Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Norbi... elhiszem, de nekem nem jön be a japán. Nálam is ez a helyzet. Sok anime-t néztem már meg, de képtelen vagyok megszokni a japánt. Bántja a fülem. Ha már felirattal kell nézni, mert nincs magyar verzió, akkor keresek egy angol szinkronos verziót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hát kicsit érezhető is volt (és sajnáltam is) hogy a 200. résztől nagyon nyomatták Gohan karakterét, aztán szépen leült a karakter és nem sok vizet zavart. A GT-ben meg végleg kispadra került. Ezt azért sajnálom, mert jó karakter. Dehát Goku .... az azért Goku! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nekem anno a Yu-Gi-Oh! tetszett a legjobban, nem tudom, azt nézte-e valaki innen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. (szerkesztve) Én kifejezetten örültem, hogy Goku kispadra került. Gohan karaktere sokkal jobban bejött. Visszakanyarodnék egy kicsit a GT-re. A GT története ellentmondásba van a Z-vel. Ugyebár a Buu Saga alatt Goku és Mr. Satan kivételével mindenki meghalt a Földön, majd a saga végén csak a jó embereket támasztották fel, minden gonosz a pokolba maradt. A GT első részébe Pilaf és csatlósai okozzák a problémát, amiről az egész GT szól. Nekik viszont a pokolban kéne lenniük, mert ők gonoszak. Ez csak az egyik logikátlanság, a másik értelmetlen dolog az, mikor Gohán átvált SSJ-be. Kérdem én, minek? Mystic Gohan sokkal erősebb mint az SSJ formája, de ezt a GT-ből teljesen kihagyták. Néztem, és nekem is nagyon bejött. Koleszos koromba még kártyákat is vettünk. Páran összegyűltünk a szobába és egész éjszaka kártyáztunk. Szerkesztve: 2012. Március 18. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nekem anno a Yu-Gi-Oh! tetszett a legjobban, nem tudom, azt nézte-e valaki innen. Én néztem de annyira nem fogott meg. Én ízig-vérig Pokemon fan maradtam, Digimon se tetszett annyira meg a Blablade (vagy hogy a toszba írják) se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nekem anno a Yu-Gi-Oh! tetszett a legjobban, nem tudom, azt nézte-e valaki innen. Régi szép idők. Valahol még mindig megvannak a kártyáim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Régi szép idők. Valahol még mindig megvannak a kártyáim. Nekem is. Hogy egy Bud Spencer-Terence Hillt idézzek: "Mind hamis." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Dei, Piláffal kapcsolatban erre nem is gondoltam... de teljesen jogos. Mellesleg nekem az sem tetszett, hogy Goku újra kicsi lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Mellesleg nekem az sem tetszett, hogy Goku újra kicsi lett. Ahogy olvasom, történt egy s más e sorozat háza táján azóta, hogy kb. 15 éve követtem az RTL Klubon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Sons of Anarchy Egy nagy bajom van. Párhuzamosan nézem a Spartacus-al. És ez szerintem minden elmond. Zseniális. A negyedik évad utolsó részét végig csettintgettem, meg mosolyogtam mint a tejbetök. Marha jó ívet zártak le.....és piszok nehéz lesz ezt innen folytatni. Persze rengeteg nyitott "kérdés" még ott van. Pár zoxigénpalack elfogyott. Nagyon jó karakteres sori. A négeres szál szerintem adott lesz. Meg aztán Clay se fogja megadni magát szerintem olyan könnyen, bénuljon le a keze ésatöbbi. És ott van még a bosszúszomjas Ope is. Uh....durva helyzetek lesznek még itt akárhogy is nézem. És még Potter ügynököt is visszavárom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. a GTben vissza akarták hozni a gyerekes h-lyéskedés ami az első sorozatra volt jellemző. De mivel ez nem jött be, és persze az eredeti alkotónak már semmi köze nem volt ehhez, rohamosan csökkent a nézettség, amit már hatalmas harcokkal sem tudtak a végén megmenteni. Nem tudom, eddig tovább akartam nézni vagyis folytatni a GTvel hamár kiadták az egészet szinkronosan, de most már hezitálok. Olyan jó volt ez a Kai, hogy félnék elrontani az élményt. De rossz úgy is abbahagyni, hogy Goku halott. YuGiOht is néztem egy darabig, de aztán abbahagytam. Pedig úgy tudom annak is volt pár évada. Oldie: SoA: Na és mit szóltál Trejo-hoz? Mondtam hogy meg fogsz lepődni! Amúgy számomra tényleg mostani legjobb dráma. Bár a Breaking Bad is ott van mellette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Oldie: SoA: Na és mit szóltál Trejo-hoz? Mondtam hogy meg fogsz lepődni! Amúgy számomra tényleg mostani legjobb dráma. Bár a Breaking Bad is ott van mellette. Az volt az egésznek a sava, borsa. Nem kicsit lepődtem meg, no. