Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. A Frindzs előző szezonjait összefoglaló mini websorozat végén egy negyedik szezonos jelenetecske is helyett kapott. http://www.youtube.com/watch?v=jIeE74zYW2s Lehet hogy Livinek új rajongója akadt. -------------------------------------------------------------- A Starz is feldobott egy Andy-nek emléket állító kis videót: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Még mindig nehéz elhinni Andy Withfield halálát. Fringenél marhára kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják meg vagy inkább kimagyarázni Bolivía terhességét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Most hallgatom a House 6. részének szinkronos verzióját. Varga Gábor Wilson hangja, aki már a 3. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elképesztő, mennyire hasonlít a hangja Selmecziére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Fringenél marhára kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják meg vagy inkább kimagyarázni Bolivía terhességét Én arra vagyok máris kíváncsi hogy mire is gondolsz azon belül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Nagy nehezen csak kijött az első normális negyedik szezonos tréler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Nagy nehezen csak kijött az első normális negyedik szezonos tréler. Lesznek itt dolgok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Nagy nehezen csak kijött az első normális negyedik szezonos tréler. Az előzetes alapján jó évadnak ígérkezik ez is, kíváncsi vagyok merre halad tovább a sztori. Egyébként nem olyan rossz a helyzet, mert a Chuck-nak pl. egy nem hogy értékelhető, de semmilyen előzetese nem jött még ki, de a Supernatural rajongókat sem kényeztették halálra az új évad trailereivel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Én arra vagyok máris kíváncsi hogy mire is gondolsz azon belül. A Megfigyelők kinyilatkoztatására. A karakterek szerint ugye Peter nem is létezett. Na most Bolivía meg éppen tőle terhes. Vagy azzal a gyerek is eltűnt a hasából?! Nem lesz neki furcsa, hogy terhes, csak éppen fogalma sincs, hogy kitől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. A tegnapi beírásom után úgy látszik, rám akarnak cáfolni. Supernatural 7x01 részlet, magyar felirattal! http://www.youtube.com/watch?v=t4U3jbdl01s Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. A Megfigyelők kinyilatkoztatására. A karakterek szerint ugye Peter nem is létezett. Na most Bolivía meg éppen tőle terhes. Vagy azzal a gyerek is eltűnt a hasából?! Én lehetségesnek tartom hogy valahogy így alakult és a gyerek-téma egyszercsak semmissé vált. Szerintem a koprik által emlegetett változás arra is kihatott így Bolivi gondolom nem jöhetett össze Petivel és nem is lehetett gyereke tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. 24 hatodik évada nagyon beindulós. Első két rész után azt mondom, ott van ahol a Die Hard harmadik része. Hasonló képsorok vannak itt is. Ja és Bauer belépője tiszta Obi-wanos volt. Míg az ötödik évadban a szütyőjével Indiana Jonesra hajazott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Új szereplő a Castle negyedik évadában, igen ismerős pofa. Kellemetlen emlékeket idéz bennem. Nem csak benned Nem örülök ennek az illetőnek. Egyelőre. Lehet hogy Livinek új rajongója akadt. Úgy tűnik Olivia-téma A baba még csak hagyján, de mindjárt kezdhetnénk az alapoktól, vagyis ha nincs Peter, akkor Walter minek nyitott volna kaput a másik világba, és akkor már bukik minden. Egyébként nem olyan rossz a helyzet, mert a Chuck-nak pl. egy nem hogy értékelhető, de semmilyen előzetese nem jött még ki, de a Supernatural rajongókat sem kényeztették halálra az új évad trailereivel... Valóban nem kényeztettek el minket trailerekkel pár sorozatból, de most már inkább jöjjenek az új epizódok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Még csak most néztem meg a Spartacus - Gods of the Arena első részét. Korábban úgy voltam vele, hogy engem egy ilyen prequel sorozat nem érdekel... ehhez képest jobban tetszett mint a legtöbb régi Spartacus epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Én azt hittem, hogy te már túl vagy rajta. És a java még hátravan. Más. 24 6x04, főleg a vége. Hát bazz, ez már tényleg hiányzott. Nagyon durva. Az eddigi legjobb évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Karrde-val úgy vagyunk, hogy mind nagyjából egy szinten van, de a legtöbb ember szerint ez az évad a leggyengébb. Remélem te is minket gyarapítasz majd Oldie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Karrde-val úgy vagyunk, hogy mind nagyjából egy szinten van, de a legtöbb ember szerint ez az évad a leggyengébb. Remélem te is minket gyarapítasz majd Oldie Rendezésileg jóval kimagaslóbb ez az évad mint a többi, viszont az nem tetszik, hogy sorra jönnek elő az eddig "nem létező" testvérek". Ez azért valljuk be elég elcsépelt megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Doctor 4x8 - A Daleknak a szemére célozz, a Sontarnak a nyakszirtjére, a Vastha Nerada elől...fuss! Jesszusom mekkora jó rész volt már, és ez még csak az első rész. KÍváncsi vagyok mit hoznak ki belőle a másodikban. Eddig nagyon jó az évad, nem értem miért mondták, hogy ez gyengébb. Mostanra megszoktam Donnát is, szóval a színvonal nem változott. Az előző duplarészre meg csak annyit írok, hogy: Sontar-HA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Karrde-val úgy vagyunk, hogy mind nagyjából egy szinten van, de a legtöbb ember szerint ez az évad a leggyengébb. Bizony. Minden évadban vannak hullámhegyek és -völgyek, de inkább évadon belül, mint hogy egy-egy évad rosszabb vagy jobb lenne a többinél. Kedvencet pedig nagyon nehéz választani, mindig az az, amelyiket az ember éppen nézi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Karrde-val úgy vagyunk, hogy mind nagyjából egy szinten van, de a legtöbb ember szerint ez az évad a leggyengébb. Remélem te is minket gyarapítasz majd Oldie kkor én kimaradok a legtöbből. Nálam egyértelműen a legjobb a 6.évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Kicsit kezd szappanoperássá válni a hatodik évad folytatása :S A hetedik részt fejeztem be éppen. Mondjuk a drámai hangulat ott van a szeren, node mégis....khm.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Egy részecskegyorsító-baleset miatt eltűnik a világ az ősz egyik új sorozatában Szerintem nem lehet ez majd olyan rossz. Hajó nevéről kedvenc magyar írom egyik könyve jut eszembe, ahol eme név nem volt szerencsés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Doctor Who 32x10 The Girl Who Waited 2005 óta leadott részek közül a legjobb, tele érzelemmel és a végén egy nehéz döntéssel. A rész végén el is potyogtattam pár könycseppet A következő rész már lement, de azért itt a trailer. http://www.youtube.com/watch?v=jPaqUSqA91M&feature=player_embedded Doctor 4x8 - A Daleknak a szemére célozz, a Sontarnak a nyakszirtjére, a Vastha Nerada elől...fuss! Jesszusom mekkora jó rész volt már, és ez még csak az első rész. KÍváncsi vagyok mit hoznak ki belőle a másodikban. Eddig nagyon jó az évad, nem értem miért mondták, hogy ez gyengébb. Mostanra megszoktam Donnát is, szóval a színvonal nem változott. Az előző duplarészre meg csak annyit írok, hogy: Sontar-HA! The Unicorn and the Wasp tetszett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. The Unicorn and the Wasp tetszett? Nem volt rossz igazából, de benne van a TOP3 gyenge részbe, és nálam összesen eddig ennyi volt. Az egyik mikor a csávó meséli el a történet, hogy találkozott a doktorral, a másik ennek az évadnak az első része a zsírlények, és most a darazsas, de még ez volt a legjobb a 3 közül. Tegnap megnéztem még a könyvtár 2. részét, és OMG mekkora rész volt. Már alig várom, hogy River visszatérjen majd Matt oldalán. Bakker és úgy megnézném a trailereket amiket belinkelsz, de nem szabad. És mivel én tartok jelenleg a legközelebb a végéhez, talán kicsit fölösleges is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Nem volt rossz igazából, de benne van a TOP3 gyenge részbe, és nálam összesen eddig ennyi volt. Az egyik mikor a csávó meséli el a történet, hogy találkozott a doktorral, a másik ennek az évadnak az első része a zsírlények, és most a darazsas, de még ez volt a legjobb a 3 közül. Tegnap megnéztem még a könyvtár 2. részét, és OMG mekkora rész volt. Már alig várom, hogy River visszatérjen majd Matt oldalán. A könyvtáras rész az egyik legjobb dupla a sorozatban, a Blink után azt láttam a legtöbbször. Bakker és úgy megnézném a trailereket amiket belinkelsz, de nem szabad. És mivel én tartok jelenleg a legközelebb a végéhez, talán kicsit fölösleges is. Hátha valaki belenéz az egyik trailerbe és felkelti az érdeklődését a Doctor Who iránt Én is benézek minden belinkelt trailerbe hátha megjön a kedvem valamelyik sorozathoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Hátha valaki belenéz az egyik trailerbe és felkelti az érdeklődését a Doctor Who iránt Én is benézek minden belinkelt trailerbe hátha megjön a kedvem valamelyik sorozathoz. Az már biztos, hogy a Blink a legjobban megírt rész. Ez pedig igaz! Toborozni kell a DW nézőket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. http://www.youtube.com/watch?v=d_KM9f1yVr0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Csak nehogy az legyen, hogy az első két órától eldobod az agyad, aztán meg úgy érezd a továbbiakban, hogy kisemmiztek, becsaptak, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Engem ez nem igazán fog érinteni mert valószínűleg kihagyom. Nem igazán csípem a dínós cuccokat. Egyedül az első JP érdekel közülük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Engem ez nem igazán fog érinteni mert valószínűleg kihagyom. Nem igazán csípem a dínós cuccokat. Egyedül az első JP érdekel közülük. Engem se mozgatott meg különösebben. Talán majd belenézek. Talán.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Én már az első részt se tudtam végignézni, így szerintem kihagyom. Én az első részt tuti megnézem, mert már régóta szeretnék valami minőségibb dinós cuccot, aminek nem Jurassic Park a címe. Ilyen nagyjából 1993 óta nem volt, ami véletlen pont egybeesik az első Jurassic Park premierjével. Bár sajna, lassan tíz éve Jurassic Park sem volt már moziban (bár a harmadik után annyira nem is baj). Remélem, ez a Terra Nova jó lesz. Oké, a trailer alapján a dinoszauruszok megjelenítésének minősége az első park-túra minőségét sem éri el, de ez legyen a legnagyobb baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.