghallod Te is Szerkesztve: 2011. Augusztus 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Darth Revan Hát a videón maga a felvevő is jól szórakozik. Az internet egyébként roskadozik a pozitiv kritikákról a kilencedik rész kapcsán, plusz az imdb-n, ezt a bizonyos részt, amiben megölik Ned-et 9.3-ra értékelték. Csak az összehasonlitás kedvéért: a nyitóepizód 8.6-ot kapott. A sorozatban a Ned halálával járó rész volt az első ami túllépte a 9.0-át. Egyértelmüen bejött a népeknek. Messze vagyunk már attól hogy egy főszereplő kinyirásán tömegek lepödjenek meg. Az emberek szeretik ha meglepik őket. Kivételek vannak, de ők a kivételek. A Spartacusnál is kaptak egy "gyomrost" a nézők és lám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Casey olyan sokat mondogatja, hogy hallás után már az 1. évad óta ismerem a szót Ha angolul nézed, majd meghallod Te is Az az érdekes - már persze, ha jól emlékszem -, hogy Adam Baldwin a moront a Firefly-ban is sokszor használta Riverre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Az az érdekes - már persze, ha jól emlékszem -, hogy Adam Baldwin a moront a Firefly-ban is sokszor használta Riverre. Ez valóban érdekes, meg kéne nézni 1-2 részt Lehet, hogy azért írták bele ebbe a szériába is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.