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Véget ért a Spartacus is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nem, még 2 rész hátra van az évadból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nagy visszatérő a The Walking Dead 3. szezonjában Na vajon ki lehet az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nagy visszatérő a The Walking Dead 3. szezonjában Na vajon ki lehet az? Én más(oka)t vártam. Az eslő évadbólghozzá. Marha érdekes mód Rick már nem rádiózik nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Én más(oka)t vártam. Az eslő évadbólghozzá. Marha érdekes mód Rick már nem rádiózik nekik. Gondolom úgy van vele hogy megtalálták a farmot, ott biztonságban vannak(voltak?), mást meg már letojik jó magasról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. (szerkesztve) kudar a Kai után én se feltétlen ajánlanám a GT-t, de azért egyszer talán érdemes bepróbálni. Csak 64 epizód, nem egy eget rengető, de kétségkívül gyengébb, mint a Z vagy a Kai vagy akár az eredeti DB! Szerkesztve: 2012. Március 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. kudar a Kai után én se feltétlen ajánlanám a GT-t, de azért egyszer talán érdemes bepróbálni. Csak 64 epizód, nem egy eget rengető, de kétségkívül gyengébb, mint a Z vagy a Kai vagy akár az eredeti DB! Jaja igazad van. Csak szerintem tartok egy kis pihenőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Mekkora loller volt ez a Walking Dead Öcsém ilyen évadfinálét. Mekkora hent volt már, elbúcsúztunk pár szereplőtől is. Hál istennek Andrea túlélte a támadtást, nem tudom hogy több sminket kapott e az elmúlt részek során, de valamiért szépnek látom Azért mekkora volt már a csuklyás csaj(legalábbis mintha láttam volna melleket domborodni) mögötte láncon a két kéz nélküli zombibal Öcsém ilyet se láttam még. Na meg a végén kiderült hogy mögöttük 300m-el egy kész erődítmény van. Várom a 3. évadot, remélem nem lesz ilyen lassú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Nálam ha sorozat akkor 3 szó: Band of Brothers Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Nálam ha sorozat akkor 3 szó: Band of Brothers Az marha jó! Winters for President Most a Pacificet nézem, 2 rész van vissza belőle, de ebben nincs olyan szereplő akiért aggódok, bezzeg a Band of Brothersben... na ott több emberért is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. A Band of Brothers egy zseniális sorozat. A Pacific a nyomába sem ér. Nem koherens, a karakterek nagyon gyengék és mintha már nem merték volna annyira megmutatni a háború borzalmait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Fura, én a Band of Brothers-t is untam picit. Akárcsak a Pacific-nál ugy ennél se értem a végére, annak ellenére, hogy nézés közben tetszett, csak nem volt mi előre vigyen. Úgy vagyok vele hogy majd valamikor befejezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Spartacus Na most ért be igazán ez a Liam gyerek, mint Spartacus. Kb ugyanazt éreztem a drámai dialógusánál mint Jax-nél a Sons of Anarchy utolsó részeiben. Nagyon adta magát, hogy az ő gyerekével terhes Ilithiya. De ahogy sikerült nem árulót csinálniuk Luciusból az is hatalmas volt. Na és az az Egyiptomi terminátor se semmi. Durva egy arc az egyszer biztos. Na be is fejezem a pátoszt, mert nem érnék a végére. Remek színészi alakítások voltak ismét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. A Band of Brothers egy zseniális sorozat. A Pacific a nyomába sem ér. Nem koherens, a karakterek nagyon gyengék és mintha már nem merték volna annyira megmutatni a háború borzalmait. Tulajdonképpen a BoB a Ryan csak sorozatban. Ugyanaz a minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. A Pacificról még csak olvastam és hát meg is szeretném nézni még annak ellenére is hogy sok helyen látok róla negatív kritikákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Tulajdonképpen a BoB a Ryan csak sorozatban. Ugyanaz a minőség. Ezzel egyetértek. A BOB és a Ryan is remek alkotások, mindegyiket többször láttam. Azonban a Pacific számomra sokszor vontatott volt és unalmas. Az európai hadszínteret 2nap alatt lepörgettem, annyira kívánta a sorozat a folytatást. Az óceános hadszíntéren egyedül a környezet tetszett, de a színészek valóban nem tették oda magukat. Ki sem írtam dvd-re, ez pedig sokat jelent nálam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Tulajdonképpen a BoB a Ryan csak sorozatban. Ugyanaz a minőség. Yep, hisz majdnem ugyanazok készítették. Csak talán kicsit kevésbé véres, és ez valós alapokon nyugszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Két friss Doctor Who hír. Holnap kiderül, hogy ki lesz a Doktor következő társa. Nagyon várom már a bejelentést. Másik hír a videó játékok topikba tartozna, de most akkor egy kis off ide. Áprilisra csúszik az Eternity Clock PS3-as megjelenése és ezzel együtt a PC verzió is csúszik, de azt nem tudni mikorra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